reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Katarzynko główka do góry, nie mozesz sie zamartwiać, coś czuje, że wyjazd w ciepłe kraje zaowocuje wspaniłą fasoleczką i za to trzymam kciuki.

reklama
PRZYTULAM :-( A JA NA 10000% BYLAM PEWNO ZE TO JUZ U CIEBIE :zawstydzona/y:

mnie zmylił ten pozytywny test owulacyjny, ale trudno... tak miało być, w sumie te moje starania to takie marne są...jedno przytulanko w okolicach owu...wiec moze zwyczajnie nie trafiamy.
Oby @ przyszła i cykl sie nie wydłuzył...

Mam jakies przeczucie ze u Ciebie jednak bedzie fasolka intuicja bardzo Ci tego zycze :-):-):-)

oj marne szanse, test negatywny, tempka spadła...wiem ze cuda sie zdarzają, ale az tak w nie nie wierzę;-)

Niunia - nie wiem co się działo w Twoim organizmie, moze jakis stan zaplany. Wiem e lolitka tez miala podobnie i to przez 3 tygodnie. POdwyzszona tempka, brak @ i nikt nie wie co to było...

jak nie teraz to w lutym...albo w marcu... kiedyś moze się uda.

Ostatnia edycja:
Katarzynko główka do góry, nie mozesz sie zamartwiać, coś czuje, że wyjazd w ciepłe kraje zaowocuje wspaniłą fasoleczką i za to trzymam kciuki.

:-) dzięku Pysiu. jeszcze na 100% nie wiem zy pojedziemy...w pracy sie pokomplikowało...moze chociaz na weekend w góry:sorry2: nie jest to co prawda Egipt...ale zawsze jakis odpoczynek...

Niuniu jeszcze raz wielkie dzieki.:-)
Katarzynko życzę, zeby problemy w pracy prysły jak za dotknieciem czarodziejskiej różdżki, a wyjazd doszedł do skutku.;-)

Witam Was kochane staraczki po weekendzie:)

Denerwuje mnie brak internetu w domu bo kiedy czytam co pisałyście przez ten czas, to spamiętać wszystkiego nie mogę;-)
Ale wiedzę, że było "nieźle".
U mnie weekend spokojny - sprzątanie, gotowanie i potem błogie lenistwo - cała niedziela "dzień piżamowy".
W czwartek brzusio bolało jak na @ i termin był na @ i do tej pory nic:confused:
Podbrzusze mnie boli jak na @ i piersi też od czwartku i nic:confused:
Denrwuje mnie to, bo biegam do ubikacji i co chwila patrzę "czy już".
Cóż uroki bycia kobietą;-)
Pewnie coś się w hormonach rozregulowało bo byłam na wyjeździe i zawsze po wyjeździe wszystko się przesuwa.Zawsze się zastanawiam skąd moja macica wie,że gdzieś byłam?? hehe.
Błysk nadziei się pojawił ............odwagi na zrobienie testu -brak, testy owulacyjne - zamówione i zapłacone i takie to życie.
Pozdrawiam staraczki i zafasolkowane koleżanki

Witam Was kochane staraczki po weekendzie:)

Denerwuje mnie brak internetu w domu bo kiedy czytam co pisałyście przez ten czas, to spamiętać wszystkiego nie mogę;-)
Ale wiedzę, że było "nieźle".
U mnie weekend spokojny - sprzątanie, gotowanie i potem błogie lenistwo - cała niedziela "dzień piżamowy".
W czwartek brzusio bolało jak na @ i termin był na @ i do tej pory nic:confused:
Podbrzusze mnie boli jak na @ i piersi też od czwartku i nic:confused:
Denrwuje mnie to, bo biegam do ubikacji i co chwila patrzę "czy już".
Cóż uroki bycia kobietą;-)
Pewnie coś się w hormonach rozregulowało bo byłam na wyjeździe i zawsze po wyjeździe wszystko się przesuwa.Zawsze się zastanawiam skąd moja macica wie,że gdzieś byłam?? hehe.
Błysk nadziei się pojawił ............odwagi na zrobienie testu -brak, testy owulacyjne - zamówione i zapłacone i takie to życie.
Pozdrawiam staraczki i zafasolkowane koleżanki
biegnij po teścik:tak: a tempke mierzysz?

witam was dziewczynki poniedzialkowo:-Djak tam wekendzik minol mi oolnie chyba dobrze bylam w biurze podrozy i zarezerwowalam na maj wakacje do turcji:-Dstrasznie sie ciesze i tak mysle ze moze w turcji jak odpoczniemy wyluzujemy i bedziemy miec czas dla siebie to moze cos ten wyjazd zaowocuje cosik:-Dtak by, chciala u mnie jest siostrzyczka juz od paru dni z wielkim 8 miesiecznym brzuszkiem:tak:takze jestem co do ciazy na bierzaco i patrzac na ten brzuszek nie moge zapomniec o tym ze ja nie jestem jeszcze wciazy tak mi przykro strasznie:zawstydzona/y:az mi lezka poleciala jak to pisze bo nie rozumiem czemu tak jest jak ktos nie chce to mai potem sie slyszy ze malenstwa na smietniku laduja:wściekła/y:wyrodne matki zabilabym golymi rekami taka :wściekła/y:a jak sie chce to prawie nie ma czemu tak jest niewiem:confused:

Jarzembinko z calego serduszka ci gratuluje i zycze spokojnych 9 miesiecy kochana:-D

Sawi trzymam mocno kciuki daj nam szybko znac co i jak :-D:tak:

Widze kochane ze cosik sie ruszylo z tymi fasolkami wkoncu:-D

reklama
Do góry