HankaM
Fanka BB :)
Nie z jedngo pieca sie chleb jadlo, nie jednego ciala sie probowalo
Ojojoj Jagienka ty światowcze albo ladacznico i nałożnico szatana. A ja myślalam żeś ty taka cicha woda, cnotka niewydymka. A ty tu taka światowa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie z jedngo pieca sie chleb jadlo, nie jednego ciala sie probowalo
hm....... jeszcze mi się dziś przyśni:-)jak by cię dorwał opalony latynoski kochanek vel masażysta to byś inaczej śpiewała.
Oczywiście przypuszczalnie tzrebaby było cię nawalić.
hm....... jeszcze mi się dziś przyśni:-)
Oglądałyście już ten film Viki,Christina Barcelona?Ciekawe czy dobry?
no troszke jest paniki.. ale mam troszke brzuszka a cycem tego az nie ndrobie a chcialabym dobrze wygladac..Jadźka praktycznie to już jutro - panika jest????
Spróbuj jeszcze coś upolować jednak kiecka to kiecka na wesele.;-)
Cicha woda brzegi rwie tak mój mówi o mnie i ma rację tylko nie wie że ma tą rację.Ojojoj Jagienka ty światowcze albo ladacznico i nałożnico szatana. A ja myślalam żeś ty taka cicha woda, cnotka niewydymka. A ty tu taka światowa.

Ojojoj Jagienka ty światowcze albo ladacznico i nałożnico szatana. A ja myślalam żeś ty taka cicha woda, cnotka niewydymka. A ty tu taka światowa.
No ja sobie zapuścilam muzyczkę i czekam aż wszystkie wrócą z NK

Kochana jaka ty skromniutka jesteś! Ja powtarzam mojemu M,że wymagająca nie jestem, bo nie chcę BMW X 6 tylko X5. Zawsze to parę groszy taniej....by to poczyscilo.. co przeczytam i zrobie sobie przerwe to Wy doprodukujeci iles stron.. wrrr ide czytac dalej..
mi sie takie autko podoba.. z takimi diodowymi swiatlami jak akie widze na ulicy to prawi sikam po nogach
![]()
olapolap tu ponizej moj wykres jak bralam luteine.. w 38dc zaczelam ale ja na wywolanie.. wiec zobacz i porownaj ze swoim
ta juz sie nasmarowalam wypachnilam....
moj malz pod tym wzgledem jest jakis inny.... jego nie kresi seksi bielizna.. mowi ze woli mnie bez niczego...ilez to ja sie juz nakupoywalam roznym gorsetow , koszulek i cudów a wrazenie zrobila na nim tylko jedna, taka rozowa kurewsko z koronki cala przeswitujaca krotka do samej pipki...... az w szoku bylamno ale coz, rozne sa gusta.....wiec nie trace kasy na bielizne bo bez sensu...
ha,ha mój ma jazdę na pończochy a jak do tego jeszcze pas skołuję to już ma odlot na maxa.:-)

Swiat to wioska, w kazdej wiosce tylko z deka inni ludzie. A TY kochana nie mysl za duzo, bo to szkodliwe dla zdrowia![]()
Dobra idę spać bo już się nakręciłam na sex.Buziaki laseczki.![]()
dlaczego to nawet nie pytalam... to byl wymaz z pochwy... a z tego co czytalam o tych bakteriach to pisali tam że one cos mieszaja w srodku i powoduja poronienia no i pewnie jakbym je miala to bym musiala wyleczyc...Gosiu - na pewno uda mi się natknąć na opis zabiegu - ja bardzo ambitnie nadrabiam wszystkoa powiedz mi jeszcze po co lekarz kazał robić te bakterie a nie zwykły posiew moczu?
no moj tez najlepiej ponczochy pas i szpilki ...a i wszpilkach to on by chcial zebym chodzila po ulicy a ja nie znosze wiec powiedzialam mu kiedys zeby sobie kupil spodniczke za doope i szpilki i se poszedl w miasto jak mu sie podoba... ci faceci to czasem maja wyobrazenia dalekie od realnosci...Ta mój też miał ale na rwanie pończoch. powiedzialam mu że mu pojebalo się w bani, jak chce rwać to niech sam kupuje.
mowisz??? nie zauwazylam choc nimfomanka nie jestem hihihihiSeks to przereklamowany rekwizyt.