reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
pewnie jak tylko masz okazje to biegnij na sloneczko!!! tylko cieplo sie ubierz moja bliniazczko i byle nie za dlugo na tym polu, zeby przeziebienie nie wrocilo z podwojna sila!
:-D:rofl2::laugh2:tak tak jeszcze całkiem nie przeszło a mnie już nosi
ale najpierw kawke sobie strzele i dopiero w samo południe polece się dotlenić
kto sie ze mną napije bo tak samej to smutno kawe pić??:tak::-)

hej Pysiu!!!! Milo ze wpadas do nas...cos ostatnio rzadko sie pojawiasz...
Kochana-ja nie bralam luteiny ale mam podobne podejrzenia co Eve...moze to fasolka tak Ci miesza????
Ale byloby fajnie....:-)

Oj Kropeczko u mnie to się nic nie dzieje więc nie pisze, tylko Was podczytuję.
Nie w ciązy to raczej nie jestm - jeszcze ale już niedługo - MAM NADZIEJE.:laugh2:

p.s. Ja właśnie biorę dopochwowo , hmm więc moze to nie od luteiny te dolegliwości... ale jakos tak mi sie skojarzyło by od jakichś 3 dni sie tak czuję a właśnie od 3 dni biore luteinę . pchi to pewnie przesilenie wiosenne

Ostatnia edycja:
Ja już sie ubrałam i może skocze na spacerek z moim pieskiem bo coś taki smutny.A mi też się przyda świeże powietrze.zaniepokojona chętnie bym wypiła z tobą kawkę ale właśnie skończyłam już drugą pić a trzecia w tak krótkim czasie mogła by mnie zabić.

Dziewczynki czy któraś z WAS miała jakiekolwiek skutki uboczne po luteinie?
Ja biorę duphaston podobno mniejsze skutki uboczne.

a co do butkow to kupilam te malinowe!:sorry:
Super:-):-):-)

Dziewczyny wiecie może ile dni przed @ spada temperatura? Zawsze miałam przed @ taki biały śluz a teraz jest tam sucho jak na pustyni.Czy to normalne?
Mi temp spadała w ten sam dzień.

U mnie dzisiaj pochmurno i nieprzyjemnie...szaro i typowo po angielsku:wściekła/y: a jak w ojczyźnie? Dwac mi tu realcje z wszystkich zakatkow Polski!

No kocham Cie za to!!!!!
Kingus-tak trzymac...nie to zebyc Cie do pracy zniechecala, ale pamietaj-Ty i dzidzius teraz to NUMBER 1 !!!!!!!!:-)
Odezwij sie po powrocie od lekarki....a teraz wypoczywaj i sie relaksuj.
Buzka!!!
W Warszawie piękna pogoda, słoneczko świeci i jest aż 11 stopni.;-)

W końcu stanie na Twoim i pójdę na zwolnienie :-):-) Dam znać po wizycie.

Kingus kochanie widze ze dzidzia slicznie rosnie :-) trzymam kciuki oby tak dalej a jeszcze niedawno chwalilas sie II kreseczkami
Rośnie na szczęście. Cieszę się każdym dniem ;-)

reklama
Do góry