w.kropeczka
Fanka BB :)
jakie leżakowanie???? nie za dobrze ci kochana??? to nie przedszkole, wracaj szybko tu!!
no i doopa nic nie bylo...tylko prysznic:-)
aaa jak byłam mała to zbierałam te zabawki.. do teraz mam woreeek z tymi zabaweczkami![]()
no to ile ty masz lat??? jak ja bylam mala to sie gumy do zucia donaldowki dla obrazkow w pevexie kupwalo...a o jajkach niespodziankach nikomu sie nie snilo

a tak apropo piw, to jakie jest Wasze ulubione ?![]()
ja to taka krowa jestem co duzo mowi a malo mleka daje:-)...w sensie, ze ja raczej nie pje, nie przepadam za alkoholem...sporadycznie jakis drink, czy lekkie biale wino/rose...a jesli pyfko to tyskie lub zywiec ale tylko i wylacznie z sokiem...podwojnym

Ja za piwkiem nie przepadam smakuje mi tylko latem na wakacjach z sokiem.
o wlasnie...podaje kochanie Ci raczke!
jesu, właśnie stwierdzam , że mi zęby zżółkłymoże macie jakies domowe sposoby na bieluskie ząbki? poza myciem, bo przesz myje codzień......
![]()
podobno po androvicie i salfazinie sperma jest bielsza...wiec

http://republika.pl/blog_vo_1056869/2132951/tr/dziecko.jpg
wpatruje się w zdjęcie i wzdycham... ah... :-)
piekne!!!!
Z roku przed ograniczam do 2 miesięcy max. .
nie rozumiem co ograniczasz??? jezu co z roku do 2 m-cy??? nie kumam

zaraz małż mój wraca z pracy więc idę jakąś kolację mu przyszykowaći psa trza wyprowadzić
![]()
a nie mozesz naodwrot??? byloby prosciej

no i po drodze Tofika zgarnac musze z podworka!a on bez zarelka nie wlezie do domu to i do kuchni musze zaleśc! matko jak ja sie nie pomyle w kolwjnosci to dobrze bedzie!
![]()
dasz rade Eve, takie wyzwanie przed toba...dasz rade! dawaj malenka!
Mój też ale już mu wysłałam wiadomość tekstową czytaj sms, że nie ma nic do jedzenia w chałupie więc niech sięnaje w pracy. Zobaczymy czy mnie kocha i czy się zapyta czy ja nie jestem głodna i może czy nie przynieść mi coś do jedzenia. Znająg go padne z głodu.
no to plan masz niezly....
Jezu Hanka!!!! to my tam z prowiantem wlasnym pojedziemy do ciebie bo jak tak ma sie sprawa to widze ze ty kiepsko z zarłem i nawet biszkopt cierpi....

Czosnek chyba już się zakochał na maxa w avonie i już ma nas w dupie.
.
Jej a Czosnek to kto??? ja juz chyba sto razy o to pytam i nadal nie wiem...mamy jakiegos czosnka na forum????
...ale ja pracuje niestety na czarno, od wrzesnia zapisuje sie znowu na studia (znowu bo juz mam mgr polskie ale mi go tutaj nie uznaja makarony glupie) i w przyszlym roku z moim makaronkiem planujemy slubowac wiec sie wstrzymuje z wykupem ubezp.prywatnego. A z wypadkowymi sprawami typu zlamana reka, rozciete ramie nie jest tak zle, bo na izbie przyjec za sprawy nagle, wypadkowe nie pobieraja oplat od czlonkow tudziez czlonkin UE![]()
No to widze ze Ty sie na pieknego Wlocha skusilas..nonono....
Kurcze dziwne to ze w niektorych krajach nie akceptuja naszych tytulow i trza sie na nowo edukowac

a po slubie bedziesz juz tam legalnie robote miala czy jak?