Witam sie dziewczynki!jak zwykle dostalam @,jak zwykle przyszla punktualnie co do dnia i jak zwykle bardzo mi smutno:-(.no coz!nic na to nie poradze.to juz 2,5 roku staran,czasami trace nadzieje .dziewczynkom testujacym zycze dwoch tlustych kreseczek na tescie.nic mi nie pozostalo,tylko usmiechnac sie i isc dalej do przodu.:-)Buziaki dla wszystkich!milego dzionka!
reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Dzieciaczkisą słodkie:-) Zwłąszcza jak śpiąWitam was dziewczynki! Moje dziecko dziś spało do 10 - ale ja ją kochamI jak wstała to powiedziała,że mi zrobi pyszną kawkę
( ma 2,5 roku!)

Loree
Eve84... Dziękuję za komentarz:-)
Powiedzcie mi tylko czemu ja mam te temperatury takie popieprzone no?????????
Nie czułam żebym miała owulkę już, a tempka skoczyła.
Wczoraj się nie przytulalismy z M.... Przerwa poświąteczna była żeby go nie zajechaćZabrał mnie na romantyczny spaceros po pracy na 2 h a później wiczór filmowy z browarkiem był... Bardzo miły wieczór...
Dzisiaj się umówiłam z nim na gwałt
I tak do soboty:-)
Ale ja lubie takie filmowe wieczory! Teraz niestety najczęściej muszę oglądać " strażaka Sama" albo "Tomka i przyjaciół"

tak mnie dziewczyny natchnelyscie nadzieja ze chyba bede sie caly dzien cieszyc sama do siebie![]()
za godzinke spadam, bo mam jazde, a potem znowu caly dzien spedze z moja chrzesniaczką kochaną:-)potem gin na 17 sta, oczywiscie napisze pozniej czy cos widzial na usg :-)w sensie jakis plynik
wieczorkiem imprezka u siotry takze dizen mi zleci
:-)
Fajny dzien ci się zapowiada. Napisz koniecznie co co gin powiedział.

Nektarynka
tak mnie dziewczyny natchnelyscie nadzieja ze chyba bede sie caly dzien cieszyc sama do siebie![]()
za godzinke spadam, bo mam jazde, a potem znowu caly dzien spedze z moja chrzesniaczką kochaną:-)potem gin na 17 sta, oczywiscie napisze pozniej czy cos widzial na usg :-)w sensie jakis plynik
aaa propo popraw jeszcze dzis wieczorkiem.. tak na wszelki wypadek.. poza tym przyjemnosci nigdy nie za wiele
a propos dzieci.. moja kuzykna ma Takiego małego franciszka.. mieszkamy daleko ale czasem sie widzimy.. zawsze jak cos sie stanie to on mówi.. "o cholobka" a jest przy tym taki słodki..
Ostatnia edycja:
Loree
Dzieciaczkisą słodkie:-) Zwłąszcza jak śpiąMojej siostry córeczka (w sierpniu będzie miała 2 latka dopiero) nauczyła się mówić.... Kocham Cię... Normalnie rozwaliła mnie na łopatki tym w niedzielę:-)
No i będzie to na każdym kroku wykorzystywać, jak tylko zauważy jak to działa

Eve84
2 lata przerwy.....
Słoneczko strasznie mi przykro!!! :-( ale jak to mowimy glowa i nogi do gory!Witam sie dziewczynki!jak zwykle dostalam @,jak zwykle przyszla punktualnie co do dnia i jak zwykle bardzo mi smutno:-(.no coz!nic na to nie poradze.to juz 2,5 roku staran,czasami trace nadzieje .dziewczynkom testujacym zycze dwoch tlustych kreseczek na tescie.nic mi nie pozostalo,tylko usmiechnac sie i isc dalej do przodu.:-)Buziaki dla wszystkich!milego dzionka!

tylko wiesz co ja jakos nie pamietam histori twojej! 2,5 roku ??? a co lekarze na to? prowadzisz obserwacje cyklu? moze warto by bylo?

küçük
tak właśnie kombinuję że może..No to już wynegocjowałaś pół roku!:-):-):-)
Nie jest to zbyt dużo, ale ważne są też inne rzeczy. Może jak znajdziesz teraz pracę i dostaniesz umowę to twój M zgodzi się od razu zacząć staranka? No bo jak pódziesz na L4 to co miesiąc kaska będzie wpływać i możesz to wszystko odkładać. Pogadaj z nim o tym, może się uda.

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
powiem napewno!!Ale ja lubie takie filmowe wieczory! Teraz niestety najczęściej muszę oglądać " strażaka Sama" albo "Tomka i przyjaciół"A konkrety też lubię - nie ma to jak umówic się z M na gwałt! Mój byłby happy gdybym mu wyjechała z taką propozycją. I na pewno nie obrazi się jak mu powiem że dziś owulka i gwałt musi być. Jakoś tak w 5 sekund jest gotowy. Zawsze i wszędzie. Więc nie będę miała z nim problemu.
Fajny dzien ci się zapowiada. Napisz koniecznie co co gin powiedział.W dobrym momencie gwałciłaś M, więc musi się udać! Tylko nie myśl o tym na jazdach;-)

ja tez ostatnio jak tylko jest u mnie moja siostrzenica to ogladam same bajki hehe , ona ma 2 lata i 7 miesiecy i jest cudowna!! i tez mowi do mnie" kocham ciociu " i przytula sie i caluje gdzie popadnie!! normalnie przecudowna!!
Zajączek81
Koniecznie daj znać co Ci powiedział...tak mnie dziewczyny natchnelyscie nadzieja ze chyba bede sie caly dzien cieszyc sama do siebie![]()
Przykro mi Słoneczko..:-Witam sie dziewczynki!jak zwykle dostalam @,jak zwykle przyszla punktualnie co do dnia i jak zwykle bardzo mi smutno:-(.no coz!nic na to nie poradze.to juz 2,5 roku staran,czasami trace nadzieje .dziewczynkom testujacym zycze dwoch tlustych kreseczek na tescie.nic mi nie pozostalo,tylko usmiechnac sie i isc dalej do przodu.:-)Buziaki dla wszystkich!milego dzionka!
Ja swojemu nie mówię już, nawet staram ie nie wspominać nie dawać do zrozumienia w żadem sposób. Wtedy przytulanki nie są takie fajne, bo nie działamy z fantazją i polotem:-)Ale ja lubie takie filmowe wieczory! Teraz niestety najczęściej muszę oglądać " strażaka Sama" albo "Tomka i przyjaciół"A konkrety też lubię - nie ma to jak umówic się z M na gwałt! Mój byłby happy gdybym mu wyjechała z taką propozycją. I na pewno nie obrazi się jak mu powiem że dziś owulka i gwałt musi być. Jakoś tak w 5 sekund jest gotowy. Zawsze i wszędzie. Więc nie będę miała z nim problemu.
No i będzie to na każdym kroku wykorzystywać, jak tylko zauważy jak to działaMoja jak zrobi minę jak kot ze shreka i mówi kocham cię , to tatuś wymięka i kompletnie na wszystko pozwala
![]()

reklama
myszka87r
starajaca sie
Czesc Dziewczyny!:-) Jestem nowa i od jakiegos czasu przypatruje sie Waszym wypowiedziom
Postanowilam napisac bo tak szczerze nie mam z kim porozmawiac na temat staran bo wszystkie moje kolezanki jak i bratowa maja juz dzieci tylko ja zostalam
. Staramy sie z mezem juz od wrzesnia 2008 i jakos mam juz dosc tych rozczarowan, bardzo to boli kiedy nic nie wychodzi i przechodzi przez glowe taka mysl ze to moze ze mna est cos nie tak :-( To jest moj juz 8 cykl staran i mam kolejny raz nadzieje ze moze to tym razem sie uda tym bardziej ze zauwazylam u siebie podczas owulacji 2 tygodnie temu brazowe plamienia ktore ustapily po 3 dniach, w tym czasie bardzo mocno sie przytulalismy z mezem i dosc czesto :-) a wczoraj mialam juz miec @ ale nie ma i tempke mierzylam dzis i jest 37,4 ;-) boli mnie podbrzusze ale nie tak intensywnie jak na @ wiec nie wiem czy sie cieszyc czy nie :-( postanowilam jutro zrobic test ciazowy jesli @ nie przyjdzie dzis. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona bo tylko tutaj czuje ze dostane wsparcie i odpowiedzi na moje watpliwosci :-)
Pozdrawiam Wasz wszystkie ;-)

Pozdrawiam Wasz wszystkie ;-)
Podziel się: