no gdzies tu zamieszczalam kiedys swoja historie obszerna :-) ale tez juz nie wiem gdzie a dzialania byly standardowe jak u wszystkich pierw na luzie potem licznie, kalendarzyk: badanie sluzu, szyjki, temki i kiedy owu (bol okoloowulacyjny) potem znow na luz pol roku, potem doszly testy owu i cuda wianki nogi do gory, lezenie po przytulanku, sexik co dwa dni, czasem codzien, przed owu, w owu po owu i wielkie nic i tak zlecialy 3 latka a 4 odkad pomyslalam o 2 dziecku, a pierwsze to byl zloty strzal :-) Mialam w miedzy czasie prace ktorej nienawidzilam ale nie chcialam jej rzucac bo jak zajde to praca wazna, macierzynski itp...ale w koncu nie wytrzymalam presji i zlozylam wypowiedzenie, zaczela sie jazda w pracy, ogromny stres, mobing itp zylam tylko tym by przezyc okres wypowiedzenia...W miedzyczasie M na wyjazdach bylam sama ... koszmar i nie mialam chyba wtedy glowy do dzidzi, to byl grudzien i juz zylam tylko swietami i jak wroci M z delegacji, wrocil, tak sie stesknilam ze wiadomo

i odreagowalam stres itp byly przytulanki ale tylko raz jedyny pamietam w nocy z 17/18 dc od tak i wtedy zaciazylam....nie wiem wydaje mi sie ze tak naprwde odposcilam i nie myslalam ale tak naprawde a nie ze niektore pisza ze nie mysla a jednak podswiadomie tak ja zylam praca tylko byl to ogromny stres:-(...malo tego po przytulanko poszlam od razu do kuchni po picie do lazienki sie umyc bo wczesniej sie nie kapalam i jak widac nie ma reguly :-) po 9 dniach cos sie nudzilam w domu i znalazlam 1 test ale owu i zrobilam a tu krecha testowa bordowa wiec zdziwko, zrobilam ciazowy ale tez od tak i jeszze nie minely 3 min poszlam go wywalic ale jak wywalalam zobaczylam cien II kreski i sie zaczela jazda :-) bo do @ bylo jeszcze 5/6 dni wiec nie wierzylam, 2 dni przed @ beta - 101 nadal nie wierzylam, 5 dni spoznila sie @ poszlam do gina i zobaczylam mini kropeczke ... uwierzylam dopiero w 9 tyg jak zobaczylam serduszko :-) Dodam ze od stycznia mialam zaczac monitoring badanie M itp bo M kiedys powiedziano ze dzieci miec nie bedzie a jednak......:-)