Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczynki ja uciekam.zamelduje sie pozniej,bo musze zrobic jakis obiadek,a potem ide do mojej 13-dniowej bratanicy,slicznej jak aniol.tak sie ciesze,ze bede mogla ja potrzymac na rekach.buziaki!pa!pa!;-);-)
;-)
![]()
Jadźka ja przy pierwszym rozwaleniu auta na podjeździe to prawie brałam kredyt żeby naprawić auto żeby stary się nie darł. Dla mnie to taka tragedia była że masakra.
Mialam miesiąc prawo jazdy, sama przejechałam pół polski na studia i nic się nie stało. Wjechałam do akademika, cofałam i rozwaliłam tył auta.
W tamtym momencie dowiedziałam się co to jest martwy punkt.
Potem to już rysa za rysą, czołowe zderzenie z poduszkami powietrznymi i człowiek się uczy.
.
eheeh no ja bym wolala niknac czolowego zderzenia
hehehe no mam nadzieje ze kiedys sie bede z tego smiala hahahah
oj kropeczko wiem jak sie czujesz..... ja wpradzie az tak nie mialam ale moze trroszke podobnie bo moja mama cale zycze tez potrafila mnie krytykowac tzn nie az tak bardzo , kiedys nie zwracalam na to uwagi ale dopiero po latach zrozumialam jaki wplyw mialo to na moje zycie na postepowanie....
to ze mowila mi jak bylam gowniara ze mam dupe jak trzydzrzwiowa szafa... kiedys sie z tego smialam teraz widze ze potrzebuje od innych tzn od mezczyzn potwierdzenia ze ladnie wygladam i wogole komplementow.... bo kompleksy zostaly...
jak cos ugotuje to moj mąz mowi ze zawsze mu smakuje mowie wam az sie czasem wkurzam bo nigdy przenigdy sie nie zdazylo zeby mu nie smakowalo, nawet jak przesole , przypale i ja nie jem to on zje i jeszcze sie oblize i powie ze bylo pyszne... a moja mama jak byla np u nas na swieta , ja zrobilam bialy barszcz i pytam czy dobre , wszyscy ze dobre a mama ze takie sobieze cos tam ..... ale wiesz co??? ja jej na to ze jak jej nie pasuje to niech nie je, scene jej zrobilam zem az sie jej glupio zrobilo i tak juz od kilku lat .. jak cos mowi ze jest nie tak to ja jej kontre i sie zamyka.... wiem ze nie kazdy tak potrafi i nie powiem ze to ekstra sposob bo czesto sie po tym glupio czuje ale wiem ze to ze jestem w stosunku do niej bezczelna mam po niej wlasnie.... i to tez jej powiedzialam......
Gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść.
Rozumiem cię doskonale ale olej to. Reaguj tylko jak sobie nie radzi. A jak będą z glodu padać to im daj zupkę w proszku żeby nie było na gorącą wodę wrzuci.
.
A te badania cytologiczne to macie coś konkretnego bo ja na badaniu mam 1 czyli czysto - wy tak samo???
Dziewczynki ja uciekam.zamelduje sie pozniej,bo musze zrobic jakis obiadek,a potem ide do mojej 13-dniowej bratanicy,slicznej jak aniol.tak sie ciesze,ze bede mogla ja potrzymac na rekach.buziaki!pa!pa!;-);-)
;-)
![]()

A tak wogóle to
DZIEŃDOBTY WSZYSTKIM
No,no wymik cytologo grI to SUPER!!!!!!!!! moj G twierdzi,ze taki to zazwyczaj mają dziewice

LOREE a nie pomyslal ten lekarz,ze możesz mieć endometrioze po cc?????????!!!!!!!!!!!!
ENDOMETRIOZA
No,no wymik cytologo grI to SUPER!!!!!!!!! moj G twierdzi,ze taki to zazwyczaj mają dziewice