Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maga fluidki dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~ja tez chce juz taki!!!!![]()
Będzie dobrze ja mocno w to wierzęCiagle sie cos dzieje,.23.04 mam wizyte i gin podejmie decyje czy juz do konca ciazy ide do szpitala czy mam szanse na przelezenie w domu :-) OBY .... :-)

a moj przemus wyjeżdża dziś w nocy i wraca w sobote dopiero..:-( sama jak palec będę....
![]()
Ja też sama siedzę i tak sobie będę siedzieć aż do piątku.I powiedz sama jak tu sie starać o fasolke jak ci nasi M wciąż wyjeżdżają???
Witam dziewuszki!!!! na samym poczatku uspokajam zyje i nic mi nie jest poza wirysowym zapaleniem gardla jak twierdzi moja lekarz ..... a moja mam nadal sie upiera ze te moje nacieki na migdalach i na gardle to nie jest tylko zapalenie!ale mi to wsio ryba! grunt ze ustepuje! dzisiej juz lepiej!
![]()
Brzuszek w 13 tc
co ja bym dała zeby mój mężul umyl chociaż okna ale cóż on ciagle w pracy to nie mam co liczyć na taka pomocJa w tym roku odpoczywam, M sprząta już umył okna
A mdłości mam od godziny 20![]()
:-(
Kroptusiu jak ty sie czujesz to juz połowa ciąży, podziel sie ze mną odczuciami swoimi i powiedz jak wam sie udało bo nie dokope sie pewnie do tego wątku.
i odreagowalam stres itp byly przytulanki ale tylko raz jedyny pamietam w nocy z 17/18 dc od tak i wtedy zaciazylam....nie wiem wydaje mi sie ze tak naprwde odposcilam i nie myslalam ale tak naprawde a nie ze niektore pisza ze nie mysla a jednak podswiadomie tak ja zylam praca tylko byl to ogromny stres:-(...malo tego po przytulanko poszlam od razu do kuchni po picie do lazienki sie umyc bo wczesniej sie nie kapalam i jak widac nie ma reguly :-) po 9 dniach cos sie nudzilam w domu i znalazlam 1 test ale owu i zrobilam a tu krecha testowa bordowa wiec zdziwko, zrobilam ciazowy ale tez od tak i jeszze nie minely 3 min poszlam go wywalic ale jak wywalalam zobaczylam cien II kreski i sie zaczela jazda :-) bo do @ bylo jeszcze 5/6 dni wiec nie wierzylam, 2 dni przed @ beta - 101 nadal nie wierzylam, 5 dni spoznila sie @ poszlam do gina i zobaczylam mini kropeczke ... uwierzylam dopiero w 9 tyg jak zobaczylam serduszko :-) Dodam ze od stycznia mialam zaczac monitoring badanie M itp bo M kiedys powiedziano ze dzieci miec nie bedzie a jednak......:-)

tyle ze nie wiem czy to wlasnie przez castagnus czy to poprostu wina mojej zanikajacej @ 
Zapytala sie co tam u mojego taty... no wiec jej mowie ze niezbyt dobrze bo guz jet jeszcze tu i tam.... a ona do mnie " u to nic juz z tego nie bedzie, szkoda tylko pieniadze tracic na leczenie 
nienormalna
Ciekawe jakby sie czula jakby takie slowa kiedys padly z ust jej corki skierowane do niej !!!Co za baba niektórzy nie potrafią sie normalnie zachować.Witam.
Tak, ja bralam Castagnus i przez ten okres wogole nie mialam @tyle ze nie wiem czy to wlasnie przez castagnus czy to poprostu wina mojej zanikajacej @
Wczoraj normalnie myslalam ze udusze znajoma z pracyZapytala sie co tam u mojego taty... no wiec jej mowie ze niezbyt dobrze bo guz jet jeszcze tu i tam.... a ona do mnie " u to nic juz z tego nie bedzie, szkoda tylko pieniadze tracic na leczenie
![]()
to jej mowie: to co mam tacie powiedziec zeby sie nie leczyl bo i tak predzej czy pozniej umrze a tylko szkoda wydawac kupe pieniedzynienormalna
![]()
A daj spokój nawet się nie denerwuj taką ci....Wczoraj normalnie myslalam ze udusze znajoma z pracy![]()