Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiem ci tak, moja koleznka miala stwierdzone pco na usg i badania hormonlane - jest teraz w ciazy, nie dlugo sie musiala starac ok. 4-5 miesiecyWitajcie dziewczynki :-)
Wpadlam tylko na chwilke sie przywitac i chcialam Wam powiedziec, ze poczytalam sobie o PCOS na wikipedii i troche sie przestraszylam, bo wiele rzeczy mi pasujeMozecie mi napisac jak to jest z PCOS w praktyce, ze tak sie wyraze?...
oj juz gratuluje po ciuchutku oczywiscieWitam!!!Nie dostałam @ wiec zrobiłam testa i wyszła druga blada kreska ale ja widac, wiec poczekam pare dni i zrobie jeszcze jeden test:-)
Elfiku, nie przejmuj się jakąś "życzliwą " kolezanką. Kij jej w oko... zazdrośnica jedna. A kawalerkę masz to się ciesz!!! niektórzy nie mają w ogóle takich możliwości. Bo to lepiej jak ktoś mieszka rodzicom na głowie?? My też mieszkamy w malutkim mieszkanku. 37 m - co prawda 2 pokoje ale małe. I nie zamieniłabym ich na mieszkanie w duzym domu z rodzicami. Nikt mi sie nie wpieprza, robię co chcę i już. A na poczatku dzidzia i tak spi w pokoju rodziców.
No ja mam nadzieję że jeszcze w tym roku się uda.
Ja w tym roku konczę 32 lata i staramy się o pierwsze dziecko więc trochę się obawiam jak to będzie, swoje latka już mam.
Jeszcze do tego ci lekarze tutaj, niby jest polski ginekolog ale wizyta u niego to 70£, masakra.
W każdym razie mamy wiosnę za oknem, oby przyniosla nam fasolki. Więc dziewczynki do dzieła, przytulać się:-)
![]()
Ja jestem z Olkusza miedzy krakowem a katowiacami ta miescina sie znajduje
a tato chodzi do jakiegos specjalisty ktory nie jest z tad tylko przyjezdza 2 razy w tygodniu do Olkusza, podobno bardzo dobry lekarz.
Na operacje chce mojego tatulka skierowac do Zakopanego.
Niestety nawet nie wiem jaki specjalista ten lekarz i jaki to szpital w tym Zakopanym bo nistety nie mieszlam w polsce a moj tato nie chce za duzo mi mowic zeby mnie nie martwic !

Tyle fasolek ciągle nam tu przybywa ja też chcę mieć swoją
Przykro mi - ja naprawdę myślałam, że na tym wyjeździe się udałohej....
niestety tak jak podejrzewałam dostalam tą wstrętną @ wcześniej...w nocy a wlasciwie nad ranem o 5 taki ból mnie straszny obudził.....
smutno mi strasznie... :-(

Nie wpadłam na te jajeczne święta - ale daje to duuuużo nadziei
Oh kochanie... to jest zawsze bardzo przykre, ale nie zalamuj sie, przytulam mocno! Pomysl, ze za dwa tygodnie swieta - akurat bedziesz miala plodne dni, wiec duuuzo czasu na gwalcenie MNo i swieta takie jajeczne, mowi sie o nowym zyciu itd... Sama rozumiesz ;-)
![]()

Witaj Beti - pewnie kup testy - nie zaszkodzą a pomóc mogą:-)Cześć dziewczyny :-)
Troszkę was tu podczytuję i chciałabym do was dołączyć jako staraczka.
Tak więc staramy się dalej, chcę teraz spróbować z testem owulacyjnym, zaczać obserwować organizm. Liczę na waszą pomoc z testami owulacyjnymi, lekarz mi nie pomoże, mieszkam w UK i jak się spytałam o te testy zeby pomogl, to on: a po co? nie trzeba!, starać się trzeba. Ehh dobrze że nie przepisał “paracetamolu”- cudownego leku na wszytko hihihihi. A skoro takie testy mogą pomóc to czemu nie probować?
Zajączku - może jednak się udałoWłaściewi to czuję się całkiem dobrze. Żadnych objawów na @. biust zaczął mnie boleć troszeczkę wczoraj dopiero. A ostatnimi czasy napierdzielał mnie tak porządnie już półtora tyg przed @. Poza tym nie mam okrutnego apetytyu jeszcze więc raczej na razie się nie pojawi. Ale na fasolkę tez nie mam co liczyć, bo M. wyjechał zanim miałam owu:-( Przynajmniej testy jej nie pokazywały jeszcze:-(
Więc nie wiem co to.... Może to byc związane z hormonkami??

Bardzo mi przykro - przytulam:-(Witajcie Dziewczynki.
Ja jestem dzisiaj bardzo smutna :-(
Wczoraj sie dowiedzialam ze moj Tata prawdopodobnie ma raka pluca :-(
wyszledl mu guz na plucu o wiekosci 3 cm
teraz przechodzi wszystkie mozliwe badania i czeka go operacja :-(
Ja mam podobnie - to chyba przesilenie wiosenneBosze od 3 dni jestem taaaaaaaaka zmeczona, zero energii. Mam plany i ochotena zrobienie tylu rzeczy a ja nie moge sie podniesc z wyraWciaz siedze w pijamie i przelanczam z programu na program bez zainteresowania, ugotowanie obiadu mnie dzis przerasta.

A może trójfazowy - o ile się orientuję to faza niepłodności (folikularna), potem faza owulacyjna i znowu faza niepłodności (lutealna);-)Pytanko:
Czy slyszalyscie o cyklu trzy-stopniowym (wykrsie)?
Katarzynko - ja też nie widzę - masz tylko dla przyjaciół i to dlatego![]()
a oto moja dzidzia :-)

Nie Gosiu - od dziewczyny, której nie znam - prosiła o anonimowośćnie ode mnie??

może być spadek implantacyjny - oby tak byłokobietki zapomnialam spytac, powiedzcie mi jak to jest z ta temperaturka, bo mam 21 dc i jakos dziwnie niska temperature, przynam ze nie mierzylam w tym cyklu regularnie, słychałam ze jest cos takiego jak spadek temperatury implatacyjny, mozecie mi to wyjasnic, ja jestem teraz w 4-5 dni po owulacji, przynajmniej tak mysle..

Karola - zmieniłaś awatarek - ładnie:-)A ja dzisiaj zaobserwowałam piękny śluz u siebie nawet się ciągnął na 1cm.
Przepraszam za szczegóły ale to chyba dobry objaw zbliżającej się owulacji.
Przytulanka były rano i będą w najbliższych dniach.
Może ta wiosna będzie łaskawa dla mnie też?Tyle fasolek ciągle nam tu przybywa ja też chcę mieć swoją
![]()

To jamoże być spadek implantacyjny - oby tak było
Karola - zmieniłaś awatarek - ładnie:-)
spadam ugotować zupkę![]()
Moja ciągle sie śmieje że mam brzuszek jak w ciąży.A taka moja uroda że mam taki okrągły i wystający:-)ale mi brzuch wywaliło haharodzina się śmieje że tak ciążowo
hahaha