reklama

starania się - watpliwości..

Nic się nie stanie a może psychicznie odpuścisz:tak: I nie myśl negatywnie! A najlepiej w ogóle o tym nie myśl, kochaj się jak będą te II krechy i potem zapomnij o bobasie i dopiero przypomnij sobie jak się @ spóźni:-) Wiem, trudne, tak tylko radzę bo wiem, że to skuteczne:-) Trzymam kciuki:tak:
postaram sie nie myslec ;) dzieki

no skąd - wszyscy przecież są tu mile widziani i niech tylko ktoś spróbuje zamknąć ten wątek!!!!!!!!

to tak jak ja - odpuściłam w tym miesiącu gina zupełnie - bo chodziłam i tylko stówki zostawiałam za podglądanie moich pęcherzyków... a że i tak jestem chora więc teraz czekam aż się wyleczę i dopiero - może za miesiąc jak się pogoda poprawi a mnie zdrowie i humor to zacznę chodzić znowu.
A jaki miałaś ten poziom progesteronu?? bo ja w 21dc miałam 11,7 ng/ml

wiem ze bardzo wysoki ok 40 - 50 ng/ml ale sprawdze w domu dokladnie i napisze, bo teraz jestem w pracy i mi sie troszke zapomnialo :)

Czy my mówimy o takich samych normach? Bo mój progesteron w 20 dc wynosił 55. Nie jest za wysoki w takim razie? Norma jest niby do 76. Jutro wrzucę tu dokładne wyniki, ale coś mi tu nie gra.... Teraz już uciekam, spokojnej nocy:tak:
no to chyba jakies inne normy..

witam z wieczora

gratulaje fasolki.......

no i cos smutnego..:wściekła/y:..mego pancia zwolnili z pracy...znaczy sie albo chce zeby go zwolnili albo pisze o urlop bezpłatny na 6 miesiecy.....i dupa......

ide czytac dalej

oj wspołczuje, wiem co czujesz, przerabialam to ostatnio z moim mezem, tez go zwolnili, bo kryzys i firma zmieniala siedzibe, 2 m-ce kombinowania, l-4 i takie tam, teraz juz na szczescie pracuje..

reklama
Ja też ledwo rano wstanę ok 7 to już o 10 bym poszła spać... straszny śpioch się ze mnie zrobił, ale to chyba przez odstawienie kawy, bo już nie pije tydzień. A wcześniej potrafiłam wypić pare filiżanek dziennie, ale wszystkie z mlekiem :)) chociaż mój M ograniczał mi wtedy do 2 dziennie, wiec dlatego teraz też chce mi ograniczyć :))
BO JA UWIELBIAM SMAK KAWY :)))

Zobaczysz nawet nie poczujesz roznicy, Ja zamienilam zwykla kawe na bezkof. pare miesiecy temu. Uwielbiam smak i zapach kawy wiec nie wyobrazam sobie dnia bez kawusi, nawet do pracy zabralam maly sloiczek mimo ze mamy maszyne z roznymi rodzajami kawki, pokusa jest wielka ale czego nie robi sie dla fasolki.
ja też bez kawy nie mogę - uwielbiam i nawet chyba za dużo piję bo trzy dziennie a w czasie staranek powinnam ograniczyć. Tylko że padłabym na twarz jakbym nie wypiła rano...
dziewczynki duzo z was siedzi w Angli i dobrze znacie jezyk ja mam problem z przetłumaczeniem takiego technicznego zwrotu!!! POMOCY!!!
"TRANSIT TIME" chodzi o technologie mierzenia przepływu itp o ile to coś pomorze! :tak:
to pewnie nic innego jak "czas przepływu"
sprawdziłam w słowniku. jest taki przydatny Ling.pl || Największy darmowy słownik online - angielski, niemiecki, francuski, hiszpański, włoski tam jest bardzo duzo odniesień a z racji mojego zawodu czesto z niego korzystam...

Polecam Ovulation Calendar and Ovulation Chart - FertilityFriend.com jest za darmo, chociaz mozna wykupic dostep do jakis dodatkowych opcji.

ja mam profil juz od roku na 28dni pierwszy miesiac jest gratis a pozniej jest platny ale nie sa to jakies wielkie pieniadze!

Witam Lasencje!Zajcu - ja zapisuje tempki na: .: Naturalne Metody Planowania Rodziny :. Poki co mi wystarcza. Zobacz, ktora z podawanych przez nas stronek wydaje Ci sie najbardziej czytelna i wygodna.A u mnie tempka dzis czyli 24 dc wynosi 37.15. Oby tak dalej...

H
Zajaczku - ja robilam wykresy na stronie ff to o podaja dziewczyny a to moj ciazowy :

1268b7 Ovulation Charts - moze bedzie lepiej widac
Dzięki laseczki
Pooglądam i wybiorę coś:-):tak::tak::tak::tak:

niby tak ale jakos dziwnie mi to w zdaniu brzmi .... : Advances (tu chyba byl błąd w tekscie i powinno być advanced) in transit time technology heve broadened the types of liquids that transit time flowmeters can be used on. :nerd: dziekuje za pomoc! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

niby tak ale jakos dziwnie mi to w zdaniu brzmi .... : Advances (tu chyba byl błąd w tekscie i powinno być advanced) in transit time technology heve broadened the types of liquids that transit time flowmeters can be used on. :nerd: dziekuje za pomoc! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Siema, a o co chodzi? ja z checia pomoge. (advances tam pasajue- w sensie progres/osiagniecia/innowacje )

Ostatnia edycja:

Zaawansowania w technologii czasu przepływu poszerzyły gamę produktów płynnych, które mogą być mierzone za pomocą przepływomierzy czasowych...

Nie ma tam żadnego błędu - spokojnie - myślę, że tak będzie ok...lub jakoś stylistycznie to zmień. Ale sens jest taki ... poprawcie mnie jak sie myle... znam angielski ale technicznego niestety nie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry