reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie dziewczynki!jak zwykle dostalam @,jak zwykle przyszla punktualnie co do dnia i jak zwykle bardzo mi smutno:-(.no coz!nic na to nie poradze.to juz 2,5 roku staran,czasami trace nadzieje .dziewczynkom testujacym zycze dwoch tlustych kreseczek na tescie.nic mi nie pozostalo,tylko usmiechnac sie i isc dalej do przodu.:-)Buziaki dla wszystkich!milego dzionka!

reklama
Witam was dziewczynki! Moje dziecko dziś spało do 10 - ale ja ją kocham:tak::tak::tak: I jak wstała to powiedziała,że mi zrobi pyszną kawkę:-D:-D:-D:-D ( ma 2,5 roku!)
Dzieciaczkisą słodkie:-) Zwłąszcza jak śpią:-D Mojej siostry córeczka (w sierpniu będzie miała 2 latka dopiero) nauczyła się mówić.... Kocham Cię... Normalnie rozwaliła mnie na łopatki tym w niedzielę:-)

Eve84... Dziękuję za komentarz:-)
Powiedzcie mi tylko czemu ja mam te temperatury takie popieprzone no?????????
Nie czułam żebym miała owulkę już, a tempka skoczyła.
Wczoraj się nie przytulalismy z M.... Przerwa poświąteczna była żeby go nie zajechać:-D Zabrał mnie na romantyczny spaceros po pracy na 2 h a później wiczór filmowy z browarkiem był... Bardzo miły wieczór...:happy: Dzisiaj się umówiłam z nim na gwałt:-D
I tak do soboty:-)

Ale ja lubie takie filmowe wieczory! Teraz niestety najczęściej muszę oglądać " strażaka Sama" albo "Tomka i przyjaciół" :laugh2::laugh2::laugh2: A konkrety też lubię - nie ma to jak umówic się z M na gwałt! Mój byłby happy gdybym mu wyjechała z taką propozycją. I na pewno nie obrazi się jak mu powiem że dziś owulka i gwałt musi być. Jakoś tak w 5 sekund jest gotowy. Zawsze i wszędzie. Więc nie będę miała z nim problemu.

tak mnie dziewczyny natchnelyscie nadzieja ze chyba bede sie caly dzien cieszyc sama do siebie:-D
za godzinke spadam, bo mam jazde, a potem znowu caly dzien spedze z moja chrzesniaczką kochaną:-):-D potem gin na 17 sta, oczywiscie napisze pozniej czy cos widzial na usg :-)w sensie jakis plynik:laugh2: wieczorkiem imprezka u siotry takze dizen mi zleci :):-)

Fajny dzien ci się zapowiada. Napisz koniecznie co co gin powiedział. :tak::tak::tak: W dobrym momencie gwałciłaś M, więc musi się udać! Tylko nie myśl o tym na jazdach;-)

tak mnie dziewczyny natchnelyscie nadzieja ze chyba bede sie caly dzien cieszyc sama do siebie:-D
za godzinke spadam, bo mam jazde, a potem znowu caly dzien spedze z moja chrzesniaczką kochaną:-):-D potem gin na 17 sta, oczywiscie napisze pozniej czy cos widzial na usg :-)w sensie jakis plynik:laugh2: wieczorkiem imprezka u siotry takze dizen mi zleci :):-)

aaa propo popraw jeszcze dzis wieczorkiem.. tak na wszelki wypadek.. poza tym przyjemnosci nigdy nie za wiele

a propos dzieci.. moja kuzykna ma Takiego małego franciszka.. mieszkamy daleko ale czasem sie widzimy.. zawsze jak cos sie stanie to on mówi.. "o cholobka" a jest przy tym taki słodki..

Ostatnia edycja:
Dzieciaczkisą słodkie:-) Zwłąszcza jak śpią:-D Mojej siostry córeczka (w sierpniu będzie miała 2 latka dopiero) nauczyła się mówić.... Kocham Cię... Normalnie rozwaliła mnie na łopatki tym w niedzielę:-)

No i będzie to na każdym kroku wykorzystywać, jak tylko zauważy jak to działa:tak::tak::tak: Moja jak zrobi minę jak kot ze shreka i mówi kocham cię , to tatuś wymięka i kompletnie na wszystko pozwala:-D

Witam sie dziewczynki!jak zwykle dostalam @,jak zwykle przyszla punktualnie co do dnia i jak zwykle bardzo mi smutno:-(.no coz!nic na to nie poradze.to juz 2,5 roku staran,czasami trace nadzieje .dziewczynkom testujacym zycze dwoch tlustych kreseczek na tescie.nic mi nie pozostalo,tylko usmiechnac sie i isc dalej do przodu.:-)Buziaki dla wszystkich!milego dzionka!
Słoneczko strasznie mi przykro!!! :-( ale jak to mowimy glowa i nogi do gory! :sorry: nowy cykl nowe szanse!
tylko wiesz co ja jakos nie pamietam histori twojej! 2,5 roku ??? a co lekarze na to? prowadzisz obserwacje cyklu? moze warto by bylo? :eek:

No to już wynegocjowałaś pół roku!:-):-):-)

Nie jest to zbyt dużo, ale ważne są też inne rzeczy. Może jak znajdziesz teraz pracę i dostaniesz umowę to twój M zgodzi się od razu zacząć staranka? No bo jak pódziesz na L4 to co miesiąc kaska będzie wpływać i możesz to wszystko odkładać. Pogadaj z nim o tym, może się uda.
tak właśnie kombinuję że może.. :-D

Ale ja lubie takie filmowe wieczory! Teraz niestety najczęściej muszę oglądać " strażaka Sama" albo "Tomka i przyjaciół" :laugh2::laugh2::laugh2: A konkrety też lubię - nie ma to jak umówic się z M na gwałt! Mój byłby happy gdybym mu wyjechała z taką propozycją. I na pewno nie obrazi się jak mu powiem że dziś owulka i gwałt musi być. Jakoś tak w 5 sekund jest gotowy. Zawsze i wszędzie. Więc nie będę miała z nim problemu.

Fajny dzien ci się zapowiada. Napisz koniecznie co co gin powiedział. :tak::tak::tak: W dobrym momencie gwałciłaś M, więc musi się udać! Tylko nie myśl o tym na jazdach;-)
powiem napewno!!:-D

ja tez ostatnio jak tylko jest u mnie moja siostrzenica to ogladam same bajki hehe , ona ma 2 lata i 7 miesiecy i jest cudowna!! i tez mowi do mnie" kocham ciociu " i przytula sie i caluje gdzie popadnie!! normalnie przecudowna!!

Koniecznie daj znać co Ci powiedział...
Przykro mi Słoneczko..:-:)-( Przytulam mocno...
Ja swojemu nie mówię już, nawet staram ie nie wspominać nie dawać do zrozumienia w żadem sposób. Wtedy przytulanki nie są takie fajne, bo nie działamy z fantazją i polotem:-)
No i będzie to na każdym kroku wykorzystywać, jak tylko zauważy jak to działa:tak::tak::tak: Moja jak zrobi minę jak kot ze shreka i mówi kocham cię , to tatuś wymięka i kompletnie na wszystko pozwala:-D
:-D:-D:-D No, zauważyłam że dziewczynki to potrafią tatusiów podejść... ja nie byłam wcale lepsza:-D

reklama
Czesc Dziewczyny!:-) Jestem nowa i od jakiegos czasu przypatruje sie Waszym wypowiedziom :tak: Postanowilam napisac bo tak szczerze nie mam z kim porozmawiac na temat staran bo wszystkie moje kolezanki jak i bratowa maja juz dzieci tylko ja zostalam :wściekła/y:. Staramy sie z mezem juz od wrzesnia 2008 i jakos mam juz dosc tych rozczarowan, bardzo to boli kiedy nic nie wychodzi i przechodzi przez glowe taka mysl ze to moze ze mna est cos nie tak :-( To jest moj juz 8 cykl staran i mam kolejny raz nadzieje ze moze to tym razem sie uda tym bardziej ze zauwazylam u siebie podczas owulacji 2 tygodnie temu brazowe plamienia ktore ustapily po 3 dniach, w tym czasie bardzo mocno sie przytulalismy z mezem i dosc czesto :-) a wczoraj mialam juz miec @ ale nie ma i tempke mierzylam dzis i jest 37,4 ;-) boli mnie podbrzusze ale nie tak intensywnie jak na @ wiec nie wiem czy sie cieszyc czy nie :-( postanowilam jutro zrobic test ciazowy jesli @ nie przyjdzie dzis. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona bo tylko tutaj czuje ze dostane wsparcie i odpowiedzi na moje watpliwosci :-)

Pozdrawiam Wasz wszystkie ;-)

Do góry