reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie kochane, ale tu dzisiaj pustki :dry: wszystkie dziewczynki zapracowane :sorry2:
Ja wpadlam tylko na chwilke przywiatac sie :-:tak: powiedziec ze zyje :-p wszystko u mnie wporzadeczku :-D
za chwilke lece do pracy :dry: troszke mi sie nie chce:baffled: alew pocieszam sie tym ze dzisiaj juz piatek i jutro weekend :-D:-D:-D:-D
Pozdrawiam wszystkie staraczki i do napisania poznym wieczorkiem lub jutro :-)

mam nadzieję że masz chociaz ciekawą pracę:tak:

reklama
Lilu19 -
prawda jest taka,że kto pod kim dołki kopie - sam w nie wpada.
Najlepiej ją ignorować ale mieć na oku.
Zresztą ja odkąd stałam się "staraczką" mniej zwracam uwagi na otoczenie i przejmuję się innymi.Mam w głowie "swoje starania" myśle dużo o tym i to mój priorytet.
Miałam kiedyś procodawczynię która doprowadzała procownice ( tylko je bo lubiła tylko panów) do roztroju nerwowego. Wmówiłam sobie,że ona jest psychicznie chora i nie wie co czyni.TY też tak zrób.
Pozdrawiam:-)

Ostatnia edycja:
ja mowie papapa az do poniedzialu :dry: bo nadal mam popsiuty necik w domku!!!! mam nadzieje ze jak wroce to bedziecie mialy dla mnie same dobre wiadomosci!!!! :tak::tak::tak::tak:

malwina-no dokladnie kochana to juz pol roku od operacji..:) i ty niedlugo tez tak bedziesz myslec o sobie:-D fluidki dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam sie i ja :-)
Dopiero teraz zlapalam troche oddechu w pracy...
Dziewczynki, znowu mam pytanie - kupilam sobie testy owu i robie je od 4 dni. Wychodzi mi coraz mocniejsza linia testowa. I stad moje pytanie - sadzicie ze moge miec druga owulacje teraz ? 28 grudnia na bank wyszedl mi pozytywny wynik - krecha byla jakby grubsza i ciemniejsza od testowej, czyli owulka byla 29/30 grudnia. I teraz druga w tym samym cyklu ?

Buziaki

Lilu19 -
prawda jest taka,że kto pod kim dołki kopie - sam w nie wpada.
Najlepiej ją ignorować ale mieć na oku.
Zresztą ja odkąd stałam się "staraczką" mniej zwracam uwagi na otoczenie i przejmuję się innymi.Mam w głowie "swoje starania" myśle dużo o tym i to mój priorytet.
Miałam kiedyś procodawczynię która doprowadzała procownice ( tylko je bo lubiła tylko panów) do roztroju nerwowego. Wmówiłam sobie,że ona jest psychicznie chora i nie wie co czyni.TY też tak zrób.
Pozdrawiam:-)
Macie racje,trzena ignorowac ja,olac i tyle.nielubie takich ludzi ktorzy chca zaszkodzic innym,nierozumiem tego:-(A lubie jak kazdy jest szczesliwy i proboje pokonac przeszkody ktore zycie stawia.Bo nie jest latwo, zycia plata figle i trzeba byc twardym!!!

reklama
Witam sie i ja :-)
Dopiero teraz zlapalam troche oddechu w pracy...
Dziewczynki, znowu mam pytanie - kupilam sobie testy owu i robie je od 4 dni. Wychodzi mi coraz mocniejsza linia testowa. I stad moje pytanie - sadzicie ze moge miec druga owulacje teraz ? 28 grudnia na bank wyszedl mi pozytywny wynik - krecha byla jakby grubsza i ciemniejsza od testowej, czyli owulka byla 29/30 grudnia. I teraz druga w tym samym cyklu ?

Buziaki
Nigdy nie spotkalam sie z tym,mialas juz owulacje pod koniec miesiaca to teraz powinna byc miesiaczka?dobrze rozumiem:-)

Do góry