Dzien dobry!
powiem jedno...moze i Sanka byla fikcyjna, ale Ktosiowej peeling na pewno nie!!! Wlasnie zrobilam i bylo bosko!!!!
:-)
U mnie dzisiaj pochmurno i nieprzyjemnie...szaro i typowo po angielsku
a jak w ojczyźnie? Dwac mi tu realcje z wszystkich zakatkow Polski!
Myślę o tym HSG i trochę się boję?? Jak któraś mogłaby mi po krótce opowiedzieć jak i co to byłabym wdzięczna.
Z tego co wiem...ale nie jestem ekspertem, nigdy tego nie mialam.... to polega to na wprowadzaniu jakiegos plynu do jajowodow i tak sprawdza sie ich droznosc. Jak sa drozne to uczucie jest tylko "malo przyjemne" ...ale jak sa niedrozne to podobno bardzo boli:-(
Moze ktos kto to mial robione cos wiecej Ci napisze!!! dajcie dziewczyny odp Gosi-!!!!
Mam nadzieje, ze nie bedzie zle Gosiu-nie mart sie i nie boj na zapas -a moze wcale nie potrzeba bedzie tego robic bo w tym cyklu zafasolkujesz???? tego Ci życze!:-)
A dlaczego ona jest czosnek???

Widze Marzenixx ze zas wczesniej z wyrka wypełzlas...no no no...to sie chwali!
Szafirku kochany...ale zawsze pote wszystkie z rana maja swiezy umysl i dokladnie czytamy te twoje monologi...wiesz ile temu poswiecamy uwagi!!!
Buzka!
witajcie dziewczyny z samego ranka

))). Dzis wynik betki <boi sie> ;OOOO. no i wynik konkursu o indeks. Tak wiec 3maj kciiuki za oba, za ten 1 mocniej

Buziaki, sciskam mocno . Milego dnia.

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) usmieszek dla kazdej, zeby miala fajny dzien
Trzymam kciuki...oba mocno!!!!! Pisz szybko jak otrzymasz wyniki!
No kropeczka bardzo sie cieszy Ewciu!!! Brawo! Duma mnie rozpiera!!!!

Ale Ci fajnie...wakacje....Sycylia jest piekna ale baaardzo droga! No i trza uwazac na mafiozo

Zdecydowanie nie dam rady przeczytac tego co naskrobałyście przez ostatni tydzień (choć trochę podczytuję) - czy ja wam mówiłam że mam zepsuty laptok i czekam na nowy??? No to coś czuję że ten nowy pomyśli że tylko jedna strona jest w całym wielki internecie, jak przez tydzień będę próbowała złapac wątek
Miłego dnia
Jezu!!! a co tak bez fotki dnia??? No jak to???
ADA!!!!! WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!
Napisz po powrocie od lekarki! I nie martw sie na zapas, tym razem na pewno wszystko bedzie dobrze serduszko!!!!
A ja właśnie zauważyłam ze nasza Nenius urodzila juz 4 dni temu!!!!!!!! 

SUPER!!!!!!!! A kogo????
...mam pytanko: jak dzis mierzylam rano tempke to nie moglam wsadzic termometra

tak mialam zacisniete

co to bylo? wczoraj ladnie wszedl a dzis z oporem
A na pewno termometra tam wsadzalas????

A ja dziś się obijam w domku. Wzięłam urlop na żądanie. Na 13:30 pojadę do ginki nich sprawdzi czy wszystko ok i wezmę zwolnienie na tydzień.
No kocham Cie za to!!!!!
Kingus-tak trzymac...nie to zebyc Cie do pracy zniechecala, ale pamietaj-Ty i dzidzius teraz to NUMBER 1 !!!!!!!!:-)
Odezwij sie po powrocie od lekarki....a teraz wypoczywaj i sie relaksuj.
Buzka!!!
Takie bardziej na luzie sa te 1e...i kolorek bardziej wesoly. A drugie moim zdaniem naleza bardziej do formalniejszychi wydaja sie bardziej sztywne....

Ja chyba brala bym 1e.
dzieńdoberek w ten piękny słoneczny dzień

ja dzisiaj mam wariatkowy dzień bo rodzice wylatują na tydzień do Egiptu, a My idziemy oglądać mieszkanie które prawdopodobnie będziemy wynajmować :-)
No to bedzie chata wolna!!! A w jakim miescie szukasz???? Bo ja mam namiary na fajne M2 w Krakowie...(nie moje).
Beatko-nie testuj juz dzis...siknij jutro rano, juz spokojnie mozesz...jest kilka dni po terminie.
Lilu-jak tam meczyk?