Hej!!
Witam sie po 2 dniach.
K...wa czy ta migrena nigdy nie minie??
Potrzebuje mozg na wymiane,bo moj szwankuje (tylko zeby IQ bylo chociaz w normie);-)
Ja dalej na lekach.Nie wyobrazam sobie,co ze mna bedzie,jak zafasolkuje i nie bede mogla lekow brac

Hola!
Zdecydowanie nie dam rady przeczytac tego co naskrobałyście przez ostatni tydzień (choć trochę podczytuję) - czy ja wam mówiłam że mam zepsuty laptok i czekam na nowy??? No to coś czuję że ten nowy pomyśli że tylko jedna strona jest w całym wielki internecie, jak przez tydzień będę próbowała złapac wątek
Miłego dnia
"Laptok" tak mowi 3-letni siostrzeniec mojego M

zawsze mi to humor poprawia
Super!!!!
Ale mamy fasoli na forum! znaczy sie wiosna w pelni!
Ja nie zębonaprawiawialska,a zęboróbska,a to roznica

. Do mnie mozesz sie zglosic,jak dlugo nie bedziesz odwiedzac dentysty

a co do butkow to kupilam te malinowe!
Dobry wybor!!!
Szafirku kochany...ale zawsze pote wszystkie z rana maja swiezy umysl i dokladnie czytamy te twoje monologi...wiesz ile temu poswiecamy uwagi!!!
Buzka!
Dziekuje Ci kochana!!! Ostatnio nawet pozarlam sie z M,bo on stwierdzil,ze komp z nim wygrywa (a dokladniej forum) i sie obrazil

Ale bylam nieugieta i nastepnego dnia w pracy skruszony przynosil mi herbatki

a wieczorem zapytal,czy dziewczyny mnie milo przyjely na forum

(a pisze zawsze tak pozno,bo pracuje od rana do wieczora i daleko do pracy,wiec zanim wroce,to tylko zjesc i polozyc sie spac)
Kochana bez porównania! my z M. stwierdzilismy że bedziemy myśleć że to był zwykły zabieg a dzidzię robimy po zabiegu...
Bo musze Ci powiedziec Martynko,ze ta inseminacja moze nic nie pomoc...
Ale ten seksik pozniej, to napewno!!!!!:-):-):-):-)
TO WSZYSTKO PRZEZ HANKĘ!!! Tak naobiecywała że jak jej nie będzie to się fasole posypią więc myślałam że to wykorzystam jednak

Wystaw jej rachunek za straty moralne

najlepiej niech Ci wyplaci w fasolkach
Wróciłam od ginki, słuchałyśmy serduszka dopplerem i wszytsko ok.
Ale wziełam sobie na tydzień zwolnine.
Buziaczki uciekam na obiadek.
Dobre podejcie!Praca nie zajac,nie ucieknie (nie mowie oczywiscie o naszym Zajaczku

)
Ty to sie biedna masz z tym kolankiem :-( Nacierpisz sie strasznie...ale mam nadzieje,ze fasoleczka Ci wszystko wynagrodzi (zaczynamy starania razem-w lipcu-dobrze pamietam??)
Pecherzyk ma 3.5mm i dostalam zdiecie:-)
Ale superasnie!!
W pracy już trochę lepiej, dyro chyba ma z lekka wyrzuty sumienia, bo żalił się innym , że "Ola to mi chyba tego nigdy nie wybaczy"
Ciekawe jaka będzie sytaucja w firmie jak wrócę z macierzyńskiego-wtedy się okaże czy dalej mnie chcą czy nie.
Jesli wrocisz od razu po macierzynskim i nie wezmiesz wychowawczego,to moga Ci naskoczyc...Masz wtedy rok ochronki
Mam dzisiaj się puknąć a jak mój nie będzie chciał to mam dzwonić do Super G i on coś mi znajdzie - dowcipas.
Przynajmniej Gin oferuje full opcje,to sie ceni
pamiętam pierwsze zakupy w pevexie - batonik milky way i puszka seven up - to były czasy

i jeszcze gumy kulki
Andzia,u mnie w spozywczaku nadal oferuja gumy kulki i oranzade w szklanej butelce

wiec jakby ktoras chciala,to moge podeslac
Dziś kontynuacja serii z aniołkami:
Forum BabyBoom - Dominika-Essex's Album: Nasza rodzinka - Zdjęcie
Ta ślina mnie rozwaliła
Miłego
Tluscioszek slodziutki.
Ja jak bylam mala (tak do roku czasu),to bylam taka gruba,ze mialam twarz kwadratowa,tak mi poliki zwiasaly,hehehe. Nikt mi nie chce w to uwierzyc,dopoki mu zdjecia nie pokaze.
Ja mialam bardzo ciemne (moze nie czarne,ale prawie) przez cale zycie i teraz sobie blond walnelam i wygladam ok.Wiele osob twierdzi (lacznie z moim M) ze nawet lepiej mi niz w ciemnych.
Zabawy w alkowach dobra rzecz

Oczywiscie w granicach rozsądku:-) CZasem zastanawiam sie tylko co sasiedzi sobie myslą. Chociaz może nie słyszą, prawda. Bo to ze ja ich słysze jak gadajato nie znaczy że oni słysza krzyki jakies i jęki, prawda??:-)
Moj tesciu,jak sobie popil ktoregos razu,to powiedzial,ze my to ostro dajemy czadu...oni mieszkaja pod nami,ale nie wiedzialam,ze to slychac

Boze ale mi glupio bylo...