reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej Lana!!!!!!!!!!! Gdzie jesteś? Jak tam...? napisz napisz napisz napisz napisz bo czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Hej! No Agnezzz..będziesz miała zaległosci..ja juz tu siedze ponad 30 min..i czytam czytam..konca nie ma..ale i tych wiadomosctek dobrych..:(:(..
ale moze Lana ???? ;D
Buziaczki!!
Dodka-wracaj do nas szybko z nowinką!:)

Lana będzie musiała spedzić niezłą godzinkę przy kompie, żeby wszystko poczytać ;) Oby ona miała dla nas dobrą wiadomość. Trzymamy kciuki!!!

Naprawdę okropnie ciężko nadrabia się zaległości! Wystarczy dzień czy dwa nieobecności i cięzko się człowiekowi połapać! Witajcie dziewczyny i owocnego starania w nadchodzącym tygodniu! Ja jak zdecyduję się nie odpuszczać w tym miesiącu to zaczynam od piątku... ale jeszcze nie wiem, bo 30 godzin w autobusie w ok 4 tygodniu ciąży może nie być najlepszym pomusłem a tych wakacji bardzo potrzebuję...

hej!

Margolis, ja też nie wiem czy nie będę musiała odpuścić w nast cyklu, jak mi się 2 skończy bo ten krwotok trochę spustoszenia narobił :( Jak mi się skończy @ to lekarz mi powie, no właśnie- zobaczymy co powie ??? ??? ??? Jakoś będzie. Zazdroszczę wakacji, u mnie żadnych chyba dalekich wojaży, bo mężuś urlopu nie dostanie :mad: ale mam nadzieję, że jakoś wykombinuje trochę czasu w wakacje na jakiś wyjazd ;) Pozdrawiam!

Hej Kasieńka! Jakoś nie doczytałam co właściwie wywołało ten krwotok u Ciebie? ale wszystko już u Ciebie w porządku? Mam nadzieję, że też uda się Wam wyjechać i na urlopie szybiej uda się zafasolkować! ;)

Laseczki, witam was po przerwie...wiecie co jakby tak zebrac wszystkie wasze wypowiedzi to niezla powiesc by powstala..normalnie nie moge przez to przebrnac :D

Kasiu, dużo zdrówka tobie życzę....:)

No widzisz Agnezzz nie można BB opuścic nawet na jeden dzień..ja też mam zaleglosciu tu ;D ;)
Dziewczynki kciukaski zaciśnięte!!

reklama
Do góry