Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurczę ale był by fajny prezent na dzień matki........
Rozmarzyłam się![]()
Dzieki kobitki za mega odzew. Kurka dalyscie mi do myslenia. Moze rzeczywiscie to moj nowy system obronny....
Qrwa jak zwykle wpadam z "Nowymi Rozterkami Pieprzenitej"...
![]()
....
Ty trzymaj kciuki, żeby moje marzenie się spełniło (wiesz jakie;-))
ja jutro,najpozniej pojutrze mam dostac @,a moj organizm znowu pogrywa sobie ze mna i pokazuje mi pewne objawy ciazy.nie!nie!nie!nie dam sie tym razem nakrecic.
Kurcze, M nie mogę dobudzić a przydała by się jazda konna![]()

czesc laski;-)
ja dzis wkoncu wsalam wczesniej bo od tego spania wszytsko mnie boli
plan na dzis: ide do biblioteki po ksiązki
?
Ja się czasem zastanawiam że takich dobrych i fajnych ludzi dotykają złe rzeczy??? WHY??
Dobrze będzie Słońce!!
.:-(
Ja za ciacho dziękuję! Wczoraj pozwoliłam sobie zjeść zdecydowanie za dużo!
.
to kiedy powinno sie bete robic??kurcze bo ja juz sie pogubilam...
Ale powiedziałam mojemu M, że ty chwaliłaś Grecję, więc jest za! ;-)
Któraś brała duphaston, jakieś dolegliwości po nim, o jakiej porze dnia najlepiej brać?
Wiecie co, poczytałam sobie o przesądach ciążowych.
Normalnie strach się bać
Unikać ludzi, nie robić prania, nie smażyć jedzonka, nie patrzeć. Najlepiej to 9 miesięcy leżeć![]()
a ja sobie wlasnie pogadalam z P. przez tel .... ehhh... tęsknie!![]()
Ach tak...z obliczen lekarza i po usg Fasoliny okazuje sie,ze doszlo do zaplodnienia prawdopodobnie dzien przed miesiaczka
!!!!!!
Kropeczko, nie pojeździłam, bo M dopiero budzi się. Zawiną się skunksik w kołderkę, że dostępu nie było![]()

Witam sie porannie dziewczynki!czy sa dzisiaj jakies nowe fasolki?ja jutro,najpozniej pojutrze mam dostac @,a moj organizm znowu pogrywa sobie ze mna i pokazuje mi pewne objawy ciazy.nie!nie!nie!nie dam sie tym razem nakrecic.26 wizyta u gin,a 18 u pani,ktora mam nadzieje pomoze mi odblokowac moja psyche,wiec nie dam sie zwariowac.jesli nie dostane@ z wtorku na srode w nocy to w srode rano testuje,bo mam jeszcze jednego testa,ale to tylko tak dla zabawy.moje motto dnia to NIE NAKRECAC SIE!!!!!! PRZESYLAM BUZIAKI I POZDROWIONKA:MILEGO DNIAA!PA!PA!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
watpie...takiego szczescia to ja w zyciu nie mam..juz sie pogodzilam z tym ze nic z tego, po becie..tylko sie denerwuje bo wcale mi sie nic nie zapowiada na @..

hej dziewczyny
ale mam pecha, chyba mam grype, wczoraj wieczorem zaczeło mnie bolec gradlo, w nocy juz nie umialam spac z bolu gardla, bardzo boli nawet cały przełyk i bola mnie mięsnie, nie byłam w stanie isc dzis do pracy, co mi poradzicie w tej sytuacji, isc do lekarza?
tez mi sie to imie bardzo podoba.. myslalam o Piotrze, Pawle, Tomaszu.. ale chyba Darek przebija wszystkie.. odnosnie dziewczynek to nie wiem..Mój M jeszcze śpi
Teraz przekonuję Go do Dariusza. Odstąpił już od Maksymiliana.
dokładnie siłą go.. gwałć.. może będzie zaskoczony jak sie obudzi a Ty go ujeżdżaszsiłą go, siłą!!!!!
Ja miałam Ciężka rozmowę z M. w sobotę. Gadaliśmy przez tel. ponad 2 godziny.
Dziewczyny ile się czeka na wyniki badań nasienia??
Witaj,
czuję się już o NIEBOOOOOOOO lepiej.
.
nie wariuj tylko zajmij się czymś i przeczekaj te 2 dni, wymyśl sobie coś - fryzjer, zakupy, kino, sprzątanie, gotowanie, cokolwiek żeby czas zleciał:-)zgłupiałam...mówicie że beta za wcześnie a ja zaczynam robić sobie nadzieję...NIE NIE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!