reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Tylko bierz pod uwagę normy z kartki:tak:
Plamienia mogą być z np. nadżerki lub torbiela. Badałaś się ostatnio? Nie wiem z czego jeszcze, może jakieś hormony. Plamienia są też normalne w okresie okołoowulacyjnym.

Byłam ostatnio na wizycie, bo robiłam cytologię. Wyniki mam za kilka dni to pójdę od razu na kolejną wizytę. Już nie wiem o co chodzi z tymi plamieniami. @ też mam bardzo skąpy- właściwie 2 dni a potem też takie plamienia.
Co do dogów wrzucaj jakieś fajne fotki! Piszesz, że zaczynacie remont mieszkania. Macie te dogi bydlaki w bloku? Czy nie doczytałam?

Katarzynko - też cię ściskam i dobrze zrobiłaś, że nam o tym napisałaś - na pewno Ci ulżyło i łatwiej Ci to znieść. Tylko staraj się nie denerwować żeby fasolce nie szkodzić... Ja też mogę się tylko domyślać co czujesz bo nigdy mnie nic takiego nie spotakało ale ściskam Cię mocno i głowa do góry - jak Ci tylko zrobi się smutno to pisz do nas - my spróbujemy Cię pocieszyć, prawda dziewczyny??

prawda, Kasiu przytulam bardzo mocno, daj sobie/Wam troche czasu ciezko podejmowac decyzje gdy w glowie sraszny metlik. Odpoczywaj i postaraj sie znalesc w sobie spokoj by fasolce bylo dobrze.

Ja sie nie znam na wynikach ale z tego co mi sistra (ktora pracowala w laboratorium) mowila to ze trzeba sie kierowc tylko normami na wynikach z danego laboratorium.

Bardzo ci dziękuję! :-) Co do testów to sprawdź co pisze na ulotce/ opakowaniu. Zazwyczaj pisze, że owulacja będzie po 24 godz, więc jeśli wczoraj była jedna kreska a dopiero dziś dwie to najlepiej czekać z przytulaniem do jutra:-D

Dziękuję wszystkim za piękne życzenia. Właśnie wróciłam z kina i kolacji. mój M. nie zapomniał :))) przydał by się na zakończenie wieczoru jakiś seksik, ale z obawy że noszę fasolkę i zamierzam jutro po raz 3 testować to muszę poczekać aż sprawa się wyjaśni. Póki co @ spóźnia się 6 dzień :)))
idę lulu... dobranoc

Dziękuję wszystkim za piękne życzenia. Właśnie wróciłam z kina i kolacji. mój M. nie zapomniał :))) przydał by się na zakończenie wieczoru jakiś seksik, ale z obawy że noszę fasolkę i zamierzam jutro po raz 3 testować to muszę poczekać aż sprawa się wyjaśni. Póki co @ spóźnia się 6 dzień :)))
idę lulu... dobranoc

A jedna cie twoj M nie zawiodl, ma szczescie :-), zycze ci bys jutro zobaczyla II wielkie krechy. Trzymam kciukasy.

Ja mieszkam w dużym rodzinnym domku, w zasadzie na osiedlu domków szeregowych. Mieszkam na razie z rodzicami:-) Pieski mają dodatkowo ogród i są też wyprowadzane jak krówki na duże pola:-D Tam biegają ile wlezie:-D

No to jednak coś pomieszałam! Już się martwiłam,że biedaki w bloku mieszkają! Nie lubię ludzi bez wyobraźni. Jak można trzymać duże psy w jakiś klitkach? Kiedyś jak mieszkałam w bloku to w klatce obok ktoś kupił bernardyna do mieszkania 40 m. Na spacer wychodził na 5 minut przed blok. Nienawidzę ludzi, którzy męczą psy! Fajnie, że twoje psiaki biegają sobie ile wlezie. Jak krówki powiadasz? Z wielkości też jak krówki:-D:-D:-D Ale przepiękne !

A jedna cie twoj M nie zawiodl, ma szczescie :-), zycze ci bys jutro zobaczyla II wielkie krechy. Trzymam kciukasy.

To dopiero byłby prezencik! Trzymamy wszystkie kciuki a jutro daj znać!:tak::tak::tak: Twój M to jednak romantyk jest ? Oj dobrze, że on biedak nie wie co tu na forum się działo przez niego!:-D

reklama
Ja też już spadam, bo jutro do pracy. Ale mam lenia, chciałabym już weekend:tak: Dobranoc kobietki!
Ktosiowa, trzymam cię za słowo, jutro czekam na fotki psiaków!

Ostatnia edycja:
Do góry