reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

hej hello!!!!! :-D jestem i ja! :-)
wróciłam przed chwilka od nowej ginki (150zl + cytolo.) no i mam zielone światło choćby od dziś! :-):-):-):-) chyba mnie wziela za jakąś nawiedzoną! :laugh2::eek: a co mi tam! :laugh2: troszke moze i jestem! :confused2::laugh2: dobra uciekam bo okna mmoje wolaja o pomste do nieba a pies mi wyje przy nogach! :eek:

reklama
Ale się popłakałam. Kurcze... ja to mam cudownego tego Mężula swojego.... Nie będziemy mogli być razem jutro, w naszą pierwszą rocznicę ślubu... Wiec przysłał mi dzisiaj kwiaty do pracy:-):-).. Piękne są, śliczne czerwone róże... Tylko ja wolałabym jego zamiast tych kwiatów.BUUUU...
Słuchajcie, co ja mu moge kupić na rocznicę... Tzn. prezent juz kupiłam - zegarek....Ale chciałabym coś romantycznego jeszcze takiego osobistego..Marzyła mi się fasolka, ale cóż...:-(

Hej!!
Witam sie po 2 dniach.
K...wa czy ta migrena nigdy nie minie??
Potrzebuje mozg na wymiane,bo moj szwankuje (tylko zeby IQ bylo chociaz w normie);-)
Ja dalej na lekach.Nie wyobrazam sobie,co ze mna bedzie,jak zafasolkuje i nie bede mogla lekow brac :baffled::baffled::baffled:
Hola!

Zdecydowanie nie dam rady przeczytac tego co naskrobałyście przez ostatni tydzień (choć trochę podczytuję) - czy ja wam mówiłam że mam zepsuty laptok i czekam na nowy??? No to coś czuję że ten nowy pomyśli że tylko jedna strona jest w całym wielki internecie, jak przez tydzień będę próbowała złapac wątek :)

Miłego dnia
"Laptok" tak mowi 3-letni siostrzeniec mojego M :tak::tak::tak: zawsze mi to humor poprawia:-D

Super!!!!
Ale mamy fasoli na forum! znaczy sie wiosna w pelni!:tak:

Czesc dziewczyny :):-D
ooooo kurde, to ja od ciebie uciekam:szok: strasznie boje sie dentysty , wołami mnie tam nie zaciagna!!!!!chyba ze pod narkoze:angry::angry:
Ja nie zębonaprawiawialska,a zęboróbska,a to roznica:tak:. Do mnie mozesz sie zglosic,jak dlugo nie bedziesz odwiedzac dentysty :-D:-D

a co do butkow to kupilam te malinowe!:sorry:
Dobry wybor!!!

Szafirku kochany...ale zawsze pote wszystkie z rana maja swiezy umysl i dokladnie czytamy te twoje monologi...wiesz ile temu poswiecamy uwagi!!!
Buzka!
Dziekuje Ci kochana!!! Ostatnio nawet pozarlam sie z M,bo on stwierdzil,ze komp z nim wygrywa (a dokladniej forum) i sie obrazil :-p Ale bylam nieugieta i nastepnego dnia w pracy skruszony przynosil mi herbatki :-D a wieczorem zapytal,czy dziewczyny mnie milo przyjely na forum :tak:
(a pisze zawsze tak pozno,bo pracuje od rana do wieczora i daleko do pracy,wiec zanim wroce,to tylko zjesc i polozyc sie spac)

Kochana bez porównania! my z M. stwierdzilismy że bedziemy myśleć że to był zwykły zabieg a dzidzię robimy po zabiegu...
Bo musze Ci powiedziec Martynko,ze ta inseminacja moze nic nie pomoc...
Ale ten seksik pozniej, to napewno!!!!!:-):-):-):-)

TO WSZYSTKO PRZEZ HANKĘ!!! Tak naobiecywała że jak jej nie będzie to się fasole posypią więc myślałam że to wykorzystam jednak:-D:-D
Wystaw jej rachunek za straty moralne :tak: najlepiej niech Ci wyplaci w fasolkach :-p

Wróciłam od ginki, słuchałyśmy serduszka dopplerem i wszytsko ok.
Ale wziełam sobie na tydzień zwolnine.
Buziaczki uciekam na obiadek.
Dobre podejcie!Praca nie zajac,nie ucieknie (nie mowie oczywiscie o naszym Zajaczku :-p)

W kolanie mam chondromalacje chrzastki, przerost cialka hoffy, brak maziowki i stabilizacji i kupe syfu-by mialam 2 punkcje, blokady i iniekcje...dluga bajka....w kazdym razie za bardzo szybciej sie nie da...ale to juz niecale 2 miesiace i bede po operacji...ale sie nafikam jak juz bede mogla:rofl2::laugh2::rofl2::laugh2:
Ty to sie biedna masz z tym kolankiem :-( Nacierpisz sie strasznie...ale mam nadzieje,ze fasoleczka Ci wszystko wynagrodzi (zaczynamy starania razem-w lipcu-dobrze pamietam??)

Pecherzyk ma 3.5mm i dostalam zdiecie:-)
Ale superasnie!!

W pracy już trochę lepiej, dyro chyba ma z lekka wyrzuty sumienia, bo żalił się innym , że "Ola to mi chyba tego nigdy nie wybaczy"

Ciekawe jaka będzie sytaucja w firmie jak wrócę z macierzyńskiego-wtedy się okaże czy dalej mnie chcą czy nie.

Jesli wrocisz od razu po macierzynskim i nie wezmiesz wychowawczego,to moga Ci naskoczyc...Masz wtedy rok ochronki:tak:

Mam dzisiaj się puknąć a jak mój nie będzie chciał to mam dzwonić do Super G i on coś mi znajdzie - dowcipas.
Przynajmniej Gin oferuje full opcje,to sie ceni :-p

pamiętam pierwsze zakupy w pevexie - batonik milky way i puszka seven up - to były czasy:tak: i jeszcze gumy kulki:-D
Andzia,u mnie w spozywczaku nadal oferuja gumy kulki i oranzade w szklanej butelce :-D:-D:-D
wiec jakby ktoras chciala,to moge podeslac :-p
Dziś kontynuacja serii z aniołkami: Forum BabyBoom - Dominika-Essex's Album: Nasza rodzinka - Zdjęcie

Ta ślina mnie rozwaliła :)

Miłego
Tluscioszek slodziutki.
Ja jak bylam mala (tak do roku czasu),to bylam taka gruba,ze mialam twarz kwadratowa,tak mi poliki zwiasaly,hehehe. Nikt mi nie chce w to uwierzyc,dopoki mu zdjecia nie pokaze.

:-D:-D:-D Skąd ja to znam:-) Tez mam czarne..tzn je farbuję. Od kilku lat na czarno. Niestety mam baaardzo duzo siwych włosów (genetycznie) i musze farbowac dość często odrosty. Teraz marzy mi się zmiana koloru, ale trzeba by było ten ściągnąć u fryzjera. Cała impreza jest dość droga, dlatego nie zdecydowałam się jeszce..ale chodzi to za mną. Chciałabym właśnie jakieś pasemka, ale na częste farbowanie odrostów wydałabym majątek. Musze to robić co 4/5 tyg. Teraz robię to sama, albo farbuje mnie mama:-)
Ja mialam bardzo ciemne (moze nie czarne,ale prawie) przez cale zycie i teraz sobie blond walnelam i wygladam ok.Wiele osob twierdzi (lacznie z moim M) ze nawet lepiej mi niz w ciemnych.

Zabawy w alkowach dobra rzecz:) Oczywiscie w granicach rozsądku:-) CZasem zastanawiam sie tylko co sasiedzi sobie myslą. Chociaz może nie słyszą, prawda. Bo to ze ja ich słysze jak gadajato nie znaczy że oni słysza krzyki jakies i jęki, prawda??:-)
Moj tesciu,jak sobie popil ktoregos razu,to powiedzial,ze my to ostro dajemy czadu...oni mieszkaja pod nami,ale nie wiedzialam,ze to slychac :eek::eek::eek: Boze ale mi glupio bylo...

Hej!!
Witam sie po 2 dniach.
K...wa czy ta migrena nigdy nie minie??
Potrzebuje mozg na wymiane,bo moj szwankuje (tylko zeby IQ bylo chociaz w normie);-)
Ja dalej na lekach.Nie wyobrazam sobie,co ze mna bedzie,jak zafasolkuje i nie bede mogla lekow brac :baffled::baffled::baffled:

Moj tesciu,jak sobie popil ktoregos razu,to powiedzial,ze my to ostro dajemy czadu...oni mieszkaja pod nami,ale nie wiedzialam,ze to slychac :eek::eek::eek: Boze ale mi glupio bylo...
:-D:-D:-D:-D:-D oj dobre. ładnie was załatwił:-)
Dobra moje Słoneczka. Uciekam do fryzjerka:) Mam nadzieje że mnie nie spier* bo idę do nowej jakiejś. Ma mi poprawić humor a nie popsuć. Muszę jeszcze do domku zalecieć kwiecie wstawić:-D

Ale się popłakałam. Kurcze... ja to mam cudownego tego Mężula swojego.... Nie będziemy mogli być razem jutro, w naszą pierwszą rocznicę ślubu... Wiec przysłał mi dzisiaj kwiaty do pracy:-):-).. Piękne są, śliczne czerwone róże... Tylko ja wolałabym jego zamiast tych kwiatów.BUUUU...
Słuchajcie, co ja mu moge kupić na rocznicę... Tzn. prezent juz kupiłam - zegarek....Ale chciałabym coś romantycznego jeszcze takiego osobistego..Marzyła mi się fasolka, ale cóż...:-(
piekny gest z jego strony - moj to zawsze mowi ze nie wie co mi kupic. Najwyzej kwiatki kupi ale to i tak jak sie upomne albo rozwodem zagroze:-D:-D:-D taka sierotka z niego. Z drugiej strony jak mialby mi kupic cos co jemu sie podoba a nie mnie to wole sama zdecydowac co ma mi kupic..
a Ty moze kupisz jakas bielizne sexy i wlozysz jak sie zobaczycie, co??

Jak jutro będę w mieście to kupuję test. A czy tak, czy tak muszę zarejestrować się do lekarza.
laska Ty jeszcze nie testowałas.. kurczak ja to bym chyba jobla dostala
Mam dzisiaj się puknąć a jak mój nie będzie chciał to mam dzwonić do Super G i on coś mi znajdzie - dowcipas.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale dobrze, że byłaś - a luteina na pewno nie zaszkodzi gdyby była fasolka - chociaz też nie rozumiem dlaczego nie dopochwowe:sorry:
wlasnie dopochwowa.. (taka do wcipna) :-D
Nektarynko - i co gin na te wykresy?:sorry:
w sumie zmarszczył czoło i przepisal tą luteine

Witam. Wpadam tylko na chwilkę, odpoczywam po mega sprzątaniu. Dziś nalot tesciowej- pierwszy na naszą nową chałupę, więc trzeba się pokazać! Nie żeby mi tak zalezało tak bardzo na jej zdaniu ale lubie jak wszystko jest na swoim miejscu.

O ja też bym sie chętnie do fryziera wybrała:tak::-(ale mi jakoś pod górkę bo c na czarnych włosach mozna zrobić chyba tylko rudawo zółte pasemka;-)
na mnie też reszta okien czeka bo wczoraj to tylko w jednym pokoiku wymyłam i reszta przede mna.

:-D:-D:-D Skąd ja to znam:-) Tez mam czarne..tzn je farbuję. Od kilku lat na czarno. Niestety mam baaardzo duzo siwych włosów (genetycznie) i musze farbowac dość często odrosty. Teraz marzy mi się zmiana koloru, ale trzeba by było ten ściągnąć u fryzjera. Cała impreza jest dość droga, dlatego nie zdecydowałam się jeszce..ale chodzi to za mną. Chciałabym właśnie jakieś pasemka, ale na częste farbowanie odrostów wydałabym majątek. Musze to robić co 4/5 tyg. Teraz robię to sama, albo farbuje mnie mama:-)

Dobry fryzjer to podstawa! Farbowałam kilka lat włosy na czarno. Wiadomo- nie jest łatwo zmienić tan kolor na inny, więc kilka lat byłam czarna:-) Trafiłam na fajną fryzjerkę, która powoli robiła mi coraz więcej jasnych pasemek i takim sposobem doszłam do brązu. Jest tez możliwość w niektórych salonach zmycia koloru. Nie wiem jak cenowo, ale ponoć skuteczne. Ja teraz chciałam zmienic kolor i w ogóle fryzurkę i się okazało ,że ta moja ukochana i jedyna na świecie fryzjerka jest w ciąży i juz nie pracuje. :-:)-:)-( Nie wiem do kogo teraz iść :wściekła/y:

piekny gest z jego strony - moj to zawsze mowi ze nie wie co mi kupic. Najwyzej kwiatki kupi ale to i tak jak sie upomne albo rozwodem zagroze:-D:-D:-D taka sierotka z niego. Z drugiej strony jak mialby mi kupic cos co jemu sie podoba a nie mnie to wole sama zdecydowac co ma mi kupic..
a Ty moze kupisz jakas bielizne sexy i wlozysz jak sie zobaczycie, co??

U mnie jest tak samo! Zawsze krzycze, ze M mało mi prezentów kupuje a jak juz się chłopina wysili i coś kupi to zazwyczaj myslę, że sama wybrałabym sobie lepszy prezent. Biedni ci nasi faceci.

Szafirek Moja znajoma miał straszne migreny. Takie , które zazwyczaj kończyły się wizyta pogotowia lub w szpitalu. Wydawała majątek na leki a migreny i tak ją męczyły. Czasem nawet kilka razy na miesiąc. I trwały 2-3 dni. Miała przez wiele lat milion badań robionych i w końcu jeden lekarz jej powiedział, że cudownym lekarstwem na migrenę jest....ciąża. To samo z alergią. Mam koleżankę, która ma alergie na wszystko chyba. Bała się, że jak zajdzie w ciążę to te wszystkie jej lekarstwa, które musi brać zniszczą jej fasolkę. Mogła się starać o dziecko tylko w niektórych miesiącach, kiedy było najmniej pyłków, na które była uczulona. Tylko wtedy nie brała lekarstw. Oczywiście zaszła w ciąże w innym terminie , ale okazało się że nie potrzebuje żadnych lekarstw. Mało tego - jadła rzeczy, o których wczesniej mogła tylko pomarzyć. I na szczęście teraz już po porodzie nadal nie ma śladu po alergii. Nie wiem czy na zawsze zniknęła, oby tak. Tak więc może u ciebie będzie podobnie. Teraz tylko szybciutko trzeba zafasolkować:tak:

Uciekam, bo zaraz najazd teściowej:-D

reklama
Witam. Wpadam tylko na chwilkę, odpoczywam po mega sprzątaniu. Dziś nalot tesciowej- pierwszy na naszą nową chałupę, więc trzeba się pokazać! Nie żeby mi tak zalezało tak bardzo na jej zdaniu ale lubie jak wszystko jest na swoim miejscu.

U mnie jest tak samo! Zawsze krzycze, ze M mało mi prezentów kupuje a jak juz się chłopina wysili i coś kupi to zazwyczaj myslę, że sama wybrałabym sobie lepszy prezent. Biedni ci nasi faceci.

Uciekam, bo zaraz najazd teściowej:-D
no wlasnie - tacy juz sa ci faceci...
do ciebie tesciowa a do mnie mama we wtorek przyjezdza i tez musze mieszkanie wypicowac na blysk i zaczynam juz dzisiaj... Najpierw pranie i czyszczenie balkonu po zimie i pranie juz na balkonie moze schnac... a potem po kolei reszta chalupy... cholera to takie bezcelowe - posprzatasz a i tak za dzien jest bajzel...

Do góry