reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

starania się - watpliwości..

Izabelko ja w gruncie rzeczy lubię ogólnie sprzątać... ale bez przesady ;) Dziękuję za życzenia "pogodowe" :) Oby się sprawdziły ;D
Kasiu178 wracaj szybciutko do zdrowia, życzę wszystkiego dobrego :) Wykuruj się dobrze, a skoro masz wolne to napewno Ci się uda. Pozdrawiam :)
Eh... dziewczyny............. dwoma maleńkimi słówkami... JESTEM "ZAJECHANA" tymi dzisiejszymi porządkami :p padam z nóg :p
Mąż też... więc jak narazie niciunie z "próbowanka" :( Buuu... poprzytulamy się i tyle :( Dobrze że dłuiższy weekend jest... chociaż ja mam TROSZKĘ nauki na egz :( No ale cóż... nad baby napewno popracujemy ale .... cichutko ;) ja tego nie powiedziałam ;)
Wszystkim Wam życzę zdrówka... :)
PS Jak nie miałam ostatnio apetytu tak teraz jak bym mogła to bym konia z kopytkami zjadła ;) a tak serio to ta praca od rana do wieczora mi tak zaostrza apetycik :) Trzymajcie się cieplutko i NIE CHOROWAĆ !!! ZABRANIAM !!! ;D

reklama
Witajcie dziewuszki!!Ze mbną już lepiej!..Dwa dni w domku postawiły mnie na nogi i jest suuper..nawet humor wrócił..a jutro i mąż:)..Jutro tez walcze z pierogami..ufffffffffRono praca..poxniej pouczę sie(chyba,z ę dzis uda mi sie jeszcze to)..i pierożki na wieczór ::)..
winko też Lana mam ..mam..ale nie mam z kim wypic dzis :(..do jutra ;D

Kasiu wracaj szybciutko do zdrowia!!!

Dziewczynki podziwiam Wasz zapał do sprzątania..nie chce przypadkiem któraś z Was u mnie posprzątać :laugh:
Gwarantuję Wam, że syf mam totalny hihihi....i tak jeszcze z dobre 2 tygodnie :p

Witajcie- Na mnie tez mozesz liczyc..Jakbysmy sie faktycznie wszystkie zebrały..to niezłą impreze jeszcze Agnezzz u Ciebie bysmy złatały ;D
Buziaczki dziewuszki!

Kochane Kobietki! Jak już wysprzątacie u Agnezzz to zapraszam do mnie ;) ;) u mnie syfek totalny, kompletnie nie mam na nic czasu, a na sprzątanie to już nawet nie mam siły... Dziś wróciłam z pracy o 3:30 rano tyle było pracy z przygotowaniami naszego stoiska sezonowego w maju ( zajmuję się zegarkami a jak wiadomo w maju na komunie zegareczki "idą" jak świeże bułeczki). Padam!!
PS. po sprzątaniu zapraszam na imprezkę ;) ;)

reklama
Oj, u mnie też bałagan, ale obiecałam sobie, że jutro wszystko na błysk posprzątam :)
A wieczorkiem wybieramy się na urodziny do kolegi męża :) Chyba, że się gorzej poczuję, bo też mnie jakieś przeziębienie dorwało :(

Pozdrawiam :) I życzę miłej reszty dnia :D

Do góry