Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj, przykro mi że straciłaś swoje maleństwo teraz musi być już tylko lepiejWitam kobitki jestem nowa na forum

Ja ci mówię mam jakieś dobre przeczucia w stosunku do Ciebie + metfromax;-)NO TAKPRAWDOPODOBNIE JUZ 16 STYCZNIA NO CHYBA ZE @ PRZYJDZIE WCZESNIEJ NIZ PO 3 DNIACH OD DUPHASTONU ( PRZEWAZNIE TAK WLASNIE DOSTAJE )
A TY KOCHANA DZIALASZ COS Z PRZYTULANKAMIBO WYDAJE MI SIE ZE WE WTOREK JAK WROCISZ Z WIZYTY TO NAPISZESZ NAM " JESTEM PO OWULCE "
![]()

No właśnie dawno nie było II niech ktoś zacznie...;-);-);-);-)hej hej:-) cos ostatnio mało sie tu dzieje
Ja czasem wciągam brzuszek by ktoś nie spytał czy coś tam rośnie. Mi tak wywala czasem brzucho, raz jest płaski a innym razem jak w 3 miesiącu.Nie słucham go, ale mnie ten brzuszek też denerwuje:-(.
Coś wymyślisz ;-);-);-)wlasnie chodzi o to ze jest jedna sypialnia - 7 osobowa, i wszystkie lozka zajete, wiec sama rozumiesz...
Też uwielbiam słodyczeNo i nie wytrzymałam, zamiast drugiej, małej porcji zupki był duży wafelek w czekoladzie - no cóż od małego uwielbiam słodkości, chipsy i inne smakołyki.

Dobrze, że poszłaś bo tak to się można starać w nieskończoność nie trafiając w te dni. Dlatego lubię monitoringhelo:-) j juz po wizycie u ginai co sie okazuje,chyba mi sie przestawil cykl, bo powiedzial ze widzi dosyc duzy pęcherzyk i prawdopodobnie jest to pecherzyk owulacyjny i prawdopodobnie powinien peknąc za dwa-trzy dni czyli dosyc wczesnie

;-);-)Mi ginka zaproponowała kurację żeby zajść w ciążę brać 2 miesiące pigułki i później odstawić i się starać. Następuje wtedy często owulacja z "odbicia"dziewczyny to prawda że tabletki mają później wpływ na zjaście ja też brałam i co .... wszystkie jedziemy na tym samym wózku?!
Ja poroniłam w październiku i czasem się bardzo się boję o to co będzie. Uprzedziłam swojego M, że będę wielką panikarą jak będę znowu w ciążyKinguś teraz musi byc dobrze ale nie ukrywam ze sie troszke martwie oby sie nie powtorzylo bo pewnie bym to gorzej zniosla niz ostatnim razem

Ja mocno wierze, że musi się udać Nam wszystkim.