Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chyba z tydzień.hmmm dłługo sie zmagałas z chorobą?
ja własnie zrobiłam sobie herbatke z imbirem i miodem
Trzymam kciukiWdług moich wcześniejszy cykle (28-30dni) toza kilka dni powinnam dostać @, cycki mam dosyć twarde i wrażliwe, a nigdy tak nie miałam, generalnie nigdy przed @ nic mi sie nie dzaiło, dopiero w dzień @brzuch mnie bolał,...
Może nie będzie kolejnych staranek ;-);-);-)A jeśli chodzi o staranka, hmm jakiś taki niedowiarek ze mnie w tym cyklu. Już się szykuję na następne majstrowanie, chociaż @ dopiero za 10 dni![]()
Ja tylko słyszałam, że fajne ale sama nie sprawdzałamczy ktos to ma??? ja chyba sie jednak na takie przezycianie pisze...tchorz jestem:-)

Perfumy ;-)chyba moje pytanie przeoczone-co moge kupic mojej mamie na urodziny....nie zadne okrągle-52ie...
PrzytulamWitam!
Dzisiaj dalej mam podły humor, nic mi się nie chcę chyba przechodzę jakieś załamanie... wciąż mi się chce płakać... chyba @ jest blisko!
Sorry że nie odpisuję dziś na posty wybaczcie mi !
Ale się narobiłaś, zasłużony odpoczynekTeraz mogę usiąść i poczytać co napisałyście.

Oj biedactwoa ja sie czyms zatrulam..bo rzygnelam sobie i mi strasznie niedobrze..wlasnie sie mieta poje i mam nadzieje ze przejdzie..nie lubie rzygac..
A monitoring????????????no już jestem z powrotem
wiec tak gin bardzo fajny i rzeczowy
już go lubie bo nie wziął ode mnie kasy za wizytę
mam zrobić badania testosteronu i jeszcze jakieś 2 ale głupie nazwy jakieś i z wynikami do niego
a na wyrególowanie cyklu dał mi clo i luteinę

.

ani sladu @.wsadzalam sobie palce(przepraszam za szczegoly),ale ani sladu krwi.brzuch mnie wogole nie boli jak przy @,a piersi tez jakby troszke mniej.co o tym sadzicie?@napewno przyjdzie dzisiaj w nocy.o.k teraz sie wygadalam i zabieram sie za czytanie.buziaki!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)dziewczynki prosze o rade!moje motto dzisiejsze "nie nakrecac sie"fajnie zdawalo egzamin do godz.18.o 18 krotko przed koncem pracy poszlam do toalety i przy wycieraniu sie zobaczylam na papierze rozowe slady.wsadzilam sobie wkladke,bo myslalam,ze @ dzien wczesniej przyszla:-(.przyszlam przed chwila do domu,poszlam do lazienki,a tu nic,ani sladu @.wsadzalam sobie palce(przepraszam za szczegoly),ale ani sladu krwi.brzuch mnie wogole nie boli jak przy @,a piersi tez jakby troszke mniej.co o tym sadzicie?@napewno przyjdzie dzisiaj w nocy.o.k teraz sie wygadalam i zabieram sie za czytanie.buziaki!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
A juz sama nie wiem co to ,Mam doscKochana ja czytałam na necie,że dziewczyny miały estradiol w normie, ale mimo wszystko za mały aby zajść w ciążę. Może poczytaj na ten temat. Jak to znajdę to tutaj wrzucę.
Długo się starcie, może to jakaś blokada psychiczna skoro jesteście zdrowi?
..
,poczekam na list ze szpitala nawet jesli by to pol roku mialo trwac i wtedy bede ich cisnac by mi wytlumaczyli o co tu biega
.
dziewczynki prosze o rade!moje motto dzisiejsze "nie nakrecac sie"fajnie zdawalo egzamin do godz.18.o 18 krotko przed koncem pracy poszlam do toalety i przy wycieraniu sie zobaczylam na papierze rozowe slady.wsadzilam sobie wkladke,bo myslalam,ze @ dzien wczesniej przyszla:-(.przyszlam przed chwila do domu,poszlam do lazienki,a tu nic,ani sladu @.wsadzalam sobie palce(przepraszam za szczegoly),ale ani sladu krwi.brzuch mnie wogole nie boli jak przy @,a piersi tez jakby troszke mniej.co o tym sadzicie?@napewno przyjdzie dzisiaj w nocy.o.k teraz sie wygadalam i zabieram sie za czytanie.buziaki!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Tak jak radziła Ci tu moja przedmówczyni;-)
Niunia27 ja biorę duphaston i czuję się po nim okropnie!
Nektarynko jak się czujesz jakie przeczucie?