Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(

Mnie nie będzie do wtorku.... Jakoś wytrzymamhelo;-)
co wy juz sobie skladacie zyczenia???? tzn ze co ze jutro to nikt tu nie zajrzy???:-(
zajączku wiem dobrze co czujesz ze sie cieszysz ze mąż wraca, ja wlasnie dzwonilam do mojego powiedzial ze wroca jakos w nocy ale jutro jeszcze musi do grudziądza pojechac i bedzie dopiero wieczorem :--
-
crazy: eh..... dopiero w swieta bedzie ze mną.... juz mam dosyc czasami naprawde....
ide zaraz po jakies zakupy , chociaz salatki jakies zrobie:-( a moze cos zjem dzis porzadnego...
jeszcze mnie matka wkurwila![]()
Trzymam kciuki;-);-)Ja to wszystko juz przechodziłam i pamietam że w ciąży z moja córcią tez bylam tak wcześnie i powiedział mi że to ciąza tylko bardzo wczesna i kazal przyjśc za 2-3 tyg i wtedy juz bylo widać serduszko. A ja teraz szukam na siłę potwierdzenia że to ciąża tak bardzo bym chciala![]()
Ja zajrzęco wy juz sobie skladacie zyczenia???? tzn ze co ze jutro to nikt tu nie zajrzy???:-(

ten przepis znalazłam w internecie ale nie było proporcjiw jakich to ma byc ilosciach???????????????????????????????

bo ucieka i się chowa;-);-)No to prawda;-) Zaraz poszukam proporcji do tej sałatkikingus to gratuluje ci strasznie ze wszystko dobrze, ze dzidzius sobie pieknie lata po brzuszku , napewno to będą piekne swieta i ostatnie tylko we dwoje...![]()

dzieki wielkie dobra kobieto:-):-):-)makowiec kupilam bo krecic maku nie bede a mam juz sprawdzony z jednej cukierni natomiast babke jak tylko kupie foremke to pieke...mam skopiowane wszystkie przepisy !!! :-) prosze bardzo!