w.kropeczka
Fanka BB :)
co wy na to?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Świetny ten kawałJa już mam posprzątane zostały mi jeszcze okna do umycia ale to chyba zrobię jutro dzisiaj mi się już nie chce.
No nie mogę:-)![]()
co wy na to?

Niestety dojscia do tanich ciuchow w UK, ale popularnych, ktore by u nas szly jak z platka to nie mam
A jesli moge popytac-to jak to wyglada u Ciebie? rozumiem ze masz towar z Niemiec, ale sa to rzeczy nowe czy uzywane???? I co potem-robisz mu foto i co...?- czy wrzucasz na stronki takie jak allegro czy masz od tego ludzi? czy sprzedajesz do sklepow/ciucholandow? jesli jestem zbyt wscibska-przepraszam, ale tak z marszu pytam z ciekawosci.
ale posłodziłaś nam kochana:-) Ja jescze nie sprzątam. Muszę się uczyć (wymówka) Dzisiaj po pracy umówiłam się na zerwanie skalpu z bikini i pach... Boże - dla mnie katastrofa jest zapuścić kłaki pod pachami żeby można je było wydepilować....BrrrrrBeatko-teraz czas na odpoczynek w doborowym towarzystwie-czyli naszym:-)
o tym samym pomyślałam...że by mi się przydała kiedy M wyjeżdża;-)ja chce taką dłoń hahahahahahahahaha
O Boże - zwolnią mnie kiedyś![]()