Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no taa ty juz wypadlas z naszego gangu pijaczek!ja poprosze kubusia z soczystą truskawką;-)
teraz tylko soczek albo mleko
a ja uwielbiam takie szpile!!!! bo wiesz ja mam tylko 1.59 cm heheh to musze sie jakos wywyzszacłoł super te szpileczki Marzenko ale ja na takich szpilkach bym za wiele nie poszalala
moj malz ma 1.88cm wiec sama rozumiesz 
moj piesio uwielbia sie kąpac , sama wlazi po prysznica teraz wyglada jakby rzeczywiscie ja ktos odwirowal hahah
![]()

a to butki ktore sobie odlozylam ! wkoncu znalazlam jakas fotke na necie! identyczny fason sobie odlozylam tylko ze zamszowejuz sie nie moge doczekac kiedy je bede na nozkach miala!!!
![]()
Zdjęc nie mam bo od niedawna robię
Ale jak będe robic sobie pazurki to cyknę fotkę i wkleję
Mysza1984 Witaj wśród nas
Wiecie co, a ja ogladam Harrego Pottera na tvnie

a to butki ktore sobie odlozylam ! wkoncu znalazlam jakas fotke na necie! identyczny fason sobie odlozylam tylko ze zamszowejuz sie nie moge doczekac kiedy je bede na nozkach miala!!!
![]()
ja mam kundelka takiego zwilczonego hehe i od malego ja kapałam szamponem bambi dla dzieci-weterynarz tak kazal i od malego ja nauczylam i teraz juz rzadko ja kapie ale jak okrecam prysznic to tylko mowie - pchelka robimy myju myju?? i ona spuszcza uszy i wlazi pod prysznicA mój to jakby to opisać, podrasowany jamnik, podwójna wysokość przedłużacza i długość też trochę większa, coś jak jamnikogończy krótkonożny - nie widziałam rodziców.
A więc do czego zmierzam.
Jak pora kąpania, to łapska tak rozdziawi, że w drzwi ciężko wejść a wannę to obejmuje pazurkami, że wiele razy M musiał mi pomagać go do wanny wsadzić![]()