reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

no ja tez poprosze bo z tym moim gardlem to za mycie okien sie nie zabieram, zwlaszcza ze w trzypokojowym mieszkaniu mam ich...7 - w tym 2 balkony... jest co robic, prawda??

bo my z krakowka to nigdy stad nie wyjezdzamy na stale... zawsze myslami to krakow jest na pierwszym miejscu.

.
ja tak na ryzyko sie dzisiaj zabrałam za te okna bo nadal jestem zasmarkana ale taka pogoda ze szkoda nie wykorzystać. ja mam wielki sentyment do Krakowa poprostu kocham to miasto!!!

reklama
Haniu- jak najbardziej dawaj jak ten zabieg wyglada - wszczegolach ale moze napisz na priva co by dziewczyny sie nie zgorszyly. No i oczywiscie mozesz to zrobic jutro a dzisaj do smigla bo juz ciemno za oknami...

ja tak na ryzyko sie dzisiaj zabrałam za te okna bo nadal jestem zasmarkana ale taka pogoda ze szkoda nie wykorzystać. ja mam wielki sentyment do Krakowa poprostu kocham to miasto!!!
A ja jestem wsciekla bo znowu nie mowie a poszlam do szkoly tylko na dwa dni... cholera co sie dzieje i ile mozna chorowac. Znow biore leki i pewnie znow w tym cyklu sie nie uda.
A jestes z samego krakowa??

no to zagrałas z grubej rury Wikulaa...jezu-dziewczyny, po tej aferze z ktosiowa to mnie sie zdaje ze wikulaa to ON i sie podszywa za kobitke, bo cos tak tych chlopow na imperze chce wcisnac....:crazy:

Co za wstrętne podejrzenia, fuj... ale przyznam wam się do czegoś
Jestem gejem, jakoś tak podobają mi się faceci:rofl2::rofl2:
No to się wydało wszystko - i w dodatku pewnie jesteście w zmowie:tak:

Andzia.. wolalabym jednak nie otwierac sie przed kolejnym lekarzem..
[/B]
Kochana - mi chodziło o to, by M się otworzył przed urologiem i jemu ma poradzić - Ty idź do dowcipasa:tak:
a ja sobie piwkuje :) i wcinam popcorn hihi
Kucuk - wpasowałaś się w nastrój tego forum idealnie - niezdrowe picie i jedzenie - taaaaaaaak:-D
Ja dziś nadrabiam zaległości z BB i popijam winko, ale grzecznie 1 lampkę, bo już po owulacji:tak:
a własnie zjadłam jajko niespodzianke hhihiihih i zabawke mam!!:laugh2:
ja też chcę, mamoooooooooooooooooo:angry:
No to macie jak w banku, dolnośląskie łogiery a jak.
Doktora ci się chce coś mi się zdaje
a chce się - niestety wczoraj usnęłam, ale dziś już nadrobiłam - wcześniej bo M pojechał grać w piłkę i jak wróci to znowu mogłabym spać - a w dodatku M ma dziś imieniny;-)
a tak apropo piw, to jakie jest Wasze ulubione ? :-D
ja lubię Zywiec, Heineken, pilsner - uwielbiam Desperado:-p
ach, och - cudo:happy:
1. no ja chyba tez nie bede mogla dzis spac!!!!:laugh2:
2. wlasnie ty sciemniaro ty nie zmieniaj tematu tylko zaproszenia wypisuj!!!!! ty, ty, ty tyt ty!!!
3. wlasnie, nie pączkuj sie tyle!
4.jakis ufoludek na talerzu:eek:
5.tozż ty alkoholikiem zajeżdzasz kochana moja:szok::-D
widzisz Hanka jaki ladny przyklad z ciebie biorę!!:-)
Szybko się uczysz;-) - w końcu od najlepszych:-D:-D:-D
Oczywiście zaraz zobaczysz jak wszystkie zaczną krzyczeć tak nie można, to jest nieuczciwe. Moja rada,tylko musisz być pewna na 100%.
Czy on wie kiedy masz owulkę, czy on wie kiedy może zalać czy nie????????
Masz najbardziej potężną broń na świecie. Nikt ci nie udowodni, że dzialałaś z premedytacją.
Niby nie starasz się ale zachęcasz go do sexowania się właśnie w te dni. Pieniądze się znajdą, miłość jest to działaj mała.
Może nie krzyczeć, ale dobrze by było budować związek na wzajemnym zaufaniu - musiałam to napisać - etyka zawodowa nie dałaby mi spokoju:-)
Mój też ale już mu wysłałam wiadomość tekstową czytaj sms, że nie ma nic do jedzenia w chałupie więc niech sięnaje w pracy. Zobaczymy czy mnie kocha i czy się zapyta czy ja nie jestem głodna i może czy nie przynieść mi coś do jedzenia. Znająg go padne z głodu.
Hanka - Ty jesteś stara doopa a jeszcze się nie nauczyłąś, że faceci nie korzystają z mózgu w celu domyślania się o co chodzi kobiecie - oj możesz się nie doczekać tej kolacji:no:
hihi dobry pomysł :-D
jedno badanie odpada, bo zrobiłam 2 tygodnie temu cytologie i piękna grupa I :-)
jakie badanie jeszcze powinnam zrobić ?
a od dzisiaj łykam folik ;-)
Zrób to co napisała Hanka - tylko hormonki w określonym dniu cyklu - zerknij na wątek o badaniach hormonalnych dla starających się:tak:
Kapryche chyba zamkneli.
Mężatka chyba została wciągnięta w załągę na marsa.
Czosnek chyba już się zakochał na maxa w avonie i już ma nas w dupie.
Zapomnialam kogoś zjechać????
Dzeni - może być w kiciu.
Katarzyna - mam do niej słabość to nie będę jej jechać.
O kimś zapomniałam tak się mnie zdaje.
Tak zapomniałąś: Romka, Mari, Pysia:sorry:
no to ile ty masz lat??? jak ja bylam mala to sie gumy do zucia donaldowki dla obrazkow w pevexie kupwalo...a o jajkach niespodziankach nikomu sie nie snilo:laugh2:
podobno po androvicie i salfazinie sperma jest bielsza...wiec:laugh2::rofl2::laugh2:
pamiętam pierwsze zakupy w pevexie - batonik milky way i puszka seven up - to były czasy:tak: i jeszcze gumy kulki:-D
a ta sperma - na pewno zadziała, bo moje zęby też by wymagały wybielenia:-D:laugh2::-D
Ja nawet mierzylam,jak u mnie w weekend nocowal 11-latek (razem ze mna w pokoju),ale zabiegi musialam robic,zeby nic nie widzial (termometr ukrylam w etui od okularow i schowalam pod poduszka),hehehehehe
Potrzeba matką wynalazku:tak:
:-) Witam sie piątkowo!!!! :laugh2: jupiiiiii koniec tygodnia!!!!
u nmie lenia ciąg dalszy!!! :eek: zle to wrozy mojej pracy inz a dokladniej mojemu rozdzialowi najwiekszemu ktory mialam napisac przez weekend! :eek::eek: ale co tam wyznaje dzisiej zasade "co masz zrobic dzis - zrob jutro" ; "jezli chce ci sie cos robic ..... usiać poczekaj az ci przejdzie"!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

piękne zasady na dziś - a ja jutro do szkoły:wściekła/y:
Hola!
Zdecydowanie nie dam rady przeczytac tego co naskrobałyście przez ostatni tydzień (choć trochę podczytuję) - czy ja wam mówiłam że mam zepsuty laptok i czekam na nowy??? No to coś czuję że ten nowy pomyśli że tylko jedna strona jest w całym wielki internecie, jak przez tydzień będę próbowała złapac wątek :)
Miłego dnia
a gdzie zdjęcie na dziś - bo ja to już czekam na te zdjęcia z ciekawością codziennie:-)
Super krechy - ciężarówka:-D

A ja jestem wsciekla bo znowu nie mowie a poszlam do szkoly tylko na dwa dni... cholera co sie dzieje i ile mozna chorowac. Znow biore leki i pewnie znow w tym cyklu sie nie uda.
A jestes z samego krakowa??
o lekach to wole sie nie wypowiadać bo ja bardzo duż ich sie w życiu wybrałam - ciagłe anginy i zapalenia gardła - teraz troche lepiej bo przechodzi bez antybiotyków ale trzeba sie namęczyć nie mało. niestety nie mieszkam w krakowie:-(mam do krakowa jakieś 100 kilometrów ale mam liczna rodzinkę i bywam jak mam czas w krakowie moim kochanym:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry