Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)dzięki wikulaa za zaproszenie do przyjaciół. Myśle że razem damy jakoś rade wytrzymać to czekanie aż sie uda nam zafasolkować:-)
dobre, faktycznieahahahahhaahha teraz to ja prawie oplułam monitor!!!!!!!!![]()

Torebki to ja uwielbiamMarzenixx-Ty mi tu nie sciemniaj...doopa jak jest kazdy widzi!:-)
A z nowa torebka bedzie jej napewno do twarzy!!!! kupuj i sie nawet nie zastanawiaj!
... ja dostalam wlasnie od M jak tu przylecialam takiego brazowego wielkoluda na dzien kobiet-fajna i uwielbiam duze, brazowe torby!
Wikulaa-dzieki za zaproszenie-buziaczek!

Nic jeszcze nie wystawiłam bo dopiero zdjęcia robię.
W marcu nie opłacało się bo to martwy sezon i ludzie nie wiedzą czy jeszcze będzie zimno czy już się na wiosnę i lato obkupić.
Pomijając fakt że mogłam porobić zdjęcia w marcu i teraz tylko wystawiać. No ale jak się siedzi cały dzień na BB no to tyraj teraz człowieku po nocach.
)Kropeczko- moze faktycznie Mama i Siostra sie do tego przeczynily...wczoraj jednak tez powiedzielismy mamie Meza. ..... Kropeczka- zobaczysz jakie slynne bedzie nasze przedszkole.... trzeba biznes plana zrobic i do roboty!!![]()
no wyprawiłam mężulka na to bierzmowanie teraz sie zajme soba, suwaczki mi sie udały teraz posłucham waszych rad. bo przeczytałam że w czasie staranek dobrze jest brać wiesiałka i pić len a i coś o witaminie B6 wspominano co wy myślicie o tych wspomagaczach??
betka zrobiona ;D jutro wynik. <boi się >;OOO. jakas nadzywczaj spokojna jestema ja tu widze,ze nadal sprawa nad ktosiowa, No to ładna z niej artystka podszywaczka. Bywaja ludzie i ludziska
buziaki.
betka zrobiona ;D jutro wynik. <boi się >;OOO. jakas nadzywczaj spokojna jestema ja tu widze,ze nadal sprawa nad ktosiowa, No to ładna z niej artystka podszywaczka. Bywaja ludzie i ludziska
buziaki.
Mam takie pytanko. Jeśli na np.ktoś sie zdecyduje na inseminacje to czy lekarz musi stwierdzić że to jest ostateczne rozwiązanie czy po prostu sama zgłaszam sie do lekarza i mu mowie o tym że chciałabym miec inseminacje????????
Nie zwalaj na BB, coś mi się wydaje, że ty leniuch jesteś (ja tam jestem strasznym leniuchem)
Mam takie pytanko. Jeśli na np.ktoś sie zdecyduje na inseminacje to czy lekarz musi stwierdzić że to jest ostateczne rozwiązanie czy po prostu sama zgłaszam sie do lekarza i mu mowie o tym że chciałabym miec inseminacje????????
razem raźniej:-)
Nie zwalaj na BB, coś mi się wydaje, że ty leniuch jesteś (ja tam jestem strasznym leniuchem)

A z tym przedszkolem to ja mowie calkiem powaznie- wyksztalcenie mam rowniez pedagogiczne, moze czas wykorzystac te wiedze zdobywana przez 5 lat studiowania.... jednoczesnie PR skonczony. Kropeczka- zobaczysz jakie slynne bedzie nasze przedszkole.... trzeba biznes plana zrobic i do roboty!!![]()
niee, balam sie . Juz sie naczytalam o przypadkach roznych z tymi testami. Teraz to juz wszystko jutro sie okaze, ale jakos mnie boli brzuch jak na @ i mam dziwny sluz.
Lenistwo to forma spędzania wolnego czasu.
Ja na dzisiaj konieci tak światło do dupy o tej porze. Ciemność widzę.