reklama
Haszitka
może kiedyś...
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
PRZYTULAM :-( A JA NA 10000% BYLAM PEWNO ZE TO JUZ U CIEBIE![]()
mnie zmylił ten pozytywny test owulacyjny, ale trudno... tak miało być, w sumie te moje starania to takie marne są...jedno przytulanko w okolicach owu...wiec moze zwyczajnie nie trafiamy.
Oby @ przyszła i cykl sie nie wydłuzył...
Mam jakies przeczucie ze u Ciebie jednak bedzie fasolka intuicja bardzo Ci tego zycze :-):-):-)
oj marne szanse, test negatywny, tempka spadła...wiem ze cuda sie zdarzają, ale az tak w nie nie wierzę;-)
Niunia - nie wiem co się działo w Twoim organizmie, moze jakis stan zaplany. Wiem e lolitka tez miala podobnie i to przez 3 tygodnie. POdwyzszona tempka, brak @ i nikt nie wie co to było...
jak nie teraz to w lutym...albo w marcu... kiedyś moze się uda.
Ostatnia edycja:
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Katarzynko główka do góry, nie mozesz sie zamartwiać, coś czuje, że wyjazd w ciepłe kraje zaowocuje wspaniłą fasoleczką i za to trzymam kciuki.
:-) dzięku Pysiu. jeszcze na 100% nie wiem zy pojedziemy...w pracy sie pokomplikowało...moze chociaz na weekend w góry

LauraOna
Fanka BB :)
Witam Was kochane staraczki po weekendzie
Denerwuje mnie brak internetu w domu bo kiedy czytam co pisałyście przez ten czas, to spamiętać wszystkiego nie mogę;-)
Ale wiedzę, że było "nieźle".
U mnie weekend spokojny - sprzątanie, gotowanie i potem błogie lenistwo - cała niedziela "dzień piżamowy".
W czwartek brzusio bolało jak na @ i termin był na @ i do tej pory nic
Podbrzusze mnie boli jak na @ i piersi też od czwartku i nic
Denrwuje mnie to, bo biegam do ubikacji i co chwila patrzę "czy już".
Cóż uroki bycia kobietą;-)
Pewnie coś się w hormonach rozregulowało bo byłam na wyjeździe i zawsze po wyjeździe wszystko się przesuwa.Zawsze się zastanawiam skąd moja macica wie,że gdzieś byłam?? hehe.
Błysk nadziei się pojawił ............odwagi na zrobienie testu -brak, testy owulacyjne - zamówione i zapłacone i takie to życie.
Pozdrawiam staraczki i zafasolkowane koleżanki
Denerwuje mnie brak internetu w domu bo kiedy czytam co pisałyście przez ten czas, to spamiętać wszystkiego nie mogę;-)
U mnie weekend spokojny - sprzątanie, gotowanie i potem błogie lenistwo - cała niedziela "dzień piżamowy".

Pewnie coś się w hormonach rozregulowało bo byłam na wyjeździe i zawsze po wyjeździe wszystko się przesuwa.Zawsze się zastanawiam skąd moja macica wie,że gdzieś byłam?? hehe.
Błysk nadziei się pojawił ............odwagi na zrobienie testu -brak, testy owulacyjne - zamówione i zapłacone i takie to życie.
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
biegnij po teścikWitam Was kochane staraczki po weekendzie

witam was dziewczynki poniedzialkowo
jak tam wekendzik minol mi oolnie chyba dobrze bylam w biurze podrozy i zarezerwowalam na maj wakacje do turcji
strasznie sie ciesze i tak mysle ze moze w turcji jak odpoczniemy wyluzujemy i bedziemy miec czas dla siebie to moze cos ten wyjazd zaowocuje cosik
tak by, chciala u mnie jest siostrzyczka juz od paru dni z wielkim 8 miesiecznym brzuszkiem
takze jestem co do ciazy na bierzaco i patrzac na ten brzuszek nie moge zapomniec o tym ze ja nie jestem jeszcze wciazy tak mi przykro strasznie
az mi lezka poleciala jak to pisze bo nie rozumiem czemu tak jest jak ktos nie chce to mai potem sie slyszy ze malenstwa na smietniku laduja
wyrodne matki zabilabym golymi rekami taka
a jak sie chce to prawie nie ma czemu tak jest niewiem
Jarzembinko z calego serduszka ci gratuluje i zycze spokojnych 9 miesiecy kochana
Sawi trzymam mocno kciuki daj nam szybko znac co i jak

Widze kochane ze cosik sie ruszylo z tymi fasolkami wkoncu

Jarzembinko z calego serduszka ci gratuluje i zycze spokojnych 9 miesiecy kochana

Sawi trzymam mocno kciuki daj nam szybko znac co i jak

Widze kochane ze cosik sie ruszylo z tymi fasolkami wkoncu

reklama
Jak dzisiaj przyszła @ to kiedy najlepiej iść na hormony, w środę, czy w czwartek?
A jakie kochana hormony chcesz robic?

Podziel się: