reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Sory ale nie czytałam coście napisały kobiety bo za dużo.
U mnie bez zmian. Nadal tylko plamienia zamiast @. A nigdy tak nie miałam. Nawet jak była @ 3 dni to jeden taki na maxa.
praktycznie dopiero dzisiaj powinna być @ a trwa już 6 dzień. Plamienia pojawiły się w sumie na następny dzień po przytulanku i trwają do dziś.
Jak jutro będę w mieście to kupuję test. A czy tak, czy tak muszę zarejestrować się do lekarza.
Niunia - a może jednak się udało - trzymam kciuki:-)
Wlasnie wrocilam od gin i widzialam mala fasolke :-).Dostalam zastrzyki na potrzymanie i duphaston. Nastepna wizyta 24.04
Super:-):-):-)
andziu kochanie , wrzucilam pare stron wczesniej foteczki mojej torebeczki nowej , zielonej:-D i chcialam sie pchwalic ze na uczelni wszyscy sie nia zachwycali:-D
Już widziałam i podziwiałam - śliczna:-D
Po raz kolejny w telewizji leci Shrek - lubię tą bajkę, ale ile razy można oglądać to samo...????
dobrze, że nie Kevin sam w domu:no:
tak właśnie miałam sobie zakupić wiesiołek dzisiaj ale zapomniałam :-(a B6 mam w domu to będe brać jak może pomóc:tak:
mi lekarz zrobił TSH i wyszło w normie to chyba zdrowa ta tarczyca:-)
TSH jest najbardziej wiarygodnym badaniem tarczycy z krwi - więc jak dobry to dobrze
Witam się wieczornie.
No nie da się nie klnąć jak widzę ten ogrom stron do czytania, na szybko przeleciałam i:
Ada - Gratulacje - Witamy w gronie ciężarówek - stawiasz pępkowe
Gosia - kochanie ja miałam HSG. Jak chcesz to napisz do mnie a wszystko ci wyjaśnie.
Kulawiec co wyemigrował do Anglii i plamki zostawia - zasłużyłaś na pierogi, ale będziesz jadła po sezonie grzybobrania i z jednej miski z moim M.
Ja wróciłam od Super G i mam piękne 2 pęcherze o wielkości 26mm, dostalam zastrzyk w dupę z Pregnylem i mam się stawić w poniedziałek o 18.15 celem sprawdzenia czy aby napewno pękły.
Mam dzisiaj się puknąć a jak mój nie będzie chciał to mam dzwonić do Super G i on coś mi znajdzie - dowcipas.
Hanka - jak Ty się odstroiłaś do Gina tak jak ostatnio, to ja już wiem kogo miał na myśli mówiąc, że coś się załatwi;-)
ja tak na ryzyko sie dzisiaj zabrałam za te okna bo nadal jestem zasmarkana ale taka pogoda ze szkoda nie wykorzystać. ja mam wielki sentyment do Krakowa poprostu kocham to miasto!!!
Ja podyplomówkę robię w Krakowie - i też kocham to miasto, a km mam około 80
Przestań bo juz pobudziłaś moją wyobraźnie. Teraz to mi obce peniski po głowie łażą.
hahahaha:-D:laugh2::-D
Lece Lachonarium bo męda przylazła. Do juterka.
oj to sie teraz dzieje u Hanki:-D

Szafirku - dziś ja piszę monologi, ale tez już kończę. Nadrobiłam wszystko, ale jutro jadę do szkoły - do Krakowa;-) i pewnie znowu będę miała zaległości:no:
zrobiłam dziś progestreon bo to 21 dc, odebrałam wyniki z tarczycy - poprawiły się:tak: w poniedziałek jadę do endokrynologa i zrobi mi usg to się okaże czy zostaje taka sama dawka leku, czy zmiana:tak:
nie mam umytych okien, ale ja mam tylko 3 duże i 1 małe (to małe umyłąm tydzień temu - na tyle mi moje lenistwo pozwoliło;-))

ŻEGNAM SIĘ
KOLOROWYCH SNÓW

reklama
Ja podyplomówkę robię w Krakowie - i też kocham to miasto, a km mam około 80
hahahaha:-D:laugh2::-D
dziś ja piszę monologi, ale tez już kończę. Nadrobiłam wszystko, ale jutro jadę do szkoły - do Krakowa;-) i pewnie znowu będę miała zaległości:no:
zrobiłam dziś progestreon bo to 21 dc, odebrałam wyniki z tarczycy - poprawiły się:tak: w poniedziałek jadę do endokrynologa i zrobi mi usg to się okaże czy zostaje taka sama dawka leku, czy zmiana:tak:
nie mam umytych okien, ale ja mam tylko 3 duże i 1 małe (to małe umyłąm tydzień temu - na tyle mi moje lenistwo pozwoliło;-))

ŻEGNAM SIĘ
KOLOROWYCH SNÓW
RÓWNIEŻ ŻYCZĘ MIŁEJ NOCKI wszystkim

Andzia - daj znać jak już będziesz po wizycie co z tymi hormonkami...
A co studiujesz w Krakowie? Na jakiej uczelni??
To ty prawie z przedmieść krakowskich jesteś...a skąd dokładnie?? jeśli można spytać??
Może kiedyś uda nam się spotkać na jakiejś kawce po twoich zajęciach??

A tak wogóle to gdzie jest dzeni, Kaprycha???
Babo podglądasz nas trochę??
witam na chwilke tylko......melduje ze was czytam ale obok lezy moj pancio........wiecie jak to na wiosce jest...zawsze cos do roboty.....jak sie obrobie z kwiatkami to popołudniu zaczynamy sprzotac podworko i rozwalac szopy tak ze jak polorze sie wieczorem to padam.....takze sorki ze sie nieodzywam......ale tak co drugi dzien czytam......

witam dziewczynki;) nie odzywalam sie wczoraj bo chcalam sobie to wszystko poukladac w glowie bo juz 'wysiadalam'. Co do indeksu
Andzia_S
Ale Ty zdolniacha musisz być - konkurs o indeks - no, no, no

Zadna zdolniacha :)los szczescia raczej tak chcial,ze zaszlam tak daleko, no ale bywa i tak,ze stres zje wszystko, ale to nic:)Indeks byl tylko na kierunek: architektury krajobrazu, co za bardzo nieuszczesliwilo mnie,bo juz bym wolala na wnetrza :)zawsze moge byc Lesniczym w najgorszym wypadku:D.
A co do betki, no nic, trudno,smutno mi bylo,pewnie jak kazdej z was gdy robi test a tu jednaaaa głupia krecha. Narzeczony ma to wszystko gdzies, wiec tylko z nim mi został tylko problem.

Milutkiego dnia ;))))))))))ide dalej pospac:)

Pecherzyk ma 3.5mm i dostalam zdiecie:-)

No tak właśnie myślałam, że na fasolę w postaci zarodka jeszcze zawcześnie :-)
Teraz dbaj o siebie !!!

A ja Was witam drogie koleżanki i życzę Wam przemiłego i ciepłego weekendu. U mnie we Wrocławiu dziś 22 stopnie !!! :tak::-D

Zmykam poza Wrocek na grilla, mniam mniam kiełbaska :-)

Witam się sobotnio :)

Ktoś mnie wczoraj ze zdjęciem wyręczył - to sie nie pchałam :)
U nas wszystko dobrze, staram sie nie panikować z tego powodu że mdłości jakby mniejsze i cycki jakby mniej bolą (babie nigdy nie dogodzisz: jak mcno mdli - źle, jak mniej - jeszcze gorzej), dzięki bogu w poniedziałek gineo wiec sie zobaczy :)

Dziś kontynuacja serii z aniołkami: Forum BabyBoom - Dominika-Essex's Album: Nasza rodzinka - Zdjęcie

Ta ślina mnie rozwaliła :)

Miłego

Ja tez się witam sobotnio - odwołałam dziś korki bo dalej chrypie dość mocno wiec będę się dziś częściej udzielać w dyskusji:happy::happy::happy:

Dzis chcialam zaczac mierzyc tempke ale jakos tak wyszlo zesmy sobie pospali do 9.30 i jak wtedy zmierzylam to bylo 37 - czyli mozna by rzec ze ciazowo.:-):-):-) czyzby niepokalane poczecie - w koncu ktorejs musi sie to przytrafic...

reklama
Witam się wiosennie:-)
W końcu doczytałam:-)
No a wdzięki to Ty masz!!!...i biuścik i wogole!!! Oj będzie biedny jak wróci, będzie kwiczał:laugh2:

Zajaczku ten len jest tani-takie pudelko to okolo 6 zlotych-200gram, a wiesiolka nie biore wiec nie wiem...ale chyba ceny w normie.
Wydaje mi sie ze mozesz juz brac teraz-mowie o wiesiolku, ale musisz skonczyc do owulki. A len moim zdaniem mozna pic caly czas, bo on jest ogolnie zdrowy-i na prace jelit i oczyszczanie organizmu i polecany tez przy klopotach z zoladkiem, refluksem i zaparciach...wiec chyba jego nie trzeba przestawac pic przed owulka...ja go przynajmniej pije kiedy mi sie chce-niezaleznie od cyklu.
Dzięki Kropeczko. Kupiłam wczoraj Len i wiesiołek. I sok z żurawiny(z cytryną, bo nie było innego) Rano dzisiaj piłam Len. Wiesiołek wezme od jutra. @ rozkręciła sie na dobre... brzusio boli:-(
indeksu brak, i beta 0,1 :O czyli ani to ani to ... miesiaczki brak,temp dzisiaj przed 7 :37,4 i gesty bialy sluz, . No ale coz. beta raczej chyba nie klamie.
Sephora, ja tez myślę że powinnaś się udać do gina jak najszybciej.

Witam się wieczornie.

No nie da się nie klnąć jak widzę ten ogrom stron do czytania, na szybko przeleciałam i:

Ada - Gratulacje - Witamy w gronie ciężarówek - stawiasz pępkowe

Gosia - kochanie ja miałam HSG. Jak chcesz to napisz do mnie a wszystko ci wyjaśnie.

Kulawiec co wyemigrował do Anglii i plamki zostawia - zasłużyłaś na pierogi, ale będziesz jadła po sezonie grzybobrania i z jednej miski z moim M.

Ja wróciłam od Super G i mam piękne 2 pęcherze o wielkości 26mm, dostalam zastrzyk w dupę z Pregnylem i mam się stawić w poniedziałek o 18.15 celem sprawdzenia czy aby napewno pękły.
Mam dzisiaj się puknąć a jak mój nie będzie chciał to mam dzwonić do Super G i on coś mi znajdzie - dowcipas.
I jak, puknął w alkowie czy nie??? Będą małe Haniątka??
Do wrocka mam 120 km ale strasznego lenia w dupie i żyda w baku.
Kiedyś to ja byłam królową parkietów teraz podpieram ściany.
:-D:-D:-D:-D dobre...i jakie prawdziwe...Na studiach chodzilo się na balety co drugi dzień... teraz co dwa lata prawie...
Gdybyśmy mieszkały bliżej siebie to by było zajebiście.
:-D:-D:-D Tez tak myslę. Strach się bać. "Bania u cygana, bania u cygana....:happy::happy:

Do góry