w.kropeczka
Fanka BB :)
Kropeczko jeśli chodzi o wakacje to nie mam niczego konkretnego na myśli, więc łatwiej będzie mi znaleźć coś na last minut. Może Hiszpania, może Grecja. Cena ułatwi mi decyzję
;-)
Super-na pewno sie na cos fajnego zdecydujecie! ja lubie i Grecje i Hiszpanie-zwlaszcza Costa Brava:-)...jest taka sliczna miescina-Tossa de Mare 90km od barcelony, z ruinami sredniowiecznego zamku...sliczny zakatek...jakby co-polecam:-) natomiast odracdzam-pobliskie Loret de mare (popularny w ofertach biur podrozy w Pl)....odradzam stanowczo-beton i molochy a nie hotele!
hmmm spokojnie tancem i wygibasami bym to nie nazwala ;-) raczej przewaza spiew hmmm a raczej falsz wlasnie sie usmialam z jednej pary co odstawila taniec swoj pierwszy hihi jak moja kumpela na weselu![]()
YouTube - Odjazdowy taniec pary młodej
teraz taka moda czy co??? juz ktorys raz takie wygibasy ogladam...powariowali!

Nie odpowiem Ci kropeczko. Weszłam na profil ktosiowej i przeglądałam jej posty.... Dała linka do bloga z którego sama ukradła zdjęcia...
o ja sie tam nawet juz nie zapuszczam....juz chyba wole nie wiedziec wiecej...
Wiecie co..a mnie jest jej szkoda...bo moze to zakompleksiona i potrzebujaca pomocy osoba...tylko nie wie jak tej pomocy i gdzie szukac i takie jaja robi....sama juz nie wiem...Widzę, że robi się coraz ciekawiej z ktosiową. Wczoraj o 18.59 była zalogowana na forum. Więc często nas podczytuje. Ciekawe czy jeszcze coś skomentuje. Zajączku zryty beret to idealne określenie Ktosiowej.