Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nigdy o czyms takim nie sltszalam!!!!Ja mam pytanie bo wiem że wy jesteście ekspertkami.
byłam dzis u gin. powiedziąlmi że jest pecherzyk w macicy tylko ze to plynowy czyli moze byc ciąza a moze być i zbliżająca sie @ bo podobno w macicy przed@ tworza sie takie pecherze z krwią czasem które pękaja czy to jest możliwe czy słyszałyscie kiedyś coś na temat takich pecherzykow z krwią? z góry dzieki za odpowiedzi!
zeby ladna falbanka wyszla
tylko troszka za duzo ciasta najpierw odjelam
i zamiast falbanki bedzie spod!
no i na koniec zamiast cukru pudru dam polewe 2 - kolorowa!
mniam
pamietajcie ze do tej babki mozna dodac w simie co chcecie jak lubicie to i skorke pomarańczową!
itp
a no-spy nie mam! taki masakryczny ucisk w jelitkach i nacisk na moje male jajniczki :-( bolało!!! ale ja to zawsze wiedzialam ze niedochlapana jestem - ktos pewnie rodzicom swiatlo zapalil jak mnie plodzili!
mnie czeka jeszcze pol godzinki czekania na babke ide sie pakowac ....Bidulka!nigdy o czyms takim nie sltszalam!!!!![]()
a ja ciutek zmodyfikowalam przepisa dzisiej i do czesci ciasta dodalam kakakozeby ladna falbanka wyszla
mniam
pamietajcie ze do tej babki mozna dodac w simie co chcecie jak lubicie to i skorke pomarańczową!
itp
a moje bolesci to na 100% pod KFC!!!!! teraz jade na espumisanie i jakos zyje! przynajmniej moge sie ruszyc!a no-spy nie mam! taki masakryczny ucisk w jelitkach i nacisk na moje male jajniczki :-( bolało!!! ale ja to zawsze wiedzialam ze niedochlapana jestem - ktos pewnie rodzicom swiatlo zapalil jak mnie plodzili!
mnie czeka jeszcze pol godzinki czekania na babke ide sie pakowac ....

no i tak trzymac, taka mamy przeciez umowe ze nie testujemy przed.Ja mam dzisiaj 19 dc.nie testuje wczesniej ,chyba,ze sie @ spozni.pa!buzka!;-):-);-):-)
Ja mam pytanie bo wiem że wy jesteście ekspertkami.
byłam dzis u gin. powiedziąlmi że jest pecherzyk w macicy tylko ze to plynowy czyli moze byc ciąza a moze być i zbliżająca sie @ bo podobno w macicy przed@ tworza sie takie pecherze z krwią czasem które pękaja czy to jest możliwe czy słyszałyscie kiedyś coś na temat takich pecherzykow z krwią? z góry dzieki za odpowiedzi!
Ja mam dzisiaj 19 dc.nie testuje wczesniej ,chyba,ze sie @ spozni.pa!buzka!;-):-);-):-)

a ja ciutek zmodyfikowalam przepisa dzisiej i do czesci ciasta dodalam kakakozeby ladna falbanka wyszla
mniam
itp
a moje bolesci to na 100% pod KFC!!!!! teraz jade na espumisanie i jakos zyje! przynajmniej moge sie ruszyc!a no-spy nie mam!
:-)oj co bylam strasznie glodna!!!! a do domu daleko!!NO to sie łanie odżywaisz kochana...KFC...matko kochana!!!! Evie-jakies krople zoladkowe moze wez sobie na wode lub cukier lyknij, herbate z mietą...biedaku, ze tez sie tak meczysz akurat teraz!
mowiac łopatologicznie to ja sie musze dooobrze odpowietrzyc zeby mi przeszlo a krople zalądkowe to nie na to! 

a dzis przez caly czas w pracy mnie nawalal leb,wiec po pracy poszlam spac i jak sie obudzilam,to jak nowo narodzona!!
Nic mnie nie boli-obym nie zapeszyla.

ze zdjec i opinii wyglada pyyyyyysznie!
:-)Moj to nawet raz jak go poprosilam,zeby kupil salate lodowa,to kupil kapuste pekinskaPowiem Ci, że nawet nieźle mu wyszło w małym pokoju;-) Oni trochę ściemniają, że nie potrafią. Ja tylko nie mogę patrzeć jak on to robi bo dziwnie to wygląda ale efekt jest dobry.

Tez dostane w lany poniedzialek i czesto mnie bola sutki przed @,tak ze nie daje sie M pobawic podczas przytulanek.Ale oczywiscie Karola i Martynka ZYCZE WAM zeby u Was bylo to z "winy" fasoleczkia mnie wlasnie czasami bola piersi a czasami poprostu tylko sutki i swedza cale piersi,roznie mam,teraz np czekam na okres tak przypadlo ze mam dostac w lany poniedzialek hehe,no i bola mnie wlasnie tylko sutki..kurde wszystkie jestesmy rozne i z tymi objawami to na prawde dziwnie bywa....ale ja i tak mam czuja ze martynce sie udalo....buziaki dla was wszystkich!

Karolcia-bedzie dobrze, zobaczysz...fasolek ci te piersi tak łaskocze, stąd tak swędza3mam kciuki!
Ale wy kochane jesteściekochana moja znajoma która juz kilka razy byla w ciąży mówiła mi że zawsze ją swędziały piersi i sutki jak zaciążyła!to dobry znak!!
i jak tu się nie nakręcać
Kupiliśmy na początku zeszłego roku mieszkanie na kredyt.
100 000 wkład własny, 225 000 kredytu. Razem 325 000 zł za 84 m mieszkanie z garażem, ale płacilismy tylko za powierzchnię bez skosów czyli za 60 m i całe mieszkanie wyniosło około 300 000 za 84 m. Garaż 24 000. To niedużo jak na Wrocek.
Wówczas cena za metr była niska- 4985 zł.
Mieszkanie buduje się na peryferiach Wrocławia w tej dzielnicy gdzie obecnie mieszkam.
Dwupoziomowe 84 m2 , a liczac bez skosów 60 m 2.
4 pokoje
2 łazienki
Kuchnia- chcemy rozwalić ścianę i połączyć ją z jednym z pokoi-salonem
Balkon
Garaż podziemny indywidualny (zamykany)
Oddanie niby 30.09, ale nie wiem czy zdążymy się wynieść przed porodem :-)
Super mieszkanko w rewelacyjnej cenie.W warszawie czy Krakowie to chyba za taką cenę nie do kupienia nawet w dalszej dzielnicy.No to super!!! Gratuluje!!! 4 pokoje to juz kawal mieszkania i jak jest jeszcze 2 poziomowe to prawie jak dom, super! Ale z terminami to wiem, ze czasem sa jaja....i nieraz oddanie jest wczesniej a nieraz kilka nawet m-cy po terminie. Ale jak na razie macie gdzie mieszkac i z maluszkiem jakby co to tez przez kilka m-cy poradzicie sobie dzielac z bratem i bratowa...a przy okazji oni beda mieli szkole jak sie pielegnuje malucha:-) przyda im sie napewno!
Nie wiem jak cenowo w Wroclawiu sa mieszkania, ale wydaje mi sie ze to bardzo okazyjna cena-za 84m!!! Tak w porownaniu z krakowem np...
No Ty juz o kolanach lepiej nie mysl! ty masz kochana teraz mdłosci przepedzac na swieta!

Olesia głowa do góry ja mam tak samo od owulki jestem optymistką a jak przychodzi @ łapię doła.Będzie dobrze i nam wszystkim tu się kiedyś uda.Widze ze co niektore ostro zabraly sie do gotowania ja dzis tylko posprzatalam, poprzestawialam sypialnie. Musze sie czyms zajac by nie myslec o kolejnej poraszce, mam wrazenie ze sa we mnie dwie Ole: ta ktora jest straszna pesymistka i przygnebiona i ta ktora wierzy bardzo wierzy ze sie uda. Co mam zrobic by zostala we mnie tylko ta druga?????

Ja jestem kiepską kucharką ale uczę się od Was skarby tych wszystkich przepisów.Ten sos od razu wlewam do makaronu. świerzy groszek jest nawet lepszy:-) smacznego