reklama

starania się - watpliwości..

Jestem trochę dzisiaj zła... zwłaszcza na mojego M.
a020.gif
Mam dzisiaj urodzinki
k020.gif
a on do tej pory nawet nie zauważył.... :(((
g035.gif
Jedynie siostra złożyła mi życzenia, no bo przecież jest moją siostrą bliźniaczką i mamy urodziny w tym samym dniu :)))
k025.gif
Ale jak ten mój M. nie będzie pamiętał (chociaż wczoraj wspominałam co nieco o tym ) to chyba od jutra będzie sobie wszystko robił sam
a060.gif
a020.gif
a030.gif
a070.gif

Sto lat sto lat niunians:):) wszystkiego najlepszego!!!!!!! Fasoleczki przede wszystkim:-):-)

M. sie nie przejmuj.. Przypomni sobie
A może pamięta tylko na razie ściemnia żeby ci zrobić jakąś fajną niespoździewajkę później:-):-) Ja tak miałam kiedyś:)

reklama
Dziewczyny, jak nie dostane jutro okresu, to pojutrze zrobie test ciążowy, bo już dłużej czekać nie mogę. Niby mnie trochę brzuszek pobolewa, ale nie aż tak jak na okres. A i wydaje mi się, że zaczęłam częściej sikać, ale to może mi się tylko wydawać.

Tak robiłam.W 36 i 39 dniu cyklu.Wyszła mi jedna gruba kreska.
Chodze tez jakaś rozdrażniona.Bym wszystkich najlepiej po pokątach stawiała.Chwilami chce mi się beczecz bez konkretnego powodu.A i piersi mam takie troche ckliwe.Ale przed okresem tez takie coś mam.

Zajączek 81
mam nadzieje, że to fasolka. Ale ostatnio też miałam taką nadzieje, zrobiłam test i wyszedł negatywny a na drugi dzień dostałam okres. Teraz mam cykle 30 dniowe, to jest mój 32 dc i obawiam się, że jak zrobie test to znów na następny dzień dostanę okres

wikulaa i ewa - napiszecie i zobaczycie jak łatwo się Wam uda. Czasem trzeba poczekać na dzień, w którym natchnie Was wena twórcza. Wiem co mówię - na koncie mam dwie prace magisterskie z angielskiego i historii. Nie było łatwo - cały rok wyjęty z życia ale udało się i Wam też się uda...Nadejdzie kiedyś ta chwila, że siądziecie i na raz napiszecie 20 stron:-):-)
niunans - rób ten test i to szybko - jak Ty wogóle tyle już wytrzymałaś??

no i
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Z OKAZJI URODZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zajączek 81
mam nadzieje, że to fasolka. Ale ostatnio też miałam taką nadzieje, zrobiłam test i wyszedł negatywny a na drugi dzień dostałam okres. Teraz mam cykle 30 dniowe, to jest mój 32 dc i obawiam się, że jak zrobie test to znów na następny dzień dostanę okres
ewelaa... trzymam kciuki.:-) Nigdy nie mamy pewności ze @ nie przyjdzie.Ale musisz wierzyc że tak jest:) Tobie się spóźnia już 2 dni. mnie jak odtąd ani raz się nie spóźnił więc nawet nie miałam okazji sobie pomarzyć:) Dobrze będzie:)
Jak długo sie w ogóle staracie??

ewelaa... trzymam kciuki.:-) Nigdy nie mamy pewności ze @ nie przyjdzie.Ale musisz wierzyc że tak jest:) Tobie się spóźnia już 2 dni. mnie jak odtąd ani raz się nie spóźnił więc nawet nie miałam okazji sobie pomarzyć:) Dobrze będzie:)

Ja nie długo się staram więc dlatego na razie nie panikuję i jeszce mam do wszystkiego pewen dystans - 3 miesiąc.

Gosia: jestes magistrem historii:happy::happy:. Ja własnie kończe historię:happy::happy: Pisze magisterkę o propagandzie w prasie kobiecej w latach 50-tych.

Wierze :-) a my się staramy 3 miesiące. A za miesiąc dopiero wychodzę za mąż :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry