Ja polecam Estee Lauder podkład o nazwie Double Wear.
.
tez slyszalam o nim ze jest fajny;-)
Zupy chrzanowej nigdy nie jadłam... .... pasztet (moja babcia robi pyszny z dziczyzny - dziadek jest myśliwym). Potem zawsze przychodził czas na ciasta i oczywiście nikt z nas poźniej nie mógł już się ruszyć:-)
U mojego męża w domu do koszyka wsadza się jedno jajko jeden kawałek chleba i kiełbasy. Przed śniadanie wszyscy się dzielą jakiem ( co jest dla mnie .... Potem na obiad i moja i mojego męża rodzinka przyjężdża do nas (12 osób), w związku z czym trochę roboty
Ja używam podkłady Heleny Rubinstain - matujący, dobrze kruje i super się go rozprowadza, polecam:-):-)
Kochane - no to z podkladami mamy teraz taki wybor z poleconych, ze znowu klopot-co wybrac, bo kazda z nas polecila inny

Wikulaa a powiedz mi -i Marzenixx tez-jak technicznie wyglada dzielenie sie jajkiem...bo jakos tego nie wyobrazam sobie -jak oplatkiem czy jak???
A pasztetu to baaardzo ci zazdroszcze!!!
i czeka cie wielkie gotowanie, 12 osob, matko kochana-to juz wielkie swieta!
A zupy chrzanowej tez nigdy nie probowalam...

jest szansa ze wroci jutro a nie w sobote, więc zacieram łapki.... jak kolanko twoje?? ja zauwazylam ze mnie boli strasznie naprawde ale jak za dlugo siedze i nic nie robie

smiesznie to brzmi ale naprawde boli mnie z lenistwa

!!!
marzenixx-to oby wrpcil jak najszybciej, apotem bedziecie sie juz dlugo i namietnie...................................................całować...jak na fotografii

Kolanko-niech go jasna cholera-pol nocy nie spalam, tak boli...u mnie inny klopot-robic to mi sie by i chcialo ale nie jestem w stanie, chyba ze na siedzaco ze sztywna noga (tak zamierzam placki piec i salatke kroic) lub na lezaco...tak to nie wiem co moglabym robic..no poza jednym

A co z Twoim kolanem? nie mialas nigdy wczesniej klopotu??? dziwne jakies to wszystko, u mnie tak u ciebie tak....

ja nie moge stac na tej nodze i zginac kolana...
To tak jak u mojego meza w domu-tj. u tesciow teraz-tez czyta sie fragment o narodzeniu Pana Jezusa...a do tego maja jeszcze chalkę do miodu, jablka i orzechy na swiatecznym -bozonarodzeniowym -stole....poza wszelkimi tradycyjnymi smakolykami oczywiscie.