Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Coś dla oka:-)
![]()
nie zawsze jednak jest to prawdąwłaśnie to samo chciałam napisaćale musze stwierdzic, ze ma brzydki pepek![]()

jak już ma być idealny to niech będzie wszystko idealne co nie ?Taaaaaaaakie cialko a my sie nad pepkiem rozczulamy :-):-)

Chyba musiałaś mu coś dosypać do herbaty;-)musze sie pochwalic jakiego mam kochanego mężusia, wczoraj tak sobie rozmawialismy o tym kiedy nam sie uda zajść a on tak sam z siebie proponuje ze to moze on powinien się zbadać bo moze to jego plemniki są nie takie jak powinny być, ja miałam mu to proponować ale bałam sie jego reakcji bo wiadomo jak to z nimi jest a tu taka propozycja z jego strony bez mojego namawiania, jestsmy po ślubie 9 miesięcy i jeszcze do tej pory mnie tak nigdy pozytywnie nie zaskoczył

I niech tak zostanieprzeczytalam mniej wiecej co tam sie dzialo i Ktosiowa sie przyznała , że to ona sie podszywała pod sanke i wklejała jej zdjęcia...., wiec rozumiem reakcje dziewczyn z tamtego portalu , bo nie jest to zbyt mądre.....ale....
u nas jak narazie takich sytuacji nie było mam nadzieje i ze bedzie ok.....

no to pojechałaś teraz;-) ostroSory za określenia ale ścierwo jedne które kanałami spuszczone trudno wraca. widocznie Kasiu masz super kanalizację i nawet smród po nim nie zostaje
Łaskawie z pretensjami zjawi się po narodzinach, nie będzie miał wyboru, dobrowolnie albo przez sąd. Chciał ptaszek latać za sikorkami to mógł GPS-a na palec nie zakładać![]()

olesiu zgadzam sie z tobą... teraz jest teraz , jestesmy tu po to zeby siebie wspierac i sobie pomagac, mam nadzieje ze bedzie ok.
a tak wogole to kaprycha z hanka gdzies chyba uciekly razem![]()

Witam i żegnam jednocześnie![]()
ja tez to stwierdzam a ponadto to mnie jakos nie krecą takie kaloryferyale musze stwierdzic, ze ma brzydki pepek![]()
ani męski striptiz i tym podobne jakies to takie dla mnie nie męskie ....