reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
no wiesz co kropeczko!! smaka mi narobilas tym zdjeciem i tyle...:confused2: jak mozesz mnie tak kusic kiedy ja o samym chlebie siedze....:zawstydzona/y: jak jest moj malz to gotuje obiadki i rozne pysznosci a jak go nie ma to potrafie ta jak np dzisiaj zjesc przez caly dzien kanapki z serkiem i rzodkiewka, wczoraj tez o suchym chlebie bylam, i jutro pewnie tez mnie to czeka, nie znosze robic dla siebie samej obiadu...:eek::eek::eek::confused2: a ty mnie tu zdjeciami szczujesz:confused2:

i jabłko jeszcze zjadlam...o :confused2:

A gdzie wy wszystkie jesteście??
Kropeczka zajada, Olesia ryczy (wracaj do nas!!), a reszta???
Dawno nie było Kaprychy - o co chodzi???

Ostatnia edycja:
no wiesz co kropeczko!! smaka mi narobilas tym zdjeciem i tyle...:confused2: jak mozesz mnie tak kusic kiedy ja o samym chlebie siedze.... :confused2:

Kochanie...nie chcialam, odbierz to jako zachete to zrobienia takiego jedzonka a nie jako pokuszenie....;-)
Zebym miala jak to wyslalabym Ci porcyjke...było pyyyycha:-):tak::-)

Kropeczka zajada, ....???

No i to sie zgadzalo...bylo pycha-dzięki za przepis!!! a wygladało po upieczeniu tak:

Załączniki

• penne1.jpg
    penne1.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 44
  • penne2.jpg
    penne2.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 45
kochane ale nasrobałyście przez ten czas jak byłam w kosciółku i na niespodziewanych zakupach z mężulem mym:tak::-):rofl2:
chciałm sobie zakupić jakis nowy podkład na świeta ale w tej mojej mieścinie nieopodal to nic nie ma porzadnego:wściekła/y::angry::-(
jakie to kropeczka jedzonko uszykowała musze sie dokopać do przepisu i też sobie kiedyś zrobić dzieki za przepis Wikulaa:tak::-)
a propo wikulaa trzymam kciuki za testowanie świąteczne:tak:napewno świateczna fasolka będzie 3mam kciuki:tak:

Witam wieczornie - wczoraj bylo sprzatanie a dzis w przepisach sie przescigacie...pieknie, rowniez skorzystam, makaron z tunczykiem wyglada smakowicie.. mniam mniam:-):-)
jak wroce do domku to go od razu tu napisze!!!! :tak::tak: a najlepsze ze ten przepis byl na odwrocie proszku do pieczenia dr Oetkera! :-) i tak kiedys chcialo mi sie babki a nie mialam sprawdzonego przepisu i tak na probe go zrobilam! a robi sie w 15 min tzn w robocie kuchennym! :-D dlatego chce ja zrobic w domu to sie tak nie narobie jak u tesciowej recznie! :-D
co do samego jedzonka to moi trsciowie to rolnicy wiec cale jedzonko to swojskie! kielbaski szyneczki wsio wlasnej roboty!!!!! jajeczka mleczko! :tak::tak::tak::tak:
a z tymi salatkami to tez juz skopiowalam te co dziewczynki tu pisaly! :laugh2:
no i gdzie ten przepis na babke bo tez bym cos upiekla...:tak::tak::tak:
Dzien dobry
Jakas dzis ponura pogoda ale co sie dziwic mam wolne, zawsze tak jest jak sie pracuje to pieknie i slonecznie, przychodzi Niedziela-leje.
A u mnie @ zapukala do drzwi o 4 rano :szok: Nowy cykl rozpoczety. I znowu sie poludze ze sie uda. :-(
przytulam...
A ja dzisiaj poklucilam sie ze swoim padalcem :angry: powiedzialam mu ze sam pojedzie sobie na swieta i pierd..... am sluchawka :wściekła/y:

A teraz gnoja chcialam sie cos waznego zapytac to nie odbiera telefonu ,co za burak jeden :crazy:
ale zadziorana, ja tez tak mam czasami jak cholera nie potrafi np zapamietac co do niego mowilam i dzwoni zeby sie upewnic...ale swoje rzeczy toi bez problemu zapoamietuje ile cwiczen ma robic na silowni i inne tam z samochodem np
olesia do widze, ze do nas obu dzis cioteczke przyjechala , no prawie na swieta ;)

nic sie nie martw :) bedziemy sie ludzic dalej niebawem :)

a moja wizyta z mezem u androloga zostala przesunieta na po swietach
to daj znac jak bedziecie cos wiedziec. My - jak siew teraz nie uda i HSG nie wyjdzie to tez idziemy z malzem do lekarza... trzeba wszystko sprawdzic...
A co porabia dzisiaj reszta??? marzenixx pewnie ma jakiegos chlopa na zasteostwo jak meza nie ma bo sie nic a nic nie odzywa....?
ja melduje, ze skonczylam myc okna i zmienilam posciel... reszta w sobote - tzn odkurzanie i mycie podlog juz sie qrwa ciesze...:-):-):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witam!!
Wczoraj nie zajrzałam bo byłam na randce z M. w kinie a potem kolacji... było super!
Na chwilę przestałam myśleć o tym wszystkim.
U mnie od wczoraj ból piersi i sutków, więc albo nic z tego nie wyszło (bo mnie bolą piersi przed @ ale sutki???) albo dobry objaw?! Brzuch mnie cały czas boli jak na @... zobaczymy już bliżej niż dalej. Najgorsze że objawy ciążowe są prawie takie same jak @-we ...
POZDRAWIAM!
pieknie tak na randce - z mezem - ja juz nie pamietam jak to bylo ale trzeba bedzie kiedys sobie tak wyjsc do kina i na kolacje...koniecznie...
No własnie- nie ma to jak być "na swoim".
Póki co garnków sobie nie palimy i nikt imprez nie urządza :-)

Kupiliśmy na początku zeszłego roku mieszkanie na kredyt.
100 000 wkład własny, 225 000 kredytu. Razem 325 000 zł za 84 m mieszkanie z garażem, ale płacilismy tylko za powierzchnię bez skosów czyli za 60 m i całe mieszkanie wyniosło około 300 000 za 84 m. Garaż 24 000. To niedużo jak na Wrocek.
Wówczas cena za metr była niska- 4985 zł.
Mieszkanie buduje się na peryferiach Wrocławia w tej dzielnicy gdzie obecnie mieszkam.
Dwupoziomowe 84 m2 , a liczac bez skosów 60 m 2.
4 pokoje
2 łazienki
Kuchnia- chcemy rozwalić ścianę i połączyć ją z jednym z pokoi-salonem
Balkon
Garaż podziemny indywidualny (zamykany)

Oddanie niby 30.09, ale nie wiem czy zdążymy się wynieść przed porodem :-)
piekne mieszkanko, ale mysle, ze teraz nie powinno byc opoznien w oddawaniu mieszkan bo przeciez az tyle sie juz nie buduje... pewnie niedlugo juz bedziecie mogli wjechac z wykanczaniem...
dziewczyny jestescie niesamowita, gdyby mezulka w pokoju nie bylo to ryczala bym jak bubr, zle sie czuje z tym ze wam tak smece, to nie moja natura.
i smuc ile chcesz - a po co to forum jest?? przeciez nie po to aby salatkami sie wymieniac tylko zale wyplakiwac, prawda dziewczyny??

reklama
a co do swiat to u nas tradycyjnie jemy sniadanio-obiad. Zaczynamy od barszczyku bialego z chrzanikiem rowniez, do tego swiecone z koszyczka podzielone dla wszystkich i potem juz salatki - obowiazkowo jarzynowa bo ja sobie swiat bez niej nie wyobrazam - wedlina, ciasta i takie tam. Po takiej wyzerce to nikt juz nie mysli o obiedzie:-):-):-)

Do góry