Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już co mam robić. miałam w nowym cyklu zrobić wszystkie badania ale chyba sie on nigdy nie zacznie
a przed chwila zrobilam tescik owulacyjny i chyba wyszedl pozytywny tzn nie wyszla mocniejsza kreska ale jest prawie taka sama jak kontrolna. Więc mysle ze w ciagy 24-36 H bedzie owulacja, wiec bede sie przytulac i jutro i pojutrze 
to moze idz do gina na usg zeby zobaczyc co jest grane jezeli do tygodnia sie nie pojawi @ bo jak to jest jakas torbiel??hej dziewczyny czy zdażyło wam sie że po cyklu bezowulacyjnym nie pojawił się u was okres. Bo dziś mam 43 dzień cyklu ( zazwyczaj było 30 -32), ciązy niewidać i napewno jej niema bo tempka nie skoczyła, 5 dni temu skończyłam brać luteine i nic nie wskazuje że ma się @ pojawićjuż co mam robić. miałam w nowym cyklu zrobić wszystkie badania ale chyba sie on nigdy nie zacznie
![]()
no to trzymaj kciuki... moja owu byl;a najprawdopodobniej wczoraj bo bol byl nie do zniesienia i sluzik byl jak bialko kurzego jaja...testow nie robilam wiec pewna nie jestem. Jakby nam sie udalo to bylybysmy pierwsze na styczen.czesc dzięwczęta :-) ja leze wlasnie padnięta po tych swietach i odpoczywam wkoncu.....
rano dzisiaj z męzusiem sie przytulalismy wkoncu od dluuuugiego czasua przed chwila zrobilam tescik owulacyjny i chyba wyszedl pozytywny tzn nie wyszla mocniejsza kreska ale jest prawie taka sama jak kontrolna. Więc mysle ze w ciagy 24-36 H bedzie owulacja, wiec bede sie przytulac i jutro i pojutrze
a tak wogole to wychodzi ze owulacja wypada mi pozniej nic powiedzial gin........:-confused2:
buziolki kchaneczki![]()
no to trzymam kciuki bo to jeszcze nic nie znaczy - idz na bete lub do gina to bedziesz wtedy pewna co sie dzieje...Porażka dziewczyny ojawów żadnych nie mam, nic mnie nie boli, ani brzuch ani cycki, a test negatywny, nie wiem o co chodzi??? Robiłam bobo test, czy on jest dobry???

sama jestem ze stycznia i tak mi sie marzy zeby moj bąbelek tez byl!! no ja dzis rano mialam bardzo mokro, co sie wytarlam to znowu mokro i po tym poznalam ze to objaw owulki
i okazalo sie ze dobrze myslalam
za rok dzidziuś to niech sie urodzi ... probuj go przekonywac mimo wszystko - u mnie tez trwalo to z pol roku bo mojemu sie odwidzialo drugie dziecko...no ale teraz juz dzielnie wspolpracuje - troche grozba troche prosba - jak sie dalo w danej chwili...Faceci to tak naprawde sie boja odpowiedzialnosci i braku wolnosci i to ich powstrzymuje a nie jakas kasa czy cos co dzis jest a jutro moze tego nie byc:-):-):-)cały czas jem :-( a brzuch spowrotem rośnie
btw. dalej mój M. jest nieugięty... mówi że za rok dopiero :-( a ja tak bardzo czuje że teraz.
przytulaj się przytulaj jak najbardziejczesc dzięwczęta :-) ja leze wlasnie padnięta po tych swietach i odpoczywam wkoncu.....
rano dzisiaj z męzusiem sie przytulalismy wkoncu od dluuuugiego czasua przed chwila zrobilam tescik owulacyjny i chyba wyszedl pozytywny tzn nie wyszla mocniejsza kreska ale jest prawie taka sama jak kontrolna. Więc mysle ze w ciagy 24-36 H bedzie owulacja, wiec bede sie przytulac i jutro i pojutrze
a tak wogole to wychodzi ze owulacja wypada mi pozniej nic powiedzial gin........:-confused2:
buziolki kchaneczki![]()
;-):-)