reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam Babaczki :-)

Dziewczynki czy któraś z WAS miała jakiekolwiek skutki uboczne po luteinie?

Bo u mnie jakies zwroty głowy + bóle, otepienie ( wogóle na niczym nie moge sie skupić), nudności.............
FEEEEEEEEEEEEE.:baffled:

Ja tak mialam po luteinie, nie moglam normalnie funkcjonowac :baffled: i dlatego przeszlam na DUPHASTON jest duzo drozszy ale zadnych skutkow ubocznych po nim nie mam :tak:

Nenius obiecala ze jak dojdzie troszke do siebie to wstawi fotki malenkiego Igorka :laugh2:

jesu....:szok: tyle tych badan do robienia, ze jakas masakra:szok: tyle dziewczat ciezarnych nawet jednego z tych badan nie wykonalo pewnie i nic sie nie stalo..... a ty czlowieku sie stresuj i męcz:confused2:

W ciazy tez sie robi te badanka :-) ja na wstepie dostalam chyba z 12 do zrobienia i zaplacilam 280zl :-( m.in toxo, cytomegalia - bardzo wazna, odczynnik Combusa, rozyczka, morfologia, mocz, aids i jakies tam jeszcze nie pamietam ale warto zrobic przed ciaza bo ja z cytomegalia przeszlam pieklo przeciez i stres mega

Dzien dobry!
powiem jedno...moze i Sanka byla fikcyjna, ale Ktosiowej peeling na pewno nie!!! Wlasnie zrobilam i bylo bosko!!!!:tak::-):tak:
U mnie dzisiaj pochmurno i nieprzyjemnie...szaro i typowo po angielsku:wściekła/y: a jak w ojczyźnie? Dwac mi tu realcje z wszystkich zakatkow Polski!

Myślę o tym HSG i trochę się boję?? Jak któraś mogłaby mi po krótce opowiedzieć jak i co to byłabym wdzięczna.

Z tego co wiem...ale nie jestem ekspertem, nigdy tego nie mialam.... to polega to na wprowadzaniu jakiegos plynu do jajowodow i tak sprawdza sie ich droznosc. Jak sa drozne to uczucie jest tylko "malo przyjemne" ...ale jak sa niedrozne to podobno bardzo boli:-(
Moze ktos kto to mial robione cos wiecej Ci napisze!!! dajcie dziewczyny odp Gosi-!!!!

Mam nadzieje, ze nie bedzie zle Gosiu-nie mart sie i nie boj na zapas -a moze wcale nie potrzeba bedzie tego robic bo w tym cyklu zafasolkujesz???? tego Ci życze!:-)

:-D:-D:-D:-Da czosnek to nasza Julitka którą juz dawno wsiakneło i nawet nie zajdzie sie przywitac ani nic:no:

A dlaczego ona jest czosnek??? :-p:rofl2::-p

Widze Marzenixx ze zas wczesniej z wyrka wypełzlas...no no no...to sie chwali!

Dobra i tak jak zawsze pisze monologi,bo wszystkie juz spia...:baffled::baffled::baffled::baffled:
ale tak dla przyzwoitosci napisze DOBRANOC

Szafirku kochany...ale zawsze pote wszystkie z rana maja swiezy umysl i dokladnie czytamy te twoje monologi...wiesz ile temu poswiecamy uwagi!!!
Buzka!

witajcie dziewczyny z samego ranka :)))). Dzis wynik betki <boi sie> ;OOOO. no i wynik konkursu o indeks. Tak wiec 3maj kciiuki za oba, za ten 1 mocniej ;) Buziaki, sciskam mocno . Milego dnia. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) usmieszek dla kazdej, zeby miala fajny dzien :)

Trzymam kciuki...oba mocno!!!!! Pisz szybko jak otrzymasz wyniki!

:-) Witam sie piątkowo!!!! :laugh2: jupiiiiii koniec tygodnia!!!! jeszcze 4 tygodnie i mam wakacje!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Kochana będziesz ze mnie dumna!!! dałam rade i nawet sie nie pomyliłam!!! :laugh2::laugh2::laugh2:
:laugh2::laugh2::laugh2:

No kropeczka bardzo sie cieszy Ewciu!!! Brawo! Duma mnie rozpiera!!!!:-D:laugh2:

Ale Ci fajnie...wakacje....Sycylia jest piekna ale baaardzo droga! No i trza uwazac na mafiozo:laugh2::rofl2::laugh2:

Zdecydowanie nie dam rady przeczytac tego co naskrobałyście przez ostatni tydzień (choć trochę podczytuję) - czy ja wam mówiłam że mam zepsuty laptok i czekam na nowy??? No to coś czuję że ten nowy pomyśli że tylko jedna strona jest w całym wielki internecie, jak przez tydzień będę próbowała złapac wątek :)

Miłego dnia

Jezu!!! a co tak bez fotki dnia??? No jak to???

ADA!!!!! WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!
Napisz po powrocie od lekarki! I nie martw sie na zapas, tym razem na pewno wszystko bedzie dobrze serduszko!!!!

A ja właśnie zauważyłam ze nasza Nenius urodzila juz 4 dni temu!!!!!!!! :-D:-D:-D

SUPER!!!!!!!! A kogo????

...mam pytanko: jak dzis mierzylam rano tempke to nie moglam wsadzic termometra:szok: tak mialam zacisniete:szok: co to bylo? wczoraj ladnie wszedl a dzis z oporem:szok:

A na pewno termometra tam wsadzalas????:laugh2::-p:laugh2:

A ja dziś się obijam w domku. Wzięłam urlop na żądanie. Na 13:30 pojadę do ginki nich sprawdzi czy wszystko ok i wezmę zwolnienie na tydzień.

No kocham Cie za to!!!!!
Kingus-tak trzymac...nie to zebyc Cie do pracy zniechecala, ale pamietaj-Ty i dzidzius teraz to NUMBER 1 !!!!!!!!:-)
Odezwij sie po powrocie od lekarki....a teraz wypoczywaj i sie relaksuj.
Buzka!!!

Takie bardziej na luzie sa te 1e...i kolorek bardziej wesoly. A drugie moim zdaniem naleza bardziej do formalniejszychi wydaja sie bardziej sztywne....:sorry:
Ja chyba brala bym 1e.

dzieńdoberek w ten piękny słoneczny dzień :-D
ja dzisiaj mam wariatkowy dzień bo rodzice wylatują na tydzień do Egiptu, a My idziemy oglądać mieszkanie które prawdopodobnie będziemy wynajmować :-)

No to bedzie chata wolna!!! A w jakim miescie szukasz???? Bo ja mam namiary na fajne M2 w Krakowie...(nie moje).

Beatko-nie testuj juz dzis...siknij jutro rano, juz spokojnie mozesz...jest kilka dni po terminie.

Lilu-jak tam meczyk?

Ja też miałam sucho przed @ i co sie okazało - była ciąża, ale każdy organizm jest inny jak wiemy.:eek:
Trzymam kciuki:tak:
witam sie w pogodny dzionek!!:-)
kurcze ze mną to chyba jest cos nie tak bo ja to prawie wogóle nie mam śluzu, prawie człyczas sucho :-( nie mam pojęcia z jakiego powodu.

Witam Babaczki :-)

Ja tak mialam po luteinie, nie moglam normalnie funkcjonowac :baffled: i dlatego przeszlam na DUPHASTON jest duzo drozszy ale zadnych skutkow ubocznych po nim nie mam :tak:
Nenius obiecala ze jak dojdzie troszke do siebie to wstawi fotki malenkiego Igorka :laugh2:

Lilu dziekuje badzo za uswiadomienie mnie:sorry:.
naprawde kiepsko się czuję jak słoń........
Jak tak dalej bedzie to tez chyba muszę zmienić leki źle się czuje a to dopiero 3 dzień z luteiną

Dziewczynki czy któraś z WAS miała jakiekolwiek skutki uboczne po luteinie?

Bo u mnie jakies zwroty głowy + bóle, otepienie ( wogóle na niczym nie moge sie skupić), nudności.............
FEEEEEEEEEEEEE.:baffled:

hej Pysiu!!!! Milo ze wpadas do nas...cos ostatnio rzadko sie pojawiasz...
Kochana-ja nie bralam luteiny ale mam podobne podejrzenia co Eve...moze to fasolka tak Ci miesza????
Ale byloby fajnie....:-)

Czyli facecik...super!!!! usciskaj ja od nas!

W ciazy tez sie robi te badanka :-) ja na wstepie dostalam chyba z 12 do zrobienia i zaplacilam 280zl :-( m.in toxo, cytomegalia - bardzo wazna, odczynnik Combusa, rozyczka, morfologia, mocz, aids i jakies tam jeszcze nie pamietam ale warto zrobic przed ciaza bo ja z cytomegalia przeszlam pieklo przeciez i stres mega

No wlasnie Kroptusiu-a jak juz u Ciebie...wsio ok? Sliczny brzuszek w avatarku!

witam sie w pogodny dzionek!!:-)
kurcze ze mną to chyba jest cos nie tak bo ja to prawie wogóle nie mam śluzu, prawie człyczas sucho :-( nie mam pojęcia z jakiego powodu.

Zabka-łykaj wiesiolek do woulacji i pij len...a bedziesz miala niezle bagienko:-p:laugh2::rofl2::-p:rofl2::laugh2:

Dzien dobry!
powiem jedno...moze i Sanka byla fikcyjna, ale Ktosiowej peeling na pewno nie!!! Wlasnie zrobilam i bylo bosko!!!!:tak::-):tak:
U mnie dzisiaj pochmurno i nieprzyjemnie...szaro i typowo po angielsku:wściekła/y: a jak w ojczyźnie? Dwac mi tu realcje z wszystkich zakatkow Polski!
u mnie pogoda od samego rajca świetna słoneczko świeci i chyba długo przed kompem nie posiedze bo mnie gna na powietrze:-):-):-):-)

reklama
Lilu dziekuje badzo za uswiadomienie mnie:sorry:.
naprawde kiepsko się czuję jak słoń........
Jak tak dalej bedzie to tez chyba muszę zmienić leki źle się czuje a to dopiero 3 dzień z luteiną

Pysiu-moja kolezanka brala luteine ale lekarz dal jej dopochwowo-w globulkach -wtedy podobno nie odczuwa sie skutkow ubocznych, przynajmniej ona czula sie nprmalnie jakby nic nie brala...moze tez taka powinnas brac????

Do góry