Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co prawda zaręczynowy mam dość kosztowny ale po prostu go uwielbiam jest z białego zlota bo wtedy nosilam prawie tylko srebro a z resztą jest solidniejsze :-) i ma sporego szafirka na środku i 12 maleńkich ze ich nie widać diamencikow po 0,08 karata smialam sie z tego jak nie wiem!
ale slicznie sie blyszczy! a kupilismy go bo byla promocja i byl tanszy o 30%!!!!!!:-) no i ma grawerek w środku! :-) ja mam często sny real/przepowiednie.
A ja pierścionek zareczynowyTeraz pokazują modną biżuterię diamentową na ten sezon. Firma Apart.
Od nich mamy obrączki:-)

Że ja tego nie oglądam:-)teraz o sna erotycznych (po przerwie)
U dentysty siedziałam ponad godzinę na fotelu...Zajączku jak po wizycie u dentysty?? nie uciekłaś??

To masakra była. Dziękowałam Bogu że kros wynalazł znieczulenie:-)No to dobrze, że chociaż wie co przeskrobał. Wybaczyłaś mu mam nadzieję:-)Upominek nie duży ale trafiony, róża przepiękna.
Wyraził skruchę i to bardzo widocznie. Nie dało się nie zauważyć. Głos mu zadrżał.
Ja nie bardzo wierzę. Gdyby tak było miałabym już dawno dzidzię a M. zdradzał by mnie na prawo i lewo. Ja jego zresztą też;-):-). Ale fakt, jak czymś się przejmuję albo o czymś myslę to mam hardcorowe sny. Totalnie realistyczne że zdarza mi się obudzić bardziej wymęczona niż przed pójściem spać.czy wierzycie w znaczenie snow???
Ja mam zawsze takie kolorowe, a moj M nigdy nie pamieta ;-) albo nie chce mi powiedziec.