Zajączek81
Fanka BB :)
Jak zareagowała jak zadzwoniłaś??Jezzdem.
Kurczątko jak u nas leje toż to szok.
Dzwoniłam i umówiona jestem na piątek na 12.
Zrobie se kawulca zapale se papieroska i zaraz zacznę nadrabiać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak zareagowała jak zadzwoniłaś??Jezzdem.
Kurczątko jak u nas leje toż to szok.
Dzwoniłam i umówiona jestem na piątek na 12.
Zrobie se kawulca zapale se papieroska i zaraz zacznę nadrabiać.
Loree, właśnie o to mi też chodzi. Przecież każdy ma kompleksy i musi robic tak żeby siebie akceptować. Tylko jak np. uważać na uczucia innych... jak moja jedna bratowa, która może jeść wszystko a wygląda jak szczapa, marudzi że "och jaka ja jestem gruba i w ogóle" to mi się nóż w kieszeni otwiera. Zwłaszcza że ona rzuca takie teksty przy innej mojej bratowej, która jak przytyła w drugiej ciąży tak nie zrzuciła ni huhu i jeszcze chyba jest grubsza. waży min. 90 kg.. mieszkałam z nimi więc wiem ze nie wpiernicza jak prosiak, tylko genetycznie po prostu chyba tak ma i nie ma czasu się wziąć za siebie. I wiem że jest jej przykro słuchać takich rzeczy...
nooo:-):-)

Jak zareagowała jak zadzwoniłaś??
mi sie wydaje ze takie osoby potrzebuja dowartosciowania sie przy innych , jelsi ona widzi ze wyglada szczuplej od ciebie to chce zeby to bylo zauwazone i chcialaby pochlebstwa otrzymywac .... widocznie ma zanizone poczucie wlasnej wartosci skoro sie wtaki sposb dowartosciowuje ze innych w zaklopotanie wprawia......
ja wiem ze szczupla jestem i chodze nie gadam ze cos mi wystaje , chociaz cos zawsze wystaje heheh ale jelsi wiem zemam celulit to mowie, a kazdy zawsze do mnie ciekawe gdzie bo taka szczupla i wogole jakbym glupoty gadala ale dla mnie np jest to zmora i uwoerzcie ze mimo iz sczupla jesem mam okropna dupe !!! oo!![]()
mam nadzieję, że to nie PCO....
oj niestety jestem, w ubrania zaopatruje sie w smyku, reserved kids, h&m..... problem jak trzeba kupic jakies eleganckie ubranie;-) ale da sie wytrzymac:-)
A my tu dzisiaj o odchudzaniu gadamy!
Hanka a żebyś wiedziała,że będę sobie parzyć tą herbatkę i pić rano! Kurde mam taką motywację żeby schudnąć ,że szok! Nigdy tak nie miałam jeszcze. Dzięki za wszystkie dobre rady.
Hanka zobaczymy po rozmowie, teraz możemy sobie tylko gdybać.
brzuszek można szybko zrzucić ćwicząc kołem hula-hop 20 min dziennie i szybko widac efekty. jeżeli macie ochote na słodkie zrobcie sobie mieszanke owocow: winogrona (białe i ciemne), jablko, mandarynka/pomarańcz, banan do tego jogurt naturalny bez cukru i tłuszczu i pychota. slodkie i ma duzo witamin. ja bym zalecała duuuuuuuuuuuuzo ruchu najlepiej na swierzym powietrzu:-)
Wyniki taty.... bardzo zle :--
-
-
-(
w srode wraca do szpitala na chemioterapie :--
-
-(
Hanka - gorset też obleci, tylko trochę sztywna będziesz przy witaniu gości:-);-):-)
a co ja mam powiedzieć jak przy wzroscie 162 waze 70 kg to chyba ja jako pierwsza powinnam mówic o odchudzaniunie bede do was pisać bo mam kompleksy
![]()
Kochana każda z nas ma jakieś wymagania, ja chcę po prostu wrócić do swojej wagi sprzed ciąży. Nie twierdzę,że jestem gruba, ale źle się czuję z obecnym wyglądem a chcę czuć się atrakcyjna. Chyba mam do tego prawo? Uważam,że to dobrze,że chcemy dbać o siebie. U mnie jest taki problem,że ja w udach mam bardzo dużo i głupio to wygląda, bo góra wygląda na rozmiar 34. Tak tyje- zawsze najpierw uda i pupa. Nawet ciuchów nie mogę na siebie dostać, bo w pasie mam mało a w udach dużo za dużo. Nie umiem kupić na siebie spodni. I chcę to zmienić. Tylko tyle. Mam 30 lat i chcę się sobie podobać. Poza tym boję się,że w kolejnej ciąży przytyję znów 20 kg i wtedy będzie mi jeszcze trudniej wrócić do swojej wagi. No to pogadałam sobie , więc już w tym temacie się nie wypowiadam.
ale sobie znalazlyscie temat hehehe![]()
zobaczcie to:
WP.tv - Życie po przeszczepie twarzy - WP.PL
tam po lewej stronie jest historia o człowieku któremu drzewko rosło w płucu
masz racje hanka widze ze nie tylko glupoty umiesz wygadywac hahahahah
a ja zaraz ide podreperowac swoj celulit heheh zrobie sobie placuszki ziemniacxane z wielka iloscia cukru!!![]()
oj Hanka nie o to mi chodziło żeby się poczuć lepiej, to i tak nic nie da pewnie sama to rozumiesz.