Betka85
Fanka BB :)
o jak fajnie będziesz podglądać fasolkę super!!:-):-) to jak wrócisz to koniecznie opowiedz jak się maleństwo zdrowo rozwija. :-)A dziękuje dobrze. Jutro mam usg i nie mogę się już doczekać.;-);-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o jak fajnie będziesz podglądać fasolkę super!!:-):-) to jak wrócisz to koniecznie opowiedz jak się maleństwo zdrowo rozwija. :-)A dziękuje dobrze. Jutro mam usg i nie mogę się już doczekać.;-);-)
Na pewno dam znać i wkleję fotkio jak fajnie będziesz podglądać fasolkę super!!:-):-) to jak wrócisz to koniecznie opowiedz jak się maleństwo zdrowo rozwija. :-)

A dziękuje dobrze. Jutro mam usg i nie mogę się już doczekać.;-);-)
![]()
Będę trzymać kciuki za wizytę.ja tez jutro wizyta i usg polowkowe oraz wiadomosci lozyskowe :-) wiec znosze jajo kwadratowe do szescianu ;-);-)
i teraz nie wiem czy moge isc i robic znieczulenie jedno za drugim i robic rwac koronki czy nie..po ciazy wogole poleca
to czekamy na następne zapewne dobre wiadomości!!ja tez jutro wizyta i usg polowkowe oraz wiadomosci lozyskowe :-) wiec znosze jajo kwadratowe do szescianu ;-);-)
A propo dentysty ja tez mam uraz po leczeniu kanalowym w wieku 6 lat a potem coraz gorzej wyrywane korzenie, koronki, sztuczny zab (zeby sie psuja genetycznie i potrafi od razu wyleciec polowa :-()...Robilam rok temu zeba dzis zostal po nim korzen i takich zebow mam juz RACZEJ NIE MAM 3 i jestem przerazona :-(i teraz nie wiem czy moge isc i robic znieczulenie jedno za drugim i robic rwac koronki czy nie..po ciazy wogole poleca
:-)

Absolutnie tego nie rób!!!!! nMojego też bierze często rano. Ostatnio się nie skusiłam i jak mi dziewczyny powiedziały że chyba wtedy miałam owulkę to miałam ochote siebie strzelić w łeb...jaaaa, jaaa chce kawke
dzisiaj mezus mnie obudzil o 6 rano bo mu sie na milosci zebralo - przysiegam mialam ochote strzelic go w łeb..

to czekamy na następne zapewne dobre wiadomości!!:-)
ja jeszcze nigdy nie miałam kanałowego leczenia zebów i bardzo sie cieszę z tego bo słyszałam różne opowieści i tego sie boje ale jak narazie to mam wszystkie zęby ale połowe wypełnione plombami no ale własne i całe a to sie liczy. ale w ciąży i przy karmieniu to zęby właśnie słabną i wtedy sie mi pewnie zacznie problem jak mi te wszystkie plomby wypadną
Kroptusiu kochanie a mam takie pytanie bo masz już doświadczenie bo to twoja druga ciąża, bo ja sie tak zastananawiam bo mnie głowa pobolowe często a czasem mniej ale pytanie czy jak sie jest w ciąży to jakie leki przeciwbólowemożna zarzyć na ten ból i czy jak często bo mnie boli nieraz 2, 3 razy w tygodniu to jakbym była w ciąży kiedyś to jak mam sie ratować bo nie wolno żadnych leków a mi nie przechodzi inaczej tylko po lekach a teraz to tylko APAP przy starankach biorę bo wcześniej to mocniejsze ibupromy czy nurofeny brałam.
Hejooo Hejo
Jestem Sandra.....staramy sie z mezem o drugiego dzidziusia.....mój pierwszy synus ma pol roku od 2 miesiecy nie karmie a okresu nie widac....kusi mnie zeby zrobic test....ale i tak za tydzien ide do gina....co wy o tym sadzicie???czy po zakonczeniu karmienia mozna tak dlugo nie miec okresu....??