HankaM
Fanka BB :)
w tym cyklu po raz pierwszy clo i tylko tyle..
ale i tak ponoc owulki nie bylo
To samo miałam przy pierwszej stymulacji. W drugiej juz było rewelacyjnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w tym cyklu po raz pierwszy clo i tylko tyle..
ale i tak ponoc owulki nie bylo
Nektarynko - też wkręcasz się na impreze urodzinową do Hanki??? Zbieram ekipę![]()
Patrzcie, patrzcie jakie zdolności organizacyjne się ujawniły
To się męda rozbrykała i wprosila sie na imprezę.
A jak sie okażę seryjnym zabójcą w ciąży. Net daje wiele możliwości.:-)
Ciekawa jestem, jak byśmy wszystkie siebie mieszkały blisko i umówiły byśmy się na popijawę to czy dalej by nam się tak kleiło.
ja tam nie rozmawiam ze swoimi, nawet napisalam, że nie jestem w stanie rozmawiać z nimi na ten temat. A z wami to jakoś normalnie, może dlatego że mamy ten sam problem.
kurczak jakże by inaczej.. mówisz gdzie a ja tam jestemNektarynko - też wkręcasz się na impreze urodzinową do Hanki??? Zbieram ekipę![]()
teraz mam miec cykl bez niczego aby hormowy wypadac.. i zastanawialam sie nad tymi ziolkami co dzieni polecala i co cykl miala z dwoch jajnikow pecherzyki po nichTo samo miałam przy pierwszej stymulacji. W drugiej juz było rewelacyjnie.
dokłanie idz szykuj stodołe.. wystarczy sianko i bedzie sie dobrze potem spałoA co:-)
Ty idź tą stodołę szykuj!!!
To prawda kochana ginka:-):-)Ale ty masz dobrze z tą ginką - na smsika.
Miałam mdłości wieczorami, kiepsko się czułam od godziny 20, teraz od paru dni nie mam apetytu i mdli mnie cały dzień.Kingus- a jak sie czulas do tej pory?
Jutro też nie idę ;-);-)Kingus-bardzo dobrze słonko, ze sie zwolnilas...fasolka teraz najwazniejsza i Twoje samopoczucie-chocby nie wiem co sie dzialo - to sa teraz priorytety!!!!
odpoczywaj i niczym sie nie martw!!!! Sciskam mocno!:-)
ale widzialam piekną torebke dla siebie i nie moge przestan o niej myslec .....![]()
. Był sobie facet, który dbał o swoje ciało.
Bomba :-):-)![]()
co wy na to?
Trzymam kciukibetka zrobiona ;D jutro wynik. <boi się >;OOO. jakas nadzywczaj spokojna jestem![]()
Z serii baba za kierownicą i pomocna dłoń męska
Kochana to długa historia.
Termin na 19.11.2009 :-)
Nooooo :-)
Kochana - mega owu, mega przytulanki = mega szczęście = fasolkaWitam się porannie z kawka w reku kochane!ciężko nadrobić zaległości tyle naskrobałyście.mam nadzieje wszystko nadrobić,bo mam dzisiaj wolne.ja wczoraj miałam mega owu i było mega przytulanko.zobaczymy co z tego bedzie,bo wiemy przeciez wszystkie,ze owu,przytulanki i dobre checi nie wystarcza.
Kurczę ale Ci zazdroszczę - ja od weekendu łaże po tej mojej wsi i po lesie i nad rzeką, ale bocian ni hu-huOlica
A ja moje kochane byłam rano z pieskiem na ogródku i widziałam Bociana jak leciał:-) może to dobry znak?
Uciekam do pracy będe póżniej miłego dnia Wam zyczę.
Napisz potem jaki wynikhej dziewczynyu mnie dalej brak@ , temp 37,2 . dzis ide na bete,
Milego dnia !
![]()
Ja też to przyznaję - jak nie zmierzę to żałuję, więc mierzę codziennie;-)mnie na poczatku tez to przerazalo .... a teraz nie ma problemu nawet w weekend cichutki budzik nastawiam na minute wtykam gdzie trzeba (elektronicznym mierze) i dalej w kime!teraz sie juz nawet uzaleznilam! jest jakis rodzaj ciekawosci .... - a jaka temp bedzie jutro i tak czlowiek chodzi i glowkuje!
![]()
Ja nie znam, ale gratuluję:-)witajcie dziewczynkipewnie mnie już nie pamiętacie
klikałam tu z Wami ale zrobiłam sobie przerwe bo fiksowałam
ale teraz zaglądam tu żeby się podzielić wiadomością że UDAŁO sięjest dzidziolek
pozdrawiam i slę buziolki
Makaronka - ja mam teściową we Włoszech i byliśmy tam na wakacjach - oj długo tam nie pojadęBuuu a tutaj nie ma bocianowChyba jest tu takie zanieczyszczenie powietrza, ze bociany unikaja to miejsce jak moga. Tylko komary i meszki maja tu jak w raju. Juz sie zaczynaja ujawniac
A tak w ogole to dzien dobry :-)
Zajączek ma rację - dobrze, że my z TEGO pokolenia jesteśmyoto co przeczytałam dziś w jednym z czasopism..: Problem z poczęciem ma co piata para w Polsce. To niemal dwukrotnie wiecej niż w poprzednim pokoleniu. W następnych - już co trzecia kobieta nie doczeka sie potomka....
strasznie to brzmi.....![]()
Szybciutko zapisz się na to usg - im wcześniej tym lepiej - czas tu może działać tylko na niekorzyść, a nie pomóc - tym bardziej, że tak jak piszesz boisz sie diagnozy, a ona się nie zmieni z tego powodu, że pójdziesz lub nie - chyba, że na gorsze, bo tak jak pisały dziewczyny - to nie musi być rakHej dziewczyny...
pare dni nie udzielalam sie na forum, bo doła mam...
Boje się zapisac na USG piersi. A w prawej piersi wyczuwam coś jakby taki guzek i boli to jak uciskam... Już kiedyś to wyczuwałam ale nie bolało. więc zignorowałam to ale teraz co chwile to macam i przerażenie mnie bierze... Ryczeć mi się chce... Moje dwie ciotki (siostry mojej mamy) miały raka piersi. Jedna miała robiony wycinek, a drugiej amputowali całą pierś. a więc jestem w tzw. grupie ryzyka. Tak bym chciała żeby to tylko było moje kolejne pesymistyczne nieprawdziwe przeczucie...[/COLOR][/FONT][/I]
Co do tego, że mogłam zmienić nick
Jasne, że mogłam tutaj wejść i mieć inny nick. Ale po co. Tamtą sprawę dawno uważałam za zamkniętą, nie sądziłam, że tamte dziewczyny będą na tyle wścibskie by wiecznie mnie ''śledzić''. Za chwilę pewnie podjadą pod mój dom, będą bacznie obserwować i podniecać się, że blablabla. A mają ok 26 lat (średnio) i widać nudzi im się. Same pragnęły zamknąć już ten dział a dalej się wciągają w to. Nie zmieniłam nicka ponieważ Ktosiowa zawsze była sobą a Sanka to była postać fikcyjna. Nie mam aż takiej obsesji by udawać ciąży, Sanka była w ciąży, ale jak pisałam to postać fikcyjna. Wtedy myślałam, że mi się udało zaciążyć, za wczasu pochwaliłam się ciążą i potem nie umiałam tego odkręcić.
Wszystko zostało wyjaśnione na tamtym forum, nicku nie zmieniłam bo nie mam nic do ukrycia.
Wchodząc na to forum cieszyłam się, że mogę pisać o sobie, objawach, z kimś czekać na ten mój ważny dzień. Nie myślałam, że ktoś ciągle butami będzie właził w moje życie. Jestem tu bardzo szczera i to mi się podobało. To forum dawało mi szanse. Ale już mnie przekreśliłyśmy, przykre. Szczególnie, że nie oszukałam Was z niczym a tamto forum to przeszłość.
dla mnie nic nie jest nierealne!!! ja tam sie na to pisze, no ale własnie problem wtym ze Hanka juz bedzie ciezarowką!! ale to tez nie problem , bedzie nam nosic drinki!!!!!!!!!!!!!!!!!i siano przerzucac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siano lekkie to sie nie namęczy kobita!!!Moczymordy cholerne
W sumie niecały hektar wolnej ziemi jest to macie gdzie spać, ognisko wam rozpale kiełbase w rękę dam wódkę na popicie co by nie staneło w przełyku i bibka jak się patrzy.
Na bank byśmy sie dogadały, szczególnie po pół litra. Szkoda tylko że to mało realne no i ja będę już zafasolkowana![]()
Jasne i co jeszcze - może SPA???
Na polu w namiotach albo w stodole