Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i zobaczymy ale sie juz nie naganiam jak gupia nie dopatruje sie niczego no i nie policzylam sobie kiedy owulka dziewczynki co ma byc to bedzie i tak niczego nie zrobimy ani nie zmienimy jesli nie dan enam jest zostac mamami taki juz los wszystko w rekach boga
temperatura moze spasc nawet kilka godzin przed @ podobno...u mnie spadła 3 dni przed @. A jeśli chodzi o bóle brzucha to moga one równiez oznaczać ciążę, podobno są bardzo zbliżone. Poczekaj spokojnie 3 dni na @, może nie przyjdzie. A jak długo się staracie?Ta temp. to w ostatniej fazie jestem 3 dni przed @ i wciaz sie utrzymuje. Niestety wczoraj rozbolal mnie brzuch jak na @. Staram sie nie warjowac ale to takie trudne.
no jutro juz beta...
eh denerwuje się...
![]()
a robiłaś ostatnio test ciązowy? może jak potwierdzisz ciążę betką to strzel sobie teścik na pamiątkę
Lilu19 a jaka pogoda u was?
CHOCIAZ TYLE DOBRZE ZE TEMPERATURA DOSC WYSOKA NIE JEST ZIMNO.Hej no i znowu mnie nie maale co robić, Daria po 4 dniach chodzenia do przedszkola znów sie rozchorowała, mi on dzisiaj leje się z nosa, ech samo życie...
Wybaczcie, że nie nadrabiam i nie odpowiadam na Wasze posty![]()
CALY GRUDZIEN CHOROWAL BYL TYLKO 4 DNI W PRZEDSZKOLU PRZEZ CALY MIESIAC 
temperatura moze spasc nawet kilka godzin przed @ podobno...u mnie spadła 3 dni przed @. A jeśli chodzi o bóle brzucha to moga one równiez oznaczać ciążę, podobno są bardzo zbliżone. Poczekaj spokojnie 3 dni na @, może nie przyjdzie. A jak długo się staracie?
wyliczajac dokladnie dni i mierzac temp.