lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Alisa
No problem. Tego sie nie je, nie przygotowuje, to sie robi
Pupa az sie gotuje wiec przygotuj sie na ekstremalne sporty
No problem. Tego sie nie je, nie przygotowuje, to sie robi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej....ja prolaktyne jak robilam to niepatrzylam na dc...lekaz tez nie mowil....kazal tylko naczczo,/...rano...zeby bycwypoczetym...dzien wczesniej bez przytulanka....i sie niedenerwowac....bo to hormon stresu i moze dac zly wynik...ja mialam 68 a gorna granica byla 23....po miesiacy z bromkien spadla do 12...sukcesDziewczynki czy jest konkretny dzien cyklu w którym robi sie badanie na prolaktynę?

takze zaczynam sie leczyc wkoncu kiedys trzeba
moj maz tez musi sie zbadac lekarz powiedzial ze 2 lata staranek to duzo i zobaczymy co z tego bedzie bo tojest niepokojace ze nie jestem wciazy
az sie boje naprawde nie wyobrazam sobie zeby nie byc kiedys mama nieprzerzylabym tego:-(

oj po takich starankach to na bank będzie fasolka i to urodzinowa!!!!
!
Marzenixx wsiego najlepszego i bąbelka ślicznego z okazji urodzinek
miłego owocnego weekendu dziewczynki ja sie zegnam do poniedzialku!

Marzennix kochana wszystkiego naj naj dzialaj jak najpredzej w sumie nie wychoc do nie dzieli z lozka jak by to mialo byc to trzymam kciuki ciekawe jak ze mna bedzie?
Melphi witaj wsrod nas kochana owocnych staranek zycze i tobie moja droga![]()

SISI 86- mi lekarz kazał zrobić lh i.... to drugie cos w 2-3dniu cyklu i 12-13. Bo przeciez w okolicach 12-14 dnia jest owulacja (przynajmniej teoretycznie). Chyba ze sie myle......

Dziewczyny z tego co sie dowiadywalam to toxo (ktora taz przeszlam w zeszlym roku) mozna sie zarazic stosunkowo bardzo latwo. Wszedzie gdzie mogl pojawic sie chory zwierzak, jego wysuszone odchody ulegaja rozpadowi (sproszkowaniu) i moga byc nawet przenoszone przez wiatr. Wiec wszelkie warzywa i owoce musza byc bardzo dokladnie myte, jesli przacujesz w ogrodzie uzywaj plastykowych rekawiczek. Ale to nie tylko zwiazane jest z kotami, toxo moze znajdowac sie w miesie, swezym mleku. Najlepiej wystrzegac sie grilowanego miesa i produktow prosto od krowy (na wsi). Wiem, ze smakuja lepiej ale nie warte jest stresu.
Ja dowiedzialam sie o swojej toxo przez przypadek, zero jakich kolwiek obiawow, zrobilam wymagane badania od gina, bo zaczelismy starac sie o fasolke. Wyniki wyszly szokujace, bylam w trakcie choroby. Zrobilam ponowne wyniki po 2 miesiacach-poprawa.
Ponowne wyniki w luty i mam nadzieje, ze sie tego pozbylam.