Witajcie wspaniale kobietki
Teścik na nie.
Temperatura się utrzymuje powyżej 37.
Doktor powiedział, że narazie nic powiedzieć nie można, mam wizytę za dwa tygodnie.
3mam kciukasy a moze to bedzie nasza pierwsza dzidzia na forum :-):-)Kto wie..

Wiesz Katarzynko ja to czasem sobie mysle, ze juz nie dam rady, poddam sie i niech sie dzieje co ma sie dziać.
Staram się - źle, odpuszczam - to mam wyrzuty sumienia, teraz bezradność.
Poprostu same niepowodzenia i weś tu człowieku normalnie się zachowuj, a wiadomo to tego wszystkiego jakieś problemy codzienne typu praca, dom itp. ;-)
Wiem jak ci ciezko. :-(Przytulam mocno. Mysle, ze po tych 2m-cach, ktore musisz odczekac, odzyskasz znow pelny zapal i prawdziwa chec do wszystkiego. Czasem zycie plata figle, ale mysle ze wszystko jest tam na gorze z jakiegos powodu zaplanowane dla nas wszystkich

A tak dla ciekawosci powiem,
ze tu w Szkocji kolezanka poronila i lekarz nic nie mowil o odczekaniu ok 3 m-cy tylko mozna sie starac od razu, wiec starala sie z mezem i zaszla dosyc szybko, co bylo dla nasz Polakow wielkim zaskoczeniem i teraz ma juz 5 miesiecznego synka

....A ja mam na bóle i cierpienie film na popoludnie-kupilam w tamtym tyg. lejdis, jeszcze nie ogładalam, a podobno fajny, nawet tu ktos wczoraj go wspominał...więc mam nadzieje, ze poprawei sobie humorek w tej niedoli....oj
Oj napewno sobie poprawisz humorek tym filmem. Tez go ogladalam REWELKA!!!

Polecam wszystkim

Duzo zdrowka zycze i mam nadzieje, ze kolanko szybko dojdzie do siebie:-)
A z mamusia wszystko oki? Pytalam wczesniej, ale 2 razy posty ci sie skasowaly i moze tam chcialas mi odpowiedziec

Mi tez sie to zdazylo kilka razy i bylam tak wkurzona ze rzucalam wszystkim co bylo pod reka

....Z tego co widze dawno nie bylo II kreseczek czyzby zastuj noworoczny no kochane do dziela staramy sie
Ojjj kochana staramy sie staramy a tu......jeszcze nic

Babo
....U mnie OK. Czekam na to, zeby @ nie przyszla. Nic mi nie jest, nic ni boli, mam pelno energii itd. Chyba gdybym zafasolkowala to cos tam by bylo.... No zobaczymy, ale nie sadze.
Mam nadzieje, ze lot w nastepnym tygodniu nie zaszkodzi potencjalnej fasolce.
Lolitka nie zawsze ma sie objawy od poczatku i napewno o tym wiesz

. Rozumie cie, ze wolalabys cos poczuc, ale moze bedziesz szczesciara, ktora wszystki golegliwosci maga ominac

Zycze ci tego. ;-)
Acha kiedys juz pisalam o tym, ze moja kolezanka(blizsza kolezanka mojej kolezanki

) dowiedziala sie o ciazy w 6 m-cu

Z tego co wiem nie miala zadnych objawow i miala okres chyba do 4-ca a potem myslala wciaz, ze przyjdzie, ze sie przesunela bo stres itd a brzuszek miala maly i myslala, ze troszke przytyla. To dla mnie jest szok

Marzenixx ;-):-)
Życzę Ci, aby niebo nad Tobą
było zawsze bezchmurne
słońce żółte i promienne,
trawa zielona i pachnąca,
aby zawsze dla Ciebie była wiosna!
Mam nadzieje, ze Twoje szczescie, o ktorym tak bardzo marzysz niedlugo pojawi sie na swiecie!!!!
Oby urodzinki sie udaly i byly niezapomniane;-)