Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mierze temeratury, jakoś nie mogę się do tego zabrać. A zaczęliśmy się starać tak bardziej dopiero od tego miesiąca, ale wcześniej (2 miesiące w tył) nie uważaliśmy w ogólea mierzysz temperaturkę ? to bardzo pomaga, jesli spadnie to przyjdzie @... u mnie wlasnie tak sie dzis stało.
zaczelam mierzyc od tego cyklu (od połowy), mozna sie w to wciągnąc. Sama sie kiedys smialam z kalendarzyka...a terazczego to czlowiek nie robi dla dzidzi.
a dlugo się starasz juz?
Nie mierze temeratury, jakoś nie mogę się do tego zabrać. A zaczęliśmy się starać tak bardziej dopiero od tego miesiąca, ale wcześniej (2 miesiące w tył) nie uważaliśmy w ogóle
Wielkie dzięki, ja też będę trzymać kciukiczasami objawy ciązy są podobe do zbliżającego się okresu, ale nie wiem do konca bo nigdy w ciązy nie byłam... jutro jest juz 20/01 więc wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki!
A jakie kochana hormony chcesz robic?![]()
Katarzynko1979 - pytasz czy teraz mierzę temperaturę???bo w trakcie cyklu nie mierzyłam - chciałam zacząć od następnego.czasami objawy ciązy są podobe do zbliżającego się okresu, ale nie wiem do konca bo nigdy w ciązy nie byłam... jutro jest juz 20/01 więc wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki!
Laura-wow to moze jest fasolka:-)Ja bym ci radzila poczekac z tescikiem,pare dni moze opznia sie wredna@.A z tymi wyjazdami masz racje,ja tez jak wyjade w dalsza podoz to opoznia mi sie@,wiec teraz tez tak moze byc.biegnij po teścika tempke mierzysz?
tak to już jest 16 dni po owu.ale ja do @ mam jeszcze kilka dni.mam cykle 28dni.owu miałam w 8dc a dziś mamy 23dc więc do @ zostało 5 dni!!!! no i od 16dc zażywam duphaston w środe ostatnia tabletka!!!SAWI- WYNIK TESTU PO 10 MINUTACH JEST NIEWAZNY BO CALY CZAS DOCHODZI TAM DO REAKCJI CHEMICZNYCH, JA MIALAM DWA RAZY NA TESCIE CIAZOWYM SLABA DRUGA KRESKE KTORA POJAWILA SIE W ODPOWIEDNIM CZASIE I NIESTETY CIAZY NIE BYLO
ALE Z DRUGIEJ STRONY JESTES JUZ 16 DNI PO OWULCE WIEC @ POWINNAS JUZ DOSTAC A JEJ NIE MASZ MOZE ZROB DRUGI TEST LUB LEC NA BETKE
PRZYTULAM :-( A JA NA 10000% BYLAM PEWNO ZE TO JUZ U CIEBIE![]()
E2, testosteron, progesteron, prolaktyna, FSH, LH

Niuniu ja dostalam takze skierowanie na te badania ale ja mam isc 2 razy w cyklu pierwszy raz miedzy 8 a 10 dniem cyklu a drugi miedzy 20 a 25 dziewczyny mowily znowu ze one maja isc miedzy 2 a 4 to chyba zalezy od lekarza jak kaze isc
i w jaki sposob chce leczyc mi powiedzoial ze te badania narazie na rozeznanie potem mam przyjsc i bede robic jeszcze inne![]()