no to pieknie i hgratulacje... oj jak ja bym tak tez chciala...trzymam kciuki za reszte z 9 miesiecy:-):-)
Witam!Ada200 Gratulacje.A u mnie bez zmian.Czekam na @ a bardziej na jej brak.Życze wam miłego dnia.
i oby malpa nie przyszla...
Eve84 wiem ze nic jeszcz nie bedzie widac ale jestem po poronieniu i kazala mi przyjsc jak zobacze dwie kreski to mi da na zapas tabletki na potrzymanie:-)
no pewnie - dobrze zrobilas... ja tez tak mam bo swoja pierwsza ciaze tez poronilam i w drugiej bralam duphaston ze 4 miesiace... juz nie pamietam nawet...
w Katowicach, chcielibyśmy mieszkać w Krakowie bo mój M. to rodowity krakowianin, ale jak patrzeliśmy na te ceny to drooogo :-(
ale jak masz namiary to dawaj :-)
jak mieszkac to tylko w krakowie - ja nigdy stad nie rusze sie na krok - kocham to miasto... katowice?? beee nieladne;-);-) kopalnie i wągiel wszedzie...
Zrobie test jutro z rana chociaz nie wierze ze moglo sie udac
rob rob i sie nawet nie zastanawiaj...i szybko rano dawaj znac...
ja juz chyba nie bo co pojde jest cos innego nie tak :-( jak w miare ustaly skurcze to sie dowiedzialam ze lozysko zeszlo na dol a w 98% idzie do gory ja nie to to tamto, za 3 tyg kolejne usg i zobaczymy czy szpital do konca
Kroptusiu - badz dzielna. Moja kolezanka w tym tygodniu wyszla z dzidzia do domu a mala urodzila sie w 27 tc. termin porodu wogole byl na poczatek maja. Mala szybko doszla do siebie i teraz wszystko powinno byc ok. Oczywiscie najlepiej jest jak sie urodzi w terminie ale tego nigdy nikt nie przewidzi. Dbaj o siebie i uwazaj na siebie.
Witam i pozdrawiam wszystkie cieplutko

)Widac, ze nasza piekna sloneczna wiosna do Polski poszla... i dobrze, tez wygrzejcie kosci po zimie... nalezy Wam sie...Milego dnia!
no i dzis zaczelismy-przynajmniej na poludniu dzis bylo cieplutko...
Zaniepokojona...jej zatrzymaj sie na troszke ....a moze ja cie wypozycze i od razu u mnie przedswiateczne sprzatanko oblecisz...ja bym tak chciala posprzatac na cacy i okna umyc a nie moge....
no ja tez poprosze bo z tym moim gardlem to za mycie okien sie nie zabieram, zwlaszcza ze w trzypokojowym mieszkaniu mam ich...7 - w tym 2 balkony... jest co robic, prawda??
dziękuję...jak milo:-)
ale male sprostowanko: w odali tylko ciałem jestem...duchem pozostaje w malopolsce:-)
...a jak sie uda to moze i do tego spacerku miedzy swierkami sie latem dolacze z wlasnym pchanym czterokolowym pojazdem:-)
bo my z krakowka to nigdy stad nie wyjezdzamy na stale... zawsze myslami to krakow jest na pierwszym miejscu.
Witam po 2 dniach nieobecności!:-)
Dziś o godz. 10 miałam IUI i nie było tak strasznie jak sobie wyobrażałam... teraz modlę się by się udało!
Jestem optymistycznie nastawiona miałam 3 pęcherzyki więc jest duża szansa... teraz sobie odpoczywam M. każe mi leżeć, więc mam dziś dzień leniucha!
Co kochane u was? nie dam rady nadrobić więc proszę o skrót : jakieś nowe wiosenne fasolki się pojawiły?
pozdrawiam
jak pieknie -teraz tylko czekac i zaciskac kciuki - bedzie dobrze bo niby jak ma byc po takich "poprawinach"

Martynko-kochanie-lez i wogole sie nie ruszaj...nawet nie mysl, zebys sie nie wzdrygnęla!!!! zaciskam kciuki za Ciebie i fasolke, niech sie tworzy!!!!! A skoro mialas 3 pecherzyki to moze nawet blizniaki sie udadzą???? Napisz jak to dokladniej wygladalo...
A u nas...Ada-ma grube mocne II...tylko fluidkow jeszcze nam nie wyslala , a Nenius urodzila synka:-):-):-) No i jedziemy do Hanki mna 30ste urodziny koncem kwietnia...dlatego nasza kochana Hania poki co bedzie bardziej zajeta w kuchni-pierogi lepi na nasze natarcie i zbiera po lasach drwa na ognisko

(Hania...juz sie boje co mi odpiszesz...prosze o łaske!)
i moglam tych chyba 40 stron nie czytac hihi - kropeczko - pieknie to strescilas...same konkrety - jestes niesamowita.
I Martynko - sluchaj sie kolezanek - lez i nic nie rob, narobisz sie po porodzie a bedzie sie dzialo, oj bedzie:-):-):-)
sama chyba tu siedze i porzadku pilnuje na forum...taki etat...ciecia

i juz mi odbija...za duzo promieniowania z monitorka...za duzo...jak na mala kropeczke
ktos musi tego pilnowac,przeciez...
TO WSZYSTKO PRZEZ HANKĘ!!! Tak naobiecywała że jak jej nie będzie to się fasole posypią więc myślałam że to wykorzystam jednak

indeksu brak, i beta 0,1 :O czyli ani to ani to ... miesiaczki brak,temp dzisiaj przed 7 :37,4 i gesty bialy sluz, . No ale coz. beta raczej chyba nie klamie.
przytulam i nie trac nadziei - bo tu jej nie wolno stracic - pamietaj ,ze probujemy do bolu
Sory ale nie czytałam coście napisały kobiety bo za dużo.
U mnie bez zmian. Nadal tylko plamienia zamiast @. A nigdy tak nie miałam. Nawet jak była @ 3 dni to jeden taki na maxa.
praktycznie dopiero dzisiaj powinna być @ a trwa już 6 dzień. Plamienia pojawiły się w sumie na następny dzień po przytulanku i trwają do dziś.
Jak jutro będę w mieście to kupuję test. A czy tak, czy tak muszę zarejestrować się do lekarza.
koniecznie - a jak te plamienia to brak progesteronu a jeszcze jak nigdy tak nie mialas to tym bardziej powinnas to sprawdzic
Wlasnie wrocilam od gin i widzialam mala fasolke :-).Dostalam zastrzyki na potrzymanie i duphaston. Nastepna wizyta 24.04
no to pieknie.. dbaj o siebie...