Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
również wszystkim życzę wesolgo alleluja !!!witam sie porannie w wielki piatek
no juz świeta sie zbliżają, życzę wam wszystkich wesołego alleluja ! Smacznego jajka , mokrego dingusa i uroczej fasolki :d
ja tez zamierzam zrobic babke od evy a tej salatki nie zauwazylam, mozecie powtorzyc przepis??Ja jestem kiepską kucharką ale uczę się od Was skarby tych wszystkich przepisów.
Pierwsza będzie sałatka Marzenixx którą robię jutro:-)
No własnie @ mi sie spóznia ale może tak byc bo bylam chora to jest mój 34 dc a cykle mam zwykle 30dniowe. Gin powiedzial że to pecherzyk wypelniony plynem czyli może byc wczesna ciąza tylko ja sie zastanawiamjak to możliwe jeśli przytulanki byly 15,16 dc tylko wiec jesli by cos zafasolkowało to było by chyba cos widać nie tylko pecherzykz plynem. Kurcze a myślałam że juz wszystko wiem a tu takie coś. Ten Pecherzyk umiejscowiony jest w macicy. a i testy wychodzą mi negatywne dlatego wlaśnie cos tu jest nie tak.Kochanie-ja sie z takim czyms tylko raz spotkalam, ale nie u siebie -a dokaldniej - jak moja kolezanka-ktora sie juz jakis czas stara o dziecko, jest po operacji na endometrioze itd...chodzila na monitoring...to raz miala taki przypadek, ze jej pecherzyk nie pekl-nie uwolnila sie tym samym komorka jajowa (wiec nie moglo dojsc do zaplodnienia), a ten pecherzyk wypenil sie krwia i zrobila sie z niego cysta. Po jakims czasie ona pekla i sie to wchlonelo...Ale to nie jest normalne i naturalne...
Ale moze Ty ją źle-tzn swoja ginke źle zrozumialas??? moze ona pwiedziala ze widzi plyn w zatoce douglasa...itp...ktory masz dis dzien cyklu-i jakie dlugie cykle???
mam skopiowane wszystkie przepisy !!! :-) prosze bardzo!ja tez zamierzam zrobic babke od evy a tej salatki nie zauwazylam, mozecie powtorzyc przepis??
dzis ja mam w planie zakupy, mam nadzieje, ze nie zejdzie mi dlugo...
A moze warto na betke skoczyć?No własnie @ mi sie spóznia ale może tak byc bo bylam chora to jest mój 34 dc a cykle mam zwykle 30dniowe. Gin powiedzial że to pecherzyk wypelniony plynem czyli może byc wczesna ciąza tylko ja sie zastanawiamjak to możliwe jeśli przytulanki byly 15,16 dc tylko wiec jesli by cos zafasolkowało to było by chyba cos widać nie tylko pecherzykz plynem. Kurcze a myślałam że juz wszystko wiem a tu takie coś. Ten Pecherzyk umiejscowiony jest w macicy. a i testy wychodzą mi negatywne dlatego wlaśnie cos tu jest nie tak.
i wszystko jasne!
zarodek jest widac dopiero kolo 6-7 tyg zalezy jakie cykle a serduszko najczesciej po 7 tyg! 

jak jest taki pęcherzyk a o innego typu pęcherzykach niby przed @ nie slyszalam jak zyje! to sama wiesz!
trzymam kciuki i pamietaj napisac jak juz sie sprawa wyjasni! 
moja wyszla wczoraj pyszna!
co prawda jej nie kroilam ale odkruszylam ciutek
i polalam taka 2-kolorową czekolada! zrobilam zdjecia to jak wroce po swietach wstawie fotki bo dzisiej nie wzielam kabelka do aparatu!