reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczeko- ja wiem, ze jeszcze czas... ale przeciez my mamy dziecko w drodze albo i dwa! :) Milo wiedziec co bedzie dalej, czy wroce to pracy, czy bede musiala siedziec w domu, czy wracac do Polski, czy otwierac zlobek dla dzieci naszych i tych nie naszych itp itd Jestem wyluzowana, gdy wszystko jest w miare poukladane. Nie wiem czy to faktycznie jest tak z cenami za te zlobki. Poki co, wyszlo to po prostu w czasie luznej rozmowy... ale masz racje... ja sie zorientuje u zrodla i to wcale nie za rok, nie za dwa... ja to zrobie w najblizszym czasie... a co mi tam... spokojniejsza bede.Co do zmiany fryzury to jeszcze nie wiem...chyba podetne je tylko...chyba nie ma sensu teraz eksperymentowac z kolorami. Poza tym chcialabym sie dobrze czuc w swojej skorze i fryzurze na ten nasz wyskok majowy nad morze.Jejku, jeszcze godzinka i lece dalej na kurs... ale ten czas ucieka!a w domu tez robota czeka!

reklama
Powiem Wam, ży my to na prawdę fajne jesteśmy:-) Z częstotliwością raz na tydzień wypływa temat robienia suwaczka...A my z cierpliwością przedszkolanki za każdym razem tłumaczymy... Normalnie cud miód i orzeszki:-D
hihihi no rzeczywiscxie fajne!! moge byc przedszkolanka :-D a bardzo bym chciala, chociaz kiedys nie mialam do tego kompletnie cierpliowsci ale wszystko mi sie pozmienialo:-D

Ktosiowa byla dzis u nas, cos tam napisala jakgdyby nigdy nic:eek: cos wymarotala ze co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr:confused2:
i
no ja ci sprzątne hihiihihi!! jeszcze widzialam taka sliczna dużą zamszową zielona taką ciemna butelkową i ta byla poprostu idealna ale nie wiem w sumie ten zielony, juz bylam raz chora na zielony 2 lata temu, to mam i buty i torebke ale inna zupelnie i w sumie skore zamszową mam.... nie wiem co robic....:confused2:

Marzenixx a ile one kosztuja te torby? Bo moze zaszalejesz i kupisz obie??? takie ciemne butelkowe zielenie to ......rozmarzylam sie....:-)

A Ktosiowa...dalej dla nie jest zagadka. Napisala dzis, ze Sanka to postac fikcyjna, a Ona czyli ktosiowa to ona i o sobie nie klamala, ale dodala tez, ze ona jako Ktosiowa myslala w pewnym momencie ze zaciazyla ...z tym ze na tamtym forum o tym nie pisala jako ona ...bo w ciazy na forum byla niby Sanka...wiec jak postac fikcyjna jak nie fikcyjna...:baffled:

Normalnie cud miód i orzeszki:-D

i ZASMAŻKA!!!!!

No ja nie jestem ktosiowa ale za to jestem Kims :) O "aferze " poczytalam i tak sobie mysle dziewczyny , ze najwazniejsze to nie dac sie zwariowac. Bo jak bedziecie teraz witac nowo zarejestrowane dziewczyny podejzreniami to mysle ze nam sie szybko to fajne forum wykruszy bo i atmosfera sie zepsuje.
Co do okresu, to ja odkad odstawilam plastry, a w zasadzie odkleilam raz a dobrze :) (bedzie jakies 10 miesiecy) to tez mam plamienia przed @ Zwykle tak na 2-3 dni przed. w zeszlym cyklu jednak przekombinowalo i mialam 7 dni cale przed @ i do tego bol lewego jajnika mi dokuczal. Juz podejrzewalam fasolke bo i do tego mialam nudnosci, a okolo 6 dni po spodziewanej owulce mialam delikatne plamienia przez 2 dni. Myslalam ze moze tak byc implanatacyjne. No ale @ przyszedl, test negatywny, leci kolejny cykl.
Witaj Makaronka i się nie denerwuj - trochę czasu minie zanim z powrotem będziemy (przynajmniej ja;-)) ufać nowym użytkowniczkom BB - ale z drugiej strony chyba musi mi "dobrze z oczu patrzeć" skoro to do mnie te dziewczyny z innego forum napisały;-)
W pasie.
Wszystkie spodnie, spódnice nawet rajstopy cisną mnie w pasie.
Pupa i piersi podobają się mi a mężowi jeszcze bardziej.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To tak jak u mnie - kiedyś brzuszek był idealny a teraz - zaniedbałąm go i od wczoraj robię brzuszki:sorry:
Nie ma co kobiety się jedną osóbką nakręcać. Wyluzujcie.
Właśnie a ja w ramach wyluzowania pojawię się z dobrymi lub nie wieściami bo praktycznie przedostatniej i obecnej @ prawie nie było. Pisałam o jej (@) dziwacznych wyskokach w ostatnim cyklu. Teraz jeszcze skąpsza a praktycznie nieobecna.
DOBRANOC
Niunia - jak Tobie się uda to ja mojemu M łamię nogę - nie wiem coś mu zrzucę na nią np.:-D:-D:-D
Ja chodziłam na siłownie przez jakis czas i nie było żadnych efektów. Chciałabym ćwiczyć pod okiem jakiegoś trenera. Oni wiedzą jak ćwiczyć żeby np. mieć mniej w udach, albo pupie. A samej to ciężko, nie wiadomo za co sie zabrać. No i nie będę wymagająca- trener nie musi byc super przystojny:-D . Właściwie to takiemu przystojniakowi głupio pokazywać za dużą pupę:zawstydzona/y:
no ale jak trener przystojny to i motywacja wieksza;-):-D;-)
No to faktycznie nie źle zakręciła ta cała ktosiowa. Dla mnie to po prostu śmiechu warte.
Dobranoc kobietki miłej i upojnej nocki.
Beatko - interent daje możliwości dla oszustów - przykre:-(
A tak z innej beczki.
Kupilam kwas foliowy w tutejszej zitalianizowanej formie, ale nie wiedzialam jaka to ma byc dawka.:zawstydzona/y: Pani farmaceutka mi dala taki po 5 mg. Potem wyczytalam w necie ze powinno sie przyjmowac 0,2 na dzien. Prawda to?? No ale tak sobie mysle ze jak bede brala co drugi dzien to chyba nie przedawkuje??:baffled:
No właśnie - czy kwas foliowy można przedawkować - bo ja brałam 1 dziennie przez rok, a potem gdzieś wyczytałam, że to za długo i teraz to już tak codziennie nie pilnuję - dołączam się do pytania:tak:

Właśnie skończyłam pisać drugi rozdział pracy, jutro ide go oddać promotorowi (miałam to zrobić w zeszły piątek, ale nie dałam rady...)

Gratulacje - zuch dziewczyna i jaka pracowita;-) Marzenixx - do roboty:-D:-D:-D
no wlasnie laszeczki od czerwca do grudnia cykle mialam 29-30 dni, potem w styczniu dostalam po 35dniach luty 32 i teraz liczylam ze 32 i tak najpierw ustawilam, a ze sie nie pojawil to zmienilam na 38 bo tak mi sie wydawalo ze tak powinno byc.. tescior zrobilam dla swojj pewnosci ze nie jestem w ciazy b przeciez cykl bez owulki a chciałam sie tylko upewnic bo jak sie nie pojawi to ide na wywolywanie do gina lub na badanie niech sprawdzi co i jak..
Nektarynko - idź do gin - to trochę dziwne a możę coś zobaczy - tego życzę:-)
Witam porannie :)
Mam nadzieję że kiedyś nadrobię zaległości, ale na dobry początek prezentuję zgodnie z powiedzeniem "najpierw rodzice żalują że nie mogli zjeść, a potem żałują że nie zjedli" :) Forum BabyBoom - nixie's Album: K&D - Zdjęcie
Słodki aniołek :)
Dobrego dnia nam :)

Śliczny aniołek - naprawdę do zjedzenia:-)

Kobietki - jadę na zakupy więc robię przerwę w nadrabianiu:-)

reklama
Marzenixx a ile one kosztuja te torby? Bo moze zaszalejesz i kupisz obie??? takie ciemne butelkowe zielenie to ......rozmarzylam sie....:-)

A Ktosiowa...dalej dla nie jest zagadka. Napisala dzis, ze Sanka to postac fikcyjna, a Ona czyli ktosiowa to ona i o sobie nie klamala, ale dodala tez, ze ona jako Ktosiowa myslala w pewnym momencie ze zaciazyla ...z tym ze na tamtym forum o tym nie pisala jako ona ...bo w ciazy na forum byla niby Sanka...wiec jak postac fikcyjna jak nie fikcyjna...:baffled:

i ZASMAŻKA!!!!!
niebieska jest po 125 zl a zielona nawet nie spytalam ale podejrzewam ze gdzies kolo tego, chetnie bym kupila ale nie chce przeginac teraz na bezrobociu hihihih podejrzewam ze jedna kupie jutro a nastepna po swietach:-D

a co do sanki alias ktosiowej to jako Sanka opowiadala jak byla na usg i slyszala serduszko , o tym jakie to uczucie :szok::szok: tak wyczytalam, wiec niech nie mowi ze myslala ze jest w ciąży!!!!!!:szok:brak mi slow, eh.... powiem wam ze szkoda mi jej strasznie......... szczerze mi szkoda.....

Do góry