Betka85
Fanka BB :)
znając mojego to też tak zareagujeJutro będzie 13:-)
Pewnie warto spróbować;-) Mój M się śmiał, że wykorzystałam go do oporu;-);-)

co tam jak trzeba to trzeba sam tego chce tak jak i ja to niech sie produkuje

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
znając mojego to też tak zareagujeJutro będzie 13:-)
Pewnie warto spróbować;-) Mój M się śmiał, że wykorzystałam go do oporu;-);-)

Na 14-15 październik.Kingus na kiedy masz przewidziany termin?
MAM PYTANIE-czy mąż ktorejs z Was dostał wysypki po salfazinie???.
Na pewno się ucieszy;-) To prawda super, że można się wyżalić i nikt Cię nie wyśmieje i w dodatku wszystko rozumie a nie tylko kiwa głową jak nasi Mtaki mam zamiar jak tylko mężul wruci z pracy to mu oznajmie co zaplanowałam i do dzieła;-)
:-)
jeśli moge coś napisać tak od serca bo ja jestem taka bardzo uczuciowa, pwenie że moge bardzo wam dziewczyny dziekuje ze mozna z wami tak wirtualnie porozmawiać a tobie kropeczko w szczególności ty moja bliźniaczko z małopolski ;-)
Jutro zrobię zdjęcie to będzie cały 13tc. A na plusie mam około 2 kg.
My się zmieniamy, dostrzegamy wady rodziców itp.
Zjadłam bułkę ale ciągle jestem głodna idę po 2 kanapki jeszcze.
Nie widziałaś mojego brzusia z 11 t ? teraz jest już trochę większy;-)
Jutro pokaże aktulany![]()

... a raczej niech zołnierzyki produkuje, byle waleczne!!!!... to niech sie produkuje![]()

ja sie dołączam śliczny brzusio i z dnia na dzień pewnie większyŚliczny brzusio!!!!! teraz pewnie jeszcze ciut wiekszy masz...czekamy jutro na foto.
Oj to Ty masz teraz spust!!!! Ale jak tylko mozesz i masz smaka to wcinaj, byle zdrowo!;-)
... a raczej niech zołnierzyki produkuje, byle waleczne!!!!![]()
;-)
Na 14-15 październik.
Mój nie miał wysypki a wziął 2 opakowania. A nie zmieniłaś proszku do prania, żelu pod prysznic??
To prawda super, że można się wyżalić i nikt Cię nie wyśmieje i w dodatku wszystko rozumie a nie tylko kiwa głową jak nasi M

pewnie niech sie skupi na produkowaniu i już:-)![]()
Ja piszesz posta to na dole masz dodatkowe opcje i tam jest Zarządzaj Zakładkami, klikasz - pojawia się okienko i Prześlij Plik ze Swojego Komputera -klikasz w przeglądaj i wybierasz zdjęcie z komputera i dajesz Wyślij:-):-):-)A własnie-jak sie wkleja??? ja chcialam wczoraj foto dla Eve wstawic i nie umiem...i obiecałam ze sie pochwale torbą od męza i nie wiem jak wstawic....
Oj to Ty masz teraz spust!!!! Ale jak tylko mozesz i masz smaka to wcinaj, byle zdrowo!;-)
acha to nie wiedziałam a mandarynki mogą być bo dzisiaj to taki zapas mam witaminek?? my to naprawde w świeta będziemy sie przytulać konkretnie ale bym chciała zeby sie udalo, dobra już nic nie mówie bo ja zawsze jak czegoś bardzo chcę to nic z tego nie wychodzipodawaj mu do jedzenia pomarancze i czerwona papryke...podobno wzmacnia zołnierzyki:-)
:-(nigdy nie slyszlaam wczesniej ...ciekawe o ile jest to bardziej skuteczne niz wykla inseminacja czy in vitro takie kalsyczne...?
TYLKO ZE RZADKO STASOWANE METODY POZNIEWAZ TRZEBA WYKONAC LAPAROSKOPIE. NO ALE MOIM ZDANIEJ JEZELI KOBIETA MA JUZ SKEROWANIE NA LAPARO TO WARTO PRZY OKAZJI TAKIE COS SE WALNAC
( NIGDZIE NIE MOGE ZNALESC ILE TO MNIEJ WIECEJ KOSZTUJE
)Ja piszesz posta to na dole masz dodatkowe opcje i tam jest Zarządzaj Zakładkami, klikasz - pojawia się okienko i Prześlij Plik ze Swojego Komputera -klikasz w przeglądaj i wybierasz zdjęcie z komputera i dajesz Wyślij:-):-):-)
acha to nie wiedziałam a mandarynki mogą być bo dzisiaj to taki zapas mam witaminek?? my to naprawde w świeta będziemy sie przytulać konkretnie ale bym chciała zeby sie udalo, dobra już nic nie mówie bo ja zawsze jak czegoś bardzo chcę to nic z tego nie wychodzi:-(

:-)
BARDZIEJ SKUTECZNA OD INSEMINACJI ALE MNIEJ OD STANDARDOWEGO IN VITROTYLKO ZE RZADKO STASOWANE METODY POZNIEWAZ TRZEBA WYKONAC LAPAROSKOPIE. NO ALE MOIM ZDANIEJ JEZELI KOBIETA MA JUZ SKEROWANIE NA LAPARO TO WARTO PRZY OKAZJI TAKIE COS SE WALNAC
( NIGDZIE NIE MOGE ZNALESC ILE TO MNIEJ WIECEJ KOSZTUJE
)