reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko jeśli chodzi o wakacje to nie mam niczego konkretnego na myśli, więc łatwiej będzie mi znaleźć coś na last minut. Może Hiszpania, może Grecja. Cena ułatwi mi decyzję :-D
;-)

Super-na pewno sie na cos fajnego zdecydujecie! ja lubie i Grecje i Hiszpanie-zwlaszcza Costa Brava:-)...jest taka sliczna miescina-Tossa de Mare 90km od barcelony, z ruinami sredniowiecznego zamku...sliczny zakatek...jakby co-polecam:-) natomiast odracdzam-pobliskie Loret de mare (popularny w ofertach biur podrozy w Pl)....odradzam stanowczo-beton i molochy a nie hotele!

hmmm spokojnie tancem i wygibasami bym to nie nazwala ;-) raczej przewaza spiew hmmm a raczej falsz wlasnie sie usmialam z jednej pary co odstawila taniec swoj pierwszy hihi jak moja kumpela na weselu :)

YouTube - Odjazdowy taniec pary młodej

teraz taka moda czy co??? juz ktorys raz takie wygibasy ogladam...powariowali!:tak:

Nie odpowiem Ci kropeczko. Weszłam na profil ktosiowej i przeglądałam jej posty.... Dała linka do bloga z którego sama ukradła zdjęcia...

o ja sie tam nawet juz nie zapuszczam....juz chyba wole nie wiedziec wiecej...

Widzę, że robi się coraz ciekawiej z ktosiową. Wczoraj o 18.59 była zalogowana na forum. Więc często nas podczytuje. Ciekawe czy jeszcze coś skomentuje. Zajączku zryty beret to idealne określenie Ktosiowej.
Wiecie co..a mnie jest jej szkoda...bo moze to zakompleksiona i potrzebujaca pomocy osoba...tylko nie wie jak tej pomocy i gdzie szukac i takie jaja robi....sama juz nie wiem...

reklama
ja pitole ale mam leniwca!!!!!! :szok: najchetniej bym sie walnela i lezala ... nawet nie spala tylko lezala do gory brzucholem i jadla!!!! :tak:

a pro po .... Ktosiowej wypowiem sie pierwszy i ostatni raz - skonczmy ten temat szkoda tu zasmiecac nasze BB takimi postami! :eek::confused2::confused2::confused2::confused2:
TEZ TAK MYŚLĘ.... zakończmy to raz na zawsze. Szkoda naszych nerwów i w ogóle.:-)
Ja jeszcze 11h 15min. do wyjścia... ale mi się dłuuuuuży.:baffled:

ja pitole ale mam leniwca!!!!!! :szok: najchetniej bym sie walnela i lezala ... nawet nie spala tylko lezala do gory brzucholem i jadla!!!! :tak:

a pro po .... Ktosiowej wypowiem sie pierwszy i ostatni raz - skonczmy ten temat szkoda tu zasmiecac nasze BB takimi postami! :eek::confused2::confused2::confused2::confused2:

Eve-dawaj-stawiam kawusie...pychotka z ekspresu z mlekiem ....ja juz pociagam po lyczku...mniam z pianka..... i potem siup-z brzuchami w gore:-) a niebo takie blekitne...a świstak siedzi i zawija je w te sreberka....:laugh2:

Co do Ktosiowej-masz racje...juz chyba duzo wiemy i to nam wystarczy....

TEZ TAK MYŚLĘ.... zakończmy to raz na zawsze. Szkoda naszych nerwów i w ogóle.:-)
Ja jeszcze 11h 15min. do wyjścia... ale mi się dłuuuuuży.:baffled:
ze co ???? 11 h!!!!???? :eek:
to cie zalamie! ja wlasnie wylanczam komputerka i zwijam manatki z pracy! :tak: lece na solarium ciut sie podrumienic :-) zeby na plazy nie wygladac jak turystka :-D
Kropeczko .... nu nu tak mnie kusic!!!! przez 3 godz walczylam zeby se 2 kawy nie zrobic i mi sie udalo!!!!! :))))
pewnie sie dopiero jutro pojawie! papapa!

lece na solarium ciut sie podrumienic :-) zeby na plazy nie wygladac jak turystka :-D
Kropeczko .... nu nu tak mnie kusic!!!! przez 3 godz walczylam zeby se 2 kawy nie zrobic i mi sie udalo!!!!! :))))
pewnie sie dopiero jutro pojawie! papapa!

No dobra Ewciu-w takim razie-jutro rano-kawa z Kropeczka...ok?
uciekaj na te lampy...tylko sie nie zjaraj za bardzo zebys nie obłazila ze skory .....bo to by dopiero bylo...tak znaczyc teren:laugh2:

Sorki ale musze to wstawic:
Może kiedyś wstawi tu kolejne zdjęcia "swojego" usg i będą nimi te zdjęcia z tego bloga. Chyba, że akurat nadgoni to co my tu piszemy i trafi na to, że ją odkryłyśmy. Ale może akurat nie trafi i będziemy miały darmową komedię z serii żenada po maxie.
I jeszcze jedno:
Jednak chyba jej przypadłość należałoby leczyć. To chyba nie jest normalne. I tu wcale nie jest mi do śmiechu;P

To sa cytaty wypowiedzi ktosiowej odnosnie Sanki, czy tak naprawde Ktosiowej odnosnie jej samej.....I po co my tu ja do psychologa wysylamy jak ona sama sie tak wlasnie podsumowala i sama sie wysyla....:baffled:

Sorki...ale jak to przeczytalam to juz nie ma watpliwosci...koniec tematu!

reklama
Hura hura.... Awansowałam!!! Jestem fanką!!!!

gratulacje!!!!!!
:tak::tak::tak:

ojtam ojtam... Ty to wszystko wyłapiesz:-d:-d
No i wyłapalam z tamtego forum jeszcze taki cytat ktosiowej:

Może Sanka cierpi na urojoną ciążę. Kto tam wie, ja jestem w takim szoku, że nie umiem się nawet uczyć. Bo nie sądziłam, że można być do czegoś takiego zdolnym. W końcu to publiczne forum do którego mają wgląd wszyscy. Nie wiedziałam, że tu były takie dziewczyny jak Koralik czy Wiolka, czemu ich tu nie ma? Lubię ludzi szczerych i dobrze, że takie tu były co bez ogródek mówiły, pewnie były tu wojny z tego powodu, które niestety przeoczyłam:p

Do góry