HankaM
Fanka BB :)
ożesz ty franco jednamoże i się starzeje ale za to z jaką gracją hehehe
![]()
Dobrze że nie masz kurzajek baby jagi to by dopiero było.

Poodkurzałam na widoku, teraz kuchnie pogłaskam też na widoku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ożesz ty franco jednamoże i się starzeje ale za to z jaką gracją hehehe
![]()

u mnie jako taki, jakis troche chandrowaty.... mój Przemuś znowu wyjechał rano , bedzie pewnie jakoś w nocy.. taka praca...a ja siedze sama w domku i w sumie nie wiem co robic...
kropeczko jak twoje kolanko??? czyżbys na mnie przezuciła jakieś choróbsko czarownicootóz od rana boli mnie kolano prawe, nie wiem czemu
jak chce sobie usiaść z podkulonymi nogami tak na prawym boku to nie moge tak mnie w kolanie boli jakbym nie wiem co robila
:-( jak chodze to tez lekko pobolewa, nie wiem skąd mi sie to wzieło
![]()
...co robi twoj małż? mam nadzieje, ze on chociaz daleko nie musi jezdzic...
Wróciłam z pracy...
Witam
Wczoraj na baletach byłam, świetnie sie bawiłam, tego mi było trzeba:-):-)
Dzisiaj na noc bliźnieczki do mnie przyjeżdźają, więc jutro zapewne pobudkę będę miała najpóźniej o 7.00QUOTE]
ad 1...w nd do pracy?wspolczuje...choc ja bym chetnie gdziekolwiek poszla teraz do roboty...nawet w weekend...,jakby sie dalo
ad2...no balety dobra rzecz!!! mow mi jeszcze-ja ze sztywna noga siedze
ad3.. a czyje te bliźniaczki??? chyba nie twoje
Kurde...jak sie wkleja bezposrednio teledysk z YouTube jak to wczoraj zrobila Olesia??? help
pojecia nie mam, ja bym skopiowala pasek po otwarciu teledysku....ale nie wiem czy cos by to dalo
ZAJACZKU!!!!!! UDANEJ ROCZNICY!!!!! I GLOWA DO GORY_MAZ SZYBKO WROCI I SOBIE WSZYSTKO ODBIJECIE!!!
witam sie z wszystkimi!!
ja tak tylko na chwilke. drugi dzień robie sobie testy owulacyjne i w obydwu wyszła mi taka słaba ta druga kteska a kontrolna mocna, i jeżeli dobrze rozumiem a wole zapytać to jest to negatywny wynik i jak obydwie będą jednakowej barwy to wtedy jest owulacja???
właśnie pierwszy raz robie te testy i dlatego taka nie pewna jestem ale poczekam i zobacze czy w ten dzień co mi wynika z cyklu że ma być owu i jaka wtedy kreska wyjdzie o ile oczywiście wtedy mam owulacje bo to nie powiedzianeKochana tak producent podaje zwykle winstrukcji...ale zakezy od testow, nieraz oszukuja ona barwnikach albo testy sa mniej czułe i wowczas nawet przy slabej kresce jest owulacja... jak robisz 1y raz tej firmy testy to trudno bedzie ci na poczatku ocenic jak w ich przypadku wychodzi. ja tu w UK na testach mialam slaba kreske, widoczna ale duzo jasniejsza od kontrolnej, a w Polsce jak kupilam test w aptece-innej firmy-to byly super mocne krechy obydwie...
A czy robisz te testy 1y cykl???