Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, że się już lepiej czujesz:-) Mama się zawsze będzie przejmować... Moja Wczoraj powiedziała że przyjedzie pomóc mi sprzątać, kiedy narzekałam że się nie wyrobię do piątku (muszę wziąć jutro wolne i nie będę na BBWitam dziewuszki!!!! na samym poczatku uspokajam zyje i nic mi nie jest poza wirysowym zapaleniem gardla jak twierdzi moja lekarz ..... a moja mam nadal sie upiera ze te moje nacieki na migdalach i na gardle to nie jest tylko zapalenie!ale mi to wsio ryba! grunt ze ustepuje! dzisiej juz lepiej!
A ja sie chcialam pochwalic ze wczoraj zaklepalismy wakacje juz na 1 maja!!!!!na grecką wyspe Zakynthos
- tylko dooopa blada bo jeszcze bede przed owu
![]()
- jak ja to przeżyję). Kochana jest, ale przecież nie będę jej wykorzystywać. 
Siemasz Haniu... Jak tam wizyta u Architekta?? Na kawę tez się piszę. Z mleczkiem, bo już jedną wypiłam. A co do koloru, ja tez uwielbiam zielony. I między innymi dlatego lubię święta wielkanocne:-)Siemacie Lachonarium
Piękny dzisiaj dzień w sam raz do roboty. Pranie nastawione, kawa zaraz będzie no i BB oczywiście.
A zapomniałam o największej robocie - nadrabianie zaległości od wczoraj.
cholernie mi sie podoba ten kolor emotikonki - taki wiosenny

Siemasz Haniu... Jak tam wizyta u Architekta?? Na kawę tez się piszę. Z mleczkiem, bo już jedną wypiłam. A co do koloru, ja tez uwielbiam zielony. I między innymi dlatego lubię święta wielkanocne:-)![]()
jak ja cię dobrze rozumie juz dawni powinnam iść okna myć ale mi sie tak nic nie chcę żeKawusia dla mnie tylko z mleczkiem. Po studiach tylko była kawa rozpuszczalna, potem koleżanka przeżuciła mnie na sypaną a jak zaczeliśmy starania to kawa inka i nieraz kupuję sobie jednorazówki sypanej i se dosypuje na smaka i zawsze ale powtarzam zawsze z mleczkiem i na kubek 2 łyżeczki cukru.
Radzę zapamiętać jaką kawusie pije Księżna.
Kurde mol ale mi się dzisiaj nic nie chce.
ide sobie kawke zrobić ja mam taką super włoska rozpuszczalna i do tego mleczko coś pysznego juz lecę sobie zrobić moze mi siły przybędąBrzuszek w 13 tc
Kroptusiu ale ci ten suwaczek zauswa toz to juz 20 tydzien!!!!! jak sie czujesz????