mam L-4 do przyszłej srody, musze sie wyleczyc domowymi sposobami, lekarz nie pozwilil mi nic lykac oprócz rutinoscorbin
Elfa75-dobrze ze dostalam L4 bo do pracy t lepiej zebys teraz nie chodzila, fakt...
Nie pij malin, ale za to polecam imbir-kup korzen imbiru i mozesz zaparzac taki żywy-najlepiej dziala...pic z miodem, bardzo dobrze lagodzi bol gardla. Dobra jest tez herbata tetley z imbirem...
Duzo pij, wypoczywaj...bedzie dobrze-szybko wrocisz do zdrowka. A masz goraczke?
W sumie to ja sama nie wiem jak odroznic plamienie od krwawienia ,w sumie nie jest silne ,ale jesli kapie ,to chyba juz do krwawien sie zalicza
.
Gdzies czytalam na jakims forum ,ze jak kobiety mialy za niski progesteron to plamily na brunatno ,no a u mnie to zywa krew jest

.
Strasznie meczy mnie ta sprawa

. Juz nie mialam sily w Pl po lekarzach chodzic mam nadzieje ,ze tutaj moze spotkam jakiegos ,ktory mi cosik na to poradzi.
Aisha-jak masz krew-zywa krew to jest to moim zdabiem juz krwawienie.
Ja mam plamienia, bo kolor mam faktycznie brunatny ...i pewnie wlasnie u mnie to za niski progesteron to powoduje...sama nie wiem do konca.
Kochanie-wiem ze pewnie starsz sie co miesiac, ale jak dlugo? to mam na mysli...masz juz jakies dzieciaczki> Ile masz lat?
Nie wiem jak Ciebie potraktuja w UK...zalezy gdzie jestes...na kogo trafisz...ja czekam w Londynie od listopada na zaproszenie na badania hormonalne-bylam w XI u GP powiedzial ze wysla zaproszenie i polecenia kiedy, gdzie>>>? i jak na razie nikt jeszcze sie nie odezwal...hehehe...wszystkie wiec zrobilam prywatnie w Polsce.
fajne pszczołki:-)
Bernadko-jak opowiesz lekarzowi to wszystko to sama zobaczysz jak on zareaguje i co powie.
Jesli sam nie wspomni o badaniach testosteronu, prolaktyny, progesteronu - o tym by zrobic stan aktualny na teraz - to sama zapytaj czy jego zdaniem nie powinnas ich zrobic.
Popros tez o monitoring cyklu- powiedz ze obawiasz sie (nawet jesli to nie jest prawda) ze mozesz nie miec owulacji...popros o monitoring przynajmniej jednego cyklu, zeby miec pewnosc ze masz owulacje i by moc okreslic kiedy ona u Ciebie wystepuje.
Poza tym dowiedz sie gdzie mozesz zbadac męza i koniecznie zrobcie badanie nasienia-to nic nie boli a wynik wiele moze wyjasnic.
Zapytaj jakie witaminy brac teraz powinnas podczas staran (zobaczysz czy powie cos o kwasie foliowym) i czy testosteron mogl tak namieszac u Ciebie, ze ten cykl ostatnio byl taki dlugi.
Spytaj tez czy powinnas rpobic jakies dodatkowe badania przed zajsciem w ciaze...powinien powiedziec ci o toksoplazmozie itd....jesli jest kumaty.
Czekam na relacje po wizycie!
ogladalam ten film...kojarze:-)