wikulaa
Fanka BB :)
Mi się ten film bardzo podobałIde sie relaksowac na mojej za krotkiej kanapieObejrze sobie Lejdis, mam nadzieje ze smieszny jest . Zajrze do was pozniej. pa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi się ten film bardzo podobałIde sie relaksowac na mojej za krotkiej kanapieObejrze sobie Lejdis, mam nadzieje ze smieszny jest . Zajrze do was pozniej. pa

Ide sie relaksowac na mojej za krotkiej kanapieObejrze sobie Lejdis, mam nadzieje ze smieszny jest . Zajrze do was pozniej. pa
Olesiu - ale jaki byłby świetny prezent gdyby sie udało zaciążyć w 10 rocznicę - mielibyście co opowiadać wnukom;-)
Ale i tak jestem zadowolona z efektu. Nie mogę mieć ciemnych kafli, bo łazienka 12 mi nie ma okna , więc byłoby ponuro.To się będzię w piątek działo![]()

dziewczyny a co się dzieje z HANKĄ?
Raz się człowiek kłóci,potem godzi, będzie dobrze. Ja w zeszły tygodniu miałam mega awanturkę z moim, ale potem przyszedł, przeprosił, nawet kwiatki kupił i od tamteog momentu jest super. Uważam, że kłótnie są potrzebne co jakiś czas, tak żeby oczyścić atmosferkę (no oczywiście takie kłótnie z umiarem:-))zobaczymy bo sie wlasnie poklocilam z M![]()
ja tez odebralam wynikiWitam wszystkich:-)
jak zwykle naskrobałyście dużo a ja dzis nie zdążę nic nadrobić
odebrałam wyniki prolaktyny i testosteronu i teraz mam już wszyskie wyniki hormonów i wszystkie w normie:
FSH 7,8 norma 3,5 - 12,5
LH 6,02 norma 2,4 - 12,6
estradiol 30,18 norma 12,5 - 166
progesteron 19,1 norma 1,7 - 27
prolaktyna 12,6 norma 4,79 - 23,3
testosteron 30,05 norma 6 - 82
oczywiście robione sa w różnych dniach cyklu
tarczyca też w normie (oczywiście na tabletkach na tarczycę)
wczoraj dowiedziałam się, że moja kuzynka i koleżanka z podstawówki sa w ciąży - obie "po pzrejściach starankowych" - w końcu i nam się uda![]()
tak,w wezowa skore,tak nam sie bardzo spodobaly,ze sie zdecydowalismy,ale do tanich nie naleza.Szafirku kafle w wężową skórkę? To mnie zaintrygowałaś! Ja szukałam czegoś oryginalnego, ale w sklepie okazało się że jest moda na łazienki w brązie i wanilii i jak ktoś chce coś innego to ma problem. No więc kupiłam waniliowe kafle i postanowiłam je urozmaicić fajnymi dekorami. Oczywiście dopóki nie zobaczyłam ile jeden dekor kosztuje.Ale i tak jestem zadowolona z efektu. Nie mogę mieć ciemnych kafli, bo łazienka 12 mi nie ma okna , więc byłoby ponuro.
Szafirku - przepis skopiowałam sobiewitam sie :-):-):-)
ale tylko na chwilke,bo obiecalam tesciowi,ze napije sie z nim miodu pitnego
takze zdrowko!! za nowe fasolki!!!

tak tak to miszkanie brata.. lazienka miala juz chyba ponad 25 lat odzice kupili mu mieszkanie juz na przelomie 98/99 od sasiada wiec mamy 2 mieszkania w bloku jedno nad drugim w jednym mieszkaja rodzice w drugim my (ja z M) i mój brat (slub dopiero we wrzesniu a ze mamy maly zastoj dlatego teraz remont)..

Kati - powodzenia w odchudzaniu:-)nadwaga niesprzyja starankom, podobno jak to są problemy to strata 20% masy ciała daje dobre rezultaty (tylko wtedy gdy jest nadwaga). A co do metody odchudzania to poszłam na skruty troszkę i poprosiłam o recepte na zelixe (jak weszłam ostatnio na wage to sie przeraziłam 78 kg przy wzroście 165 cm), do tego dieta 1300-150 kcal i aktywność fizyczne 30 min trzy razy w tygodniu (conajmniej)
![]()
Czesc moje kochane staraczki!ale za wami tesknilam.

Pamiętamy, pamiętamy:-)Witajcie kochane, mam nadzieje, że jeszcze mnie pamiętacie ;-);-)
A fasolki muszą być, przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witaj i ty Kasiu:-)witajcie,
wpadłam na male pogaduchy![]()
Niunia - bo chciałabyś za dużo - po prostu nie będzie w ogrodzie fasolki tylko w brzuszkuU mnie na ogrodzie nie chce fasola wykiełkować a co dopiero we mnie![]()

Masz dar przekonywania jednaktym, że pół roku Nas nie zbawi i że napewno rodzina też dużo pokupuje. i tym że dużo par ma problem żeby odrazu zajść w ciąże..