Agniesiak85
Fanka BB :)
Kurde ale mi narobiłyście smaku tymi truskawkami
Zrobię sobie herbatkę zieloną

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja tez uwielbiam zielona herbatke , pije codziennie czasami nawet po 2-3Kurde ale mi narobiłyście smaku tymi truskawkami
wlasnie sobie chyba tez zrobie, tyle wstac mi sie chce, lenia dostalam
Podziel się:-):-)a wogole to wlasnie zjadlam pierwsze w tym roku truskaweczki!!!! mniam mniam!!![]()
No, Kochana - ty to masz siłę przekonywaniano troszke Was zaniedbałam ale już wracam :-)
postanowiliśmy z M. że w okolicach września zaczniemy się starać![]()

Moge się załapac na zieloną???? Uwielbiam. ... W ogóle to czarną pije tylko u kogoś jak nie maja innej... Ostatnio odkryłam zielona z kawałkami ananasa.Przepyszota:-):-) Tzn, moja mama wyszukała, bo ją zaraziłam kilka lat temu zieloną i bardzo sobie chwali. :-)Kurde ale mi narobiłyście smaku tymi truskawkami
a wogole to wlasnie zjadlam pierwsze w tym roku truskaweczki!!!! mniam mniam!!![]()
Ja uwielbiam truskawyyy
a w sezonie to juz wogóle dzień bez truskawki to dzień stracony;-)
A teraz to nie wiem czy dobre juz, nie widziałam u nas jeszcze w sklepie.
Ale mi slinka cieknie, truskawy to moje ulubione owoce, jutro muszę na mieście pare rzeczy pozałatwiać to to będe polować na truskawki, w takim mieście jak Wrocław na pewno gdzieś je znajdę, mniam mniamja też dwa dni temu jadłam truskawki.. mniaaam.
i z połowy zrobiłam sobie pyszny koktajl![]()
Podziel się:-):-)
No, Kochana - ty to masz siłę przekonywania
Moge się załapac na zieloną???? Uwielbiam. ... W ogóle to czarną pije tylko u kogoś jak nie maja innej... Ostatnio odkryłam zielona z kawałkami ananasa.Przepyszota:-):-) Tzn, moja mama wyszukała, bo ją zaraziłam kilka lat temu zieloną i bardzo sobie chwali. :-)

wiem wiem.. starałam się :-)Zajączek81 pisze:No, Kochana - ty to masz siłę przekonywania![]()
Rewelacyjna i w sumie nie droga. Nowy rodzaj produkowany przez firmę "bastek". Maja jeszcze zwykłą, z opuncją figową, malinową, cytrynową, brzoskwiniową. Te są aromatyzowane. A ananasowa jest z kawałeczkami ananasa:-) Super.A zapraszam do mnie na zieloną
Mieszkam w Przasnyszu
Zapraszam jeszcze raz
A z kawałkami ananasa to jeszcze nie piłam..;-)
Rewelacyjna i w sumie nie droga. Nowy rodzaj produkowany przez firmę "bastek". Maja jeszcze zwykłą, z opuncją figową, malinową, cytrynową, brzoskwiniową. Te są aromatyzowane. A ananasowa jest z kawałeczkami ananasa:-) Super.
Czasem się skusze na jakieś ze Świata Herbaty, ale tam się drogo płaci za kilka gram... I czerwoną tez lubię ostatnio, jakaś z domieszką zapijam sobie. Odkąd piję zieloną pozarażałam nią już parę osób:-)
Następnym razem w sklepie poszukam innych zielonych

ja to nie przepadam za herbatami, wole jakąś dobrą kawke :-)

ja tez pozarazalam zielloną herbatkaRewelacyjna i w sumie nie droga. Nowy rodzaj produkowany przez firmę "bastek". Maja jeszcze zwykłą, z opuncją figową, malinową, cytrynową, brzoskwiniową. Te są aromatyzowane. A ananasowa jest z kawałeczkami ananasa:-) Super.
Czasem się skusze na jakieś ze Świata Herbaty, ale tam się drogo płaci za kilka gram... I czerwoną tez lubię ostatnio, jakaś z domieszką zapijam sobie. Odkąd piję zieloną pozarażałam nią już parę osób:-)
na dodatek znajomi znajomych ehehhe