Witam flegmatycznie, bo po świętach i leniuchowaniu to jakaś zmęczona jestem:-)
hello porannie, wpo wczorajszym bolu jajnikow myslalam, ze dzis skoczy mi temperatura do gory a tu nic takiego... czy mozliwe jest ze po clo temperatura nie jest wiarygodna?? bo to dziwne by bylo, ze po pregnylu nie bylo owulacji...co wy o tym sadzicie? staranka byly
w piatek pregnyl
sobota - przytulanki rano i wieczorem
niedziela - przytulanki wieczorkiem...
Moj malz po obzarstwie nie ma juz sily na seksowanie.. paranoja...:-):-):-)
Gosiu - może jutro tempka skoczy, ja niestety nie wiem czy po clo skacze, ale po owu powinna
A mnie nie skacze tempka

3 dni mnie naparzaly jajniki, kulminacja byla wczoraj, napiecie w podbrzuszu prawie jak na okres, oba jajniki wyjatkowo sie odzywaly.Sluzik byl.Przytulanek mnogosc ale glupia temperatura nie rosnie. Tak sobie mysle ze to przez podwyzszona prolaktyne (32) moze nie peka pecherzyk. Takze owulka jest ale i tak nic z tego nie bedzie w tym cyklu skoro tempka nie rosnie. Jeszcze szansa ze podskoczy jutro ale jak nie to duuuupa:-(
Rzeczywiście, jak prolaktyna podwyższona, to pęcherzyk może nie pęknąć - to powinno być widać na wykresie tempki, że nie wzrosła, ale poczekaj jeszcze do jutra
Witam się w Lany Poniedziałek.
jak tam wam świeta mijają??
my cały czas sie staramy dzień w dzień ale testy owulacyjne narazie nie pokazują wyraźnej kreski testowej ale a z wczoraj już była widoczna zobacze jak dzisiaj wyjdzie, oby sie udało bo takie poczęcie w Wielkanoc to by było coś.
życze wam dalszego obżarstwa i owocnych staranek a dla tych testujących dwóch tłuściutkich kreseczek!!
Zaniepokojona - to trzymam kciuki za poczęcie Wielkanocne:-)
Witam Dziewczynki :-)
Ja wczoraj wrocilam od znajomych ale bylam tak padnieta podroza i przezarta swietami ze nie mialam nawet sil wejsc na BB
U mojego taty nawet dobrze, w czwartek mial biopsje z zoladka pobierana
pobrali mu 7 wycinkow i za dwa tygodnie wyniki
Buziaki dla was :*
Lilu - mocno ściskam kciuki za wyniki Taty

Co do Ktosiowej - mam niestety takie same zdanie jak Ty
no teraz to ja juz wszystko wiem..ale jazda!
serio tak bylo,bo az mi sie wierzyc nie chce,ze mozna tak odwalic!
ps. martynko222 co tam u Ciebie?!
Romeczko - niestety tak było - jakieś 2 tygodnie temu
czesc dzięwczęta :-) ja leze wlasnie padnięta po tych swietach i odpoczywam wkoncu.....
rano dzisiaj z męzusiem sie przytulalismy wkoncu od dluuuugiego czasu

a przed chwila zrobilam tescik owulacyjny i chyba wyszedl pozytywny tzn nie wyszla mocniejsza kreska ale jest prawie taka sama jak kontrolna. Więc mysle ze w ciagy 24-36 H bedzie owulacja, wiec bede sie przytulac i jutro i pojutrze

a tak wogole to wychodzi ze owulacja wypada mi pozniej nic powiedzial gin........:-

confused2:
buziolki kchaneczki
Marzenixx - jak była cała rodzinka to naprawdę odpoczynek i relaks się Tobie należy

ale teraz to działaj do czwartku
Porażka dziewczyny ojawów żadnych nie mam, nic mnie nie boli, ani brzuch ani cycki, a test negatywny, nie wiem o co chodzi??? Robiłam bobo test, czy on jest dobry???
Wikulaa - nie ma @ jest nadzieja;-)
btw. już Hanka pisała, że to dziwna sprawa - chyba wiosna tak namieszała, ale tyle niewiadomych ze spóźniającymi się @ nie było jeszcze
A my dziś pojechaliśmy ze znajomymi do Ustronia - żeby nie siedzieć w domku i znowu jeść - wróciliśmy niedawno i oglądamy "Epokę lodowcową" - bardzo to lubię
Pozdrawiam gorąco i zmykam
Do jutra:-)